Οι τάσεις στα γυναικεία Παλτό φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019. Τι θα φορεθεί τη νέα σεζόν

Το φθινόπωρο, αξίζει να επενδύσουμε μεταξύ άλλων σε ένα δερμάτινο παλτό, ένα ζεστό και stylish puffer ή σε ένα fashionable animal print πανωφόρι. Μετά τις πιο σημαντικές τάσεις στα ρούχα και στα παπούτσια ήρθε η ώρα για τα παλτό φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019 , τα οποία θα φορεθούν στην επερχόμενη σεζόν. Δείτε τα!

Παλτό φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

#1. Κάπες

Έχουν συνδεθεί κυρίως με τους υπερήρωες, αλλά οι κάπες έχουν κατακλύσει παγκόσμια τις πασαρέλες. Υπήρχαν μεταξύ άλλων στις συλλογές Saint Laurent, Marni, Salvatore Ferragamo, Fendi και Ferretti. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλες τις γυναίκες που θέλουν να φαίνονται κομψές το χειμώνα. Οι κάπες είναι ένα από τα πιο μοντέρνα παλτό φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019.

γυναικεία παλτό φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

#2. Faux fur

Για μερικά χρόνια, οι γούνες είχαν εμφανιστεί σε συλλογές των μεγαλύτερων και πιο διάσημων οίκων μόδας. Προς ικανοποίησή μας, όλο και περισσότερα εμπορικά σήματα εγκαταλείπουν τη χρήση φυσικής γούνας και εντάσσονται υπέρ των συνθετικών υλικών.

γυναικεία παλτό φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

#3. Δερμάτινο παλτό

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση για όλες τις γυναίκες που έχουν βαρεθεί με τις κοινές εμφανίσεις. Τα δερμάτινα παλτό που προωθούνται από τα μεγαλύτερους οίκους μόδας έχουν κλασσικές γραμμές, αλλά το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα δίνει έναν νέο αέρα. Ένα τέτοιο παλτό θα πρέπει να είναι λίγο φαρδύτερο ώστε να συνδυαστεί με μία ζώνη στη μέση.

γυναικεία παλτό φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

#4. Καρό μοτίβα

Το καρό μοτίβο δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη για κανέναν πια. Την προηγούμενη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα του ’17 ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή μοτίβα στις γκρι και καφέ αποχρώσεις. Φυσικά δεν εγκαταλείπουμε αυτή την επιλογή, αλλά φέτος οι σχεδιαστές έχουν επεκτείνει την παλέτα των χρωμάτων. Οι πράσινες, κόκκινες, πορφυρές και κίτρινες αποχρώσεις αυτού του δημοφιλούς σχεδίου εμφανίστηκαν στα catwalks και κατέκτησαν μία θέση στις δημοφιλέστερες τάσεις στα παλτό φθινόπωρο χειμώνας 2018 2018.

γυναικεία παλτό φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

#5. Puffers

Τα ζεστά puffers που είδαμε στις πασαρέλες δεν μοιάζουν με παλτό, τουλάχιστον έτσι όπως εμείς τα ξέρουμε. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα τους εμφάνιση είναι φανερά αναβαθμισμένη, αφού οι σχεδιαστές έχουν προσθέσει και τη γούνα σαν υλικό, τοποθετημένη σε στρατηγικά σημεία που χαρίζει επιπλέον στυλ.

γυναικεία παλτό φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

#6. Animal prints

Έχουμε ήδη αναφέρει ότι η επόμενη σεζόν θα είναι άγρια. Όλα τα μοτίβα που σχετίζονται με τα λεοπάρ και ζεβρέ prints εμφανίστηκαν στις πασαρέλες. Το κομμάτι που κάθε fashionista πρέπει να έχει στην ντουλάπα είναι ένα παλτό ντυμένο με animal print. Θυμηθείτε ότι το πανωφόρι πρέπει να είναι το κυρίαρχο στοιχείο του στυλ.

γυναικεία παλτό φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

#7. Μεγάλος γιακάς

Εμφανίστηκαν στις πασαρέλες πολλών γνωστών σχεδιαστών. Δεν έχει σημασία το χρώμα και το σχέδιο που θα επιλέξετε, δώστε προσοχή στο μέγεθος του γιακά. Σημαντικό επίσης είναι να είναι μαλακό και ευχάριστο στην αφή.

γυναικεία παλτό φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

#8. Sheepskin

Αυτή τη σεζόν τα προώθησε μεταξύ άλλων οι Hermes και Loewe. Πρόκειται για ένα casual πανωφόρι, ζεστό και χουχουλιάρικο, εξαιτίας του oversized μεγέθους αλλά και του υλικού. Μπορεί να φορεθεί καθημερινά με τζιν, φόρμες και να δημιουργήσει απίστευτες street style εμφανίσεις.

γυναικεία παλτό φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019