Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019

Ήρθε η ώρα να αναλύσουμε τις τάσεις στα χρώματα μαλλιών Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019 που κυριάρχησαν τους διαδρόμους. Όταν σκεφτόμαστε τις Εβδομάδες Μόδας, συχνά κατευθύνουμε το μυαλό μας σε εικόνες υπέροχων αξεσουάρ και δημιουργίας νέων τάσεων. Αλλά τα shows δείχνουν επίσης το ρόλο της πασαρέλας στην δημιουργία καινοτόμων ιδεών των μαλλιών για τις επερχόμενες σεζόν. Αυτό που πραγματικά αποδεικνύεται είναι πώς τα μαλλιά είναι ένας καμβάς για δημιουργικότητα, φαντασία και πειραματισμό.

Υπήρχε μια πληθώρα αρχικών χτενισμάτων και εκθαμβωτικών χρωμάτων για τα μαλλιά. Το φθινόπωρο είναι μια εποχή για δυναμική ανανέωση και οι σχεδιαστές έχοντας αυτό στο μυαλό τους δημιούργησαν τις νέες τους συλλογές τους.

Μαλλιά Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019. Μάθε πρώτη όλες τις νέες τάσεις

Είμαστε προνομιούχες ως γυναίκες και ζούμε σε μια εποχή που ο πειραματισμός και η απόκλιση από την παράδοση είναι ο κανόνας. Φέτος τα χρώματα μαλλιών φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019 μας  ενθαρρύνουμε να αγκαλιάσουμε τα ζωηρά χρώματα των μαλλιών.

Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019

# 1. Neon bobs

Ώρα για πραγματική διασκέδαση! Τα Pastel neon είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις στα χρώματα μαλλιών Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019. Τα παστέλ έχουν μια προσεκτική, νεο-φουτουριστική εμφάνιση που μας μεταφέρει στα 80s.

Το neon bob είναι μια απόκλιση από τα παραδοσιακά, καλαίσθητα μαλλιά που έχουν καθιερωθεί με τα χρόνια. Φέτος δεν θα περιοριστείτε από κανόνες σχετικά με το τι είναι και δεν είναι κατάλληλο. Επιλέξτε για τα μαλλιά σας αποχρώσεις του ροζ ή μοβ, μπλε..

Ένας από τους φανατικούς της παρούσας τάσης ήταν ο Jeremy Scott, τα μοντέλα του οποίου περπάτησαν στους διαδρόμους με νέον bobs σε μια μαγευτική σειρά αποχρώσεων του ουράνιου τόξου. Τα ροζ παστέλ μαλλιά του Nicopanda εμφανίστηκαν νεανικά κάτω από τους σκούφους, ενώ τα γαλαξιακά κορίτσια του Marc Jacobs ήταν γοητευτικά χρωματισμένα και είχαν μια δόση punk rock.

τάσεις χρώματα μαλλιών Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019

# 2. Κόκκινα

Αυτή τη σεζόν, οι γυναίκες ενθαρρύνθηκαν να αγκαλιάσουν το φυσικό χρώμα των μαλλιών τους. Αντί να προσπαθείτε να τροποποιήσετε ό, τι σας έδωσε η φύση, προσπαθήστε να εργαστείτε μαζί της και να την ενσωματώσετε στην υπάρχουσα αισθητική σας.

Αυτή τη σεζόν, τα φυσικά κόκκινα μαλλιά ήταν παντού και δεν εμπόδισαν τα μοντέλα να φορούν οποιεσδήποτε αποχρώσεις και χρώματα. Εάν είστε κοκκινομάλλες μην αναζητήσετε ένα νέο χρώμα για το Σεπτέμβριο. Επικεντρωθείτε στο να κάνετε τη φυσική σας απόχρωση όσο πιο υγιή και εκθαμβωτική μπορείτε.

Νύχια 2019 | Οι νέες τάσεις για το φθινόπωρο χειμώνα είναι εδώ!

Τα κοκκινόμαλλα μοντέλα του Boss εμφανίστηκαν με ζωηρά-ζωντανά μαλλιά που έκαναν αντίθεση με τα έντονα μαύρα ρούχα που φορούσαν. Τα κόκκινα μαλλιά του οίκου Ann Demeulemeester, ήταν έντονα, μινιμαλιστικά και αρχιτεκτονικά.

τάσεις χρώματα μαλλιών Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019

# 3. Βαθύ καστανό

Ίσως το φθινόπωρο του 2018 το καστανό χρώμα των μαλλιών δεν είναι έκπληξη, αλλά παρ ‘όλα αυτά είναι τάση. Το βαθύ καστανό ήταν παντού στους διαδρόμους. Τα μοντέλα περπάτησαν τις πασαρέλες με πολυδιάστατες, λαμπερές αποχρώσεις σοκολάτας και σκούρο καφέ.

Ενώ το σκούρο καφέ είναι ένα παραδοσιακό χρώμα για τους ψυχρότερους μήνες, είναι δημοφιλές για έναν λόγο. Η ζεστή βάση προσελκύει τους περισσότερους τόνους δέρματος και προσφέρει επίσης έναν όμορφο καμβά με τον οποίο μπορείτε να εξερευνήσετε περισσότερες ασυνήθιστες αποχρώσεις. Επιπλέον συνδυάζεται τέλεια με τα σκούρα ρούχα και την αστική διάθεση των ψυχρότερων μηνών.

Στον Moschino, ο υπερβολικός όγκος συνδυάστηκε τέλεια με ένα πρισματικό σοκολατί. Τα μοντέλα στο Valentino περπάτησαν με αστραφτερές αποχρώσεις  mocha.

τάσεις χρώματα μαλλιών Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019

#4. Dirty Blonde

Το dirty blonde με τις σκούρες ρίζες είναι ένα από τα δημοφιλέστερα χρώματα μαλλιών Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019. Το χρώμα συμπλήρωσε τέλεια τη γενική διάθεση της εποχής και αγκάλιασε αβίαστα και την φυσική ομορφιά.

Το dirty blonde είναι ένα τέλειο χρώμα μετάβασης από τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού στις ψυχρότερες ημέρες του χειμώνα. Αγαπήσαμε τα χαλαρά κύματα του Balmain που μας θύμισε πως το dirty blonde δεν χρειάζεται να είναι άτυπο και ότι το χρώμα αυτό μπορεί πράγματι να είναι μια πολυτελή εναλλακτική λύση.

Μόδα Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-2019. Οι 21 τάσεις της νέας σεζόν

τάσεις χρώματα μαλλιών Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019

# 5. Φωτεινό Καστανό

Εάν το βαθύ και δελεαστικό σκούρο καφέ δεν είναι το ατού σας, τότε αλλάξτε σελίδα και βρείτε ένα ανοιχτό καφέ. Το ανοικτό καφέ είναι παρ’όλη την απλότητα του είναι δυναμικό, λιτό και δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα.

Επειδή αυτό το φθινόπωρο κυριαρχούν τα τολμηρά χρώματα και μια φουτουριστική, μινιμαλιστική αισθητική, τα ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά αποτελούν μέρος για μια πιο φυσική, και λιγότερο έντονη εμφάνιση.

τάσεις χρώματα μαλλιών Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019

# 6. Bleach Blonde

Το πλατινέ χρώμα δεν θα φύγει ποτέ απ’τη μόδα. Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019 αγκάλιασαν τη διαχρονική γοητεία αυτού του χρώματος με μοναδικές επαναλήψεις και στυλ.

Το Bleach blonde δεν είναι μόνο για τη Barbie. Το χρώμα των μαλλιών είναι πιο δυναμικό και ευπροσάρμοστο από ό,τι πολλοί πιστεύουν και μπορεί ταυτόχρονα να έχει μια ροκ εμφάνιση. Μας άρεσε το φουτουριστικό pixie του Yohji Yamamoto και οι ξανθιές μπούκλες του Victoria & Thomas που ήταν εκθαμβωτικές σε συνδυασμό με τα πιο απαλά κύματα.

τάσεις χρώματα μαλλιών Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019

glowsly.com