Οι Τάσεις της μόδας στα αξεσουάρ Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019

Οι τάσεις της μόδας στα αξεσουάρ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019 θέλουν να συμπληρώσουν εντυπωσιακά τα καθημερινά outfits και όχι παραμείνουν στη σκιά. Ακόμα κι αν η γκρίζα καθημερινή ζωή αναγκάζεται να ακολουθήσει έναν ορισμένο κώδικα ενδυμάτων σε σκούρα χρώματα, κανείς δεν απαγορεύει να κρέμεται στον ώμο μας μια αυθεντική τσάντα, φορώντας μεγάλα σκουλαρίκια και κουκούλα.

Πριν από μερικούς μήνες φορούσαμε μεγάλα γυαλιά με overzized σκελετούς, αλλά τώρα είναι τόσο στενά όσο εκείνα των χαρακτήρων της ταινίας “Matrix”. Οι αλλαγές μεγέθους επηρέασαν επίσης τις τσάντες: τώρα είναι τόσο μικρές ώστε φοριούνται γύρω από το λαιμό. Αντ ‘αυτού, το κλασικό γαλλικό μπερέ έχει “μεγαλώσει” σε μέγεθος! Ήρθε η ώρα να δούμε ποιες είναι οι τάσεις της μόδας στα αξεσουάρ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

Τάσεις της μόδας στα αξεσουάρ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

#1. Τεράστια μπερέ

Το γαλλικό μπερέ είναι ένα από τα πιο κομψά  καπέλα για το γυναικείο κεφάλι. Ωστόσο, αυτό το φθινόπωρο το μέγεθος του έχει αλλάξει σημαντικά και βλέπουμε μια νέα παραλλαγή. Οι διαστάσεις του μπερέ είναι εντυπωσιακές και τα υφάσματα από τα οποία κατασκευάζεται είναι επίσης ξεχωριστά. Οι σχεδιαστές φροντίζουν να αισθάνονται άνετα και ζεστά όσοι τα φοράνε, γι ‘αυτό έχουν επιλέξει χοντρά υφάσματα όπως μάλλινα, ακόμη και γούνινα. Μια άλλη ιδέα που είδαμε στην εβδομάδα μόδας είναι ο συνδυασμός των υφών.

αξεσουάρ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

αξεσουάρ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

αξεσουάρ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019Οι γυναικεία μπερέ φθινόπωρο 2018 χειμώνας 2019

#2. Caps

Από την παιδική ηλικία φορούσαμε καπέλα χωρίς να θέλουμε να τα αποχωριστούμε. Για τη χειμερινή περίοδο τα καπέλα αποκτούν πιο σκούρες αποχρώσεις και συγκεκριμένα προτείνονται σε μαύρο που μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε ρούχο.

αξεσουάρ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

#3. Δερμάτινα γάντια

Ίσως μια από τις πιο εκλεπτυσμένες τάσεις της εποχής αυτής είναι τα γάντια μεσαίου μήκους. Αγαπημένα έχουν γίνει αυτά με τα πολύχρωμα μοτίβα που παραμένουν χαλαρά στα χέρια. Μεταξύ αυτών είναι τα γάντια σε κόκκινες αποχρώσεις, τερακότα, σμαράγδι, κεραμιδί και ακόμη και εκείνα με απομίμηση δέρματος φιδιού. Έτσι, θα πρέπει να φορέσουμε ¾ μανίκια για να δείξουμε όλη τη γοητεία των γαντιών μας.

αξεσουάρ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

#4. Τεράστια σκουλαρίκια

Αυτή η εποχή θα είναι δύσκολη για εμάς: οι τάσεις στα αξεσουάρ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019 θα κάνουν τα σκουλαρίκια μας αρκετά βαριά. Τα τεράστια σκουλαρίκια είναι ένα must have, το οποίο πρέπει αναμφισβήτητα να υπάρχει στο κουτί κοσμημάτων σας. Εδώ, πάλι, νιώθουμε την αναπνοή της δεκαετίας του 60. Μην φοβάστε και αγοράστε τουλάχιστον ένα ζευγάρι αυτού του είδους για να συμβαδίσει με τις τάσεις της μόδας.

δείτε ακόμα: Τσάντες & παπούτσια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018 2019 | #FW TRENDS

αξεσουάρ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

αξεσουάρ χειμώνας 2019

χειμώνας 2019

χειμώνας 2019

#5. Ογκώδη βραχιόλια

Αυτή τη σεζόν οι καρποί των γυναικών θα φορούν τεράστια μεταλλικά βραχιόλια όπως αλυσίδες, μυστηριώδη σύμβολα, ή απλά βραχιόλια σε πολλαπλά layers. Μπορείτε να φορέσετε ένα ενιαίο μεγάλο βραχιόλι ή μπορείτε να επιλέξετε 3-5 βραχιόλια διαφορετικού πάχους. Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε τα μεταλλικά με διάφορες εικονογραφήσεις.

χειμώνας 2019

χειμώνας 2019

μόδα χειμώνας 201916

#6. Τσάντες στο στήθος και στη μέση

Οι τσάντες αλλάζουν τη θέση τους, κινούνται από τον ώμο στο λαιμό και από εκεί μέχρι τη μέση. Έχω ακούσει πολλά για αυτή την τάση που κυριαρχεί και δεν μένει παρά να τη δοκιμάσω. Πολύχρωμες και μικροσκοπικές τσάντες, άλλες με γούνα, άλλες στολισμένες με λουλούδια, σε σκούρες αποχρώσεις και με παχύ στρώμα δέρματος.

Δείτε ακόμα: Τα καλύτερα γυναικεία κουρέματα για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2018 2019

μόδα χειμώνας 2019

Δίνουμε προσοχή στις τσάντες που φοριούνται σαν κολιέ στο στήθος, η οποία είναι μια νέα τάση στα αξεσουάρ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019.  Ένα τέτοιο σχέδιο μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

#7.  Γυαλιά ηλίου μάσκα

Αυτή τη σεζόν φοράμε γυαλιά που μοιάζουν με την προστατευτική μάσκα ενός εργαστηρίου ή προστατευτικές μάσκες των κηπουρών που χειρίζονται μια μηχανή του γκαζόν, φυσικά σε μια πιο κομψή εκδοχή αλλά διατηρώντας τις βασικές αρχές. Αυτά τα γυαλιά αγκαλιάζουν το πρόσωπο, έχουν ένα λεπτό μεταλλικό πλαίσιο, αλλά το κύριο στοιχείο είναι ένας πολύχρωμος ή διαφανής φακός.

μόδα χειμώνας 2019

#8. Στενά γυαλιά ηλίου 2018-2019

Τα στενά γυαλιά ηλίου είναι πραγματικά η κορυφαία τάση των τάσεων της μόδας στα αξεσουάρ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019. Έχουν επιδείξει στη δύναμη των θέσεών τους τόσο στις πασαρέλες όσο και στο street style, έτσι ώστε τα γυαλιά ηλίου να αξίζουν όλη μας την προσοχή.

Η Trinity, ο χαρακτήρας της διάσημης ταινίας “Matrix”, γίνεται σύμβολο του στυλ. Οι σχεδιαστές εμπνευσμένοι από τη θρυλική της εικόνα, έντυσαν τα μοντέλα με αδιάβροχο μαύρο βινύλιο και κάλυψαν τα μάτια κάτω από τα στενά ορθογώνια γυαλιά ηλίου. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με γιλέκα, κουκούλες, ογκώδη σκουλαρίκια και μπερέδες.

#9. Αλυσίδες

Οι τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο-χειμώνα 2018-2019 ξυπνούν αληθινό πάθος για τα τεράστια κοσμήματα. Όταν φοράμε μεταξωτά φορέματα, πλεκτά πουλόβερ, ζακέτες, βάζουμε έντονες μεταλλικές αλυσίδες. Επιπλέον, φοράμε αλυσίδες στους καρπούς αντί για δερμάτινα βραχιόλια.

Οι Τάσεις της μόδας Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019

μόδα χειμώνας 2019

μόδα χειμώνας 2019

#10. Φαρδιά ζώνη

Η δερμάτινη ζώνη φτάνει στο μέγιστο πλάτος και με την επιθυμία να τονίσει τη μέση, μπορεί να φτάσει στο πάχος ενός μπούστο! Η επιλογή της σεζόν είναι οι δερμάτινες ζώνες με μεταλλικά στοιχεία και πολλαπλά δεσίματα – τις χρησιμοποιούμε για να τονίσουμε μακριά φορέματα, φούστες και όχι μόνο.

μόδα χειμώνας 2019

μόδα χειμώνας 2019

μόδα χειμώνας 2019

Όταν δημιουργούμε μια κομψή εμφάνιση, δεν ξεχνάμε τα αξεσουάρ. Για τη χειμερινή σεζόν 2018-2019 φθινόπωρο-χειμώνα είναι εξαιρετικά ασυνήθιστα και μερικές φορές μοιάζουν ακόμη και με σύγχρονα έργα τέχνης!

afmu.net