Μακιγιάζ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019: Οι σημαντικότερες τάσεις της σεζόν

Μετά τις πιο σημαντικές τάσεις στα hairstyles και τα νύχια, ήρθε η ώρα να δείτε τις τάσεις στο μακιγιάζ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019, όπως εμφανίστηκαν ακόμα μία σεζόν στην εβδομάδα μόδας. Τα βλέφαρα καλύπτουν σκιές σε παστέλ αποχρώσεις που είναι ιδανικές από το πρωί, ενώ το βράδυ το total black αναδεικνύει το βλέμμα. Τολμήστε ένα μακιγιάζ είτε με γραφικό eyeliner είτε με ένα ημιδιάφανο smokey eyes.

Οι κορυφαίοι Make up artists τοποθετούν φως στην εσωτερική γωνία του ματιού με ασημί μεταλλικές σκιές για να κάνουν το βλέμμα ακόμα πιο ενδιαφέρον, DSquared2, Saint Laurent, Fendi και Emporio Armani έκαναν αυτή την επιλογή του ασημί. Τα χείλη είναι διαχρονικά κόκκινα σε ζεστά χρώματα του κρασιού, εκτός και αν προτιμάμε τα nude που είναι και αυτά στις δημοφιλέστερες τάσεις του μακιγιάζ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019. Lets start!!

Μακιγιάζ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

#1. Μαύρο Eyeliner

Μια κορυφαία τάση στο μακιγιάζ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019 που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε σε λίγα μόνο βήματα ένα sexy μακιγιάζ, είναι το μαύρο eyeliner σε συνδυασμό με όμορφα κόκκινα ή nude χείλη. Με έναν απλό τρόπο μπορείτε να μετατρέψετε το μακιγιάζ σας σε ρετρό, δίνοντας στα μάτια ένα cateye εφέ με την εφαρμογή μαύρου eyeliner.

μακιγιάζ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

#2. Waterlined

Αυτή είναι μια πρόταση για όλες τις γυναίκες που τους αρέσει το απλό αλλά αποτελεσματικό μακιγιάζ. Η μαύρη γραμμή μπορεί να είναι ελαφρώς υπογραμμισμένη στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου ή να είναι το κυρίαρχο στοιχείο ολόκληρου του μακιγιάζ. Να θυμάστε επίσης ότι πρέπει να ταιριάζει με το υπόλοιπο στυλ και να τονίζει τη φυσική ομορφιά.

μακιγιάζ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

#3. Cat Eyes

Το κλασικό cateye φαίνεται να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του μακιγιάζ. Κάποιοι σχεδιαστές προτείνουν την πιο κλασσική έκδοση, φτιαγμένη από το γυαλιστερό φινίρισμα του μαύρου και κάποιοι προτιμούν το πιο grunge και rock που μοιάζει εξαιρετικά ευπροσάρμοστο έχοντας μεγάλη απήχηση.

μακιγιάζ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

#4. Πολύχρωμες σκιές

Αυτή τη σεζόν δείχνουμε ενδιαφέρον στα έντονα χρώματα σκιών όπως το μοβ, πράσινο, ροζ, κόκκινο και κίτρινο. Δεν έχει σημασία τι χρώμα επιλέγετε, θα πρέπει να είναι έντονο και εκκεντρικό!

μακιγιάζ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

#5. Φως με ασημί σκιά

Το ασήμι έχει την ελκυστικότητα του ψυχρού φωτός, το οποίο δημιουργεί στο μακιγιάζ μια λάμψη η οποία αναδεικνύει όμορφα τα μάτια. Στο μακιγιάζ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019, το ασήμι βρίσκεται στις εσωτερικές γωνίες του ματιού δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

μακιγιάζ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

#6. Ροζ & Ροδακινί ρουζ

Το χειμώνα θέλουμε πρόσωπα με ζωντάνια, μάγουλα με υγιή όψη και όχι χλωμά. Για αυτόν το λόγο οι make up artists επέλεξαν αποχρώσεις από την παλέτα του ροζ και του ροδακινί.

τασεις μακιγιάζ φθινόπωρο 2019

#7.Πολύχρωμο Eyeliner

Εάν δεν είστε πεπεισμένοι για τις πολύχρωμες σκιές των ματιών, τότε ίσως θα πειστείτε με μια πιο λεπτή γραμμή που γίνεται με ένα eyeliner. Η γραμμή ουράνιου τόξου φωτίζει το βλεμμα και δίνει έμφαση στο φυσικό χρώμα της ίριδας.

Τα μπλε μάτια θα φαίνονται όμορφα με μπλε, ροζ, μοβ και πορτοκαλί γραμμές. Το πράσινο, μοβ και γαλάζιο χρώμα ταιριάζει με τα πράσινα μάτια, και τα καφέ φαίνονται εντονότερα με μοβ, σκούρο πράσινο και ροζ eyeliner.

τασεις μακιγιάζ φθινόπωρο 2019

#8. Έντονο Μπλε

Το μπλε ακόμα μία σεζόν διατηρεί τη θέση του στις top τάσεις του μακιγιάζ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019. Εμφανίζεται σε όλες του τις αποχρώσεις και στα προιόντα μακιγιάζ (σκιές, μολύβια, eyeliner) και χαρίζει γοητευτικά μακιγιάζ που σε καμία περίπτωση δεν περνούν απαρατήρητα .

τασεις μακιγιάζ φθινόπωρο 2019

#9 Glitter και μεταλλική σκιά

Στα βλέφαρα υπάρχει μια μεταλλική γυαλάδα σε κάθε μορφή. Την επόμενη σεζόν, το Glitter, τα φύλλα χρυσού και οι μεταλλικές υφές, φοριούνται στα μάτια από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν προτιμάτε μια πιο ήπια εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να έχετε στο νεσεσέρ σας μια shimmering σκιά ή eyeliner και πριν πάτε σε κάπου να τη φορέσετε στα βλέφαρα. Χάρη σε αυτό το μακιγιάζ η νέα σεζόν θα ξεκινήσει με μία πιο μοντέρνα εκδοχή.

τασεις μακιγιάζ φθινόπωρο 2019

#10. Smokey Eyes

Μακιγιάζ φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019 και έχουμε την επιστροφή των smokey ματιών σε μία εμπνευσμένη έκδοση. Οι σκιές ματιών σε σκούρες αποχρώσεις είναι ημιδιάφανες ή αντ’αυτού μπορείτε να εφαρμόσετε ένα μαύρο μολύβι για σκιά. Απλώσετε με το πινέλο διαβάθμισης για να αποκτήσουν τα μάτια αυτήν την μια ελκυστική ένταση που μοιάζει σκόπιμα θηλυκή. Για να πετύχετε ένα τέτοιο αποτέλεσμα προτείνουμε τα μαλακά μολύβια ματιών.

τασεις μακιγιάζ φθινόπωρο 2019

#11. Glossy χείλη

Και περνάμε στα χείλη για την εποχή του φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019.  Περιμέναμε να δούμε απίστευτα χρώματα κραγιόν όπως είχαμε συνηθίσει και από άλλες σεζόν, όμως οι σχεδιαστές έκαναν την έκπληξη. Τα χείλη για φέτος είναι γυμνά ματ ή με γυαλιστερό φινίρισμα και αν μιλήσουμε για χρώμα τότε αυτό θα είναι το κόκκινο και όλες οι ζεστές αποχρώσεις του κόκκινου κρασιού. Πορφυρό και μπορντό, βυσσινί και μελιτζανί. Το σίγουρο είναι ότι καθεμία από εμάς σίγουρα θα βρει μια απόχρωση που να ταιριάζει με το πρόσωπο και την προσωπικότητάς μας.

τασεις μακιγιάζ φθινόπωρο 2019

#12. Nude χείλη

τασεις μακιγιάζ φθινόπωρο 2019

#13. Κόκκινο κραγιόν

τασεις μακιγιάζ φθινόπωρο 2019

#14. Χείλη στο χρώμα του κρασιού

τασεις μακιγιάζ φθινόπωρο 2019