Ο οδηγός σου για την απόλυτη χαλάρωση

Μπορεί μία έξοδος με τις φίλες σου να ακούγεται σαν την τέλεια ιδέα για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, όμως είναι ο χρόνος που αφιερώνεις στον εαυτό σου το μυστικό για να χαλαρώσεις πραγματικά. Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για σένα μετά από μία δύσκολη μέρα;

Βόλτα

Μια ωραία βόλτα χωρίς προορισμό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσει το μυαλό σου και να εκτιμήσεις το περιβάλλον γύρω σου. Συνήθως είμαστε τόσο βιαστικοί που δεν δίνουμε σημασία στα πράγματα ή τους ανθρώπους γύρω μας. Ακόμα και 5 λεπτά διάλειμμα σε εξωτερικό χώρο (πχ κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος) αρκούν για να ηρεμήσεις. Φρόντισε όμως να μην κάνεις διάλειμμα ή βόλτα με το κινητό σου και να αφήσεις το μυαλό σου να αδειάσει.

Αφρόλουτρο

Αν έχεις μπανιέρα στο σπίτι, φρόντισε να την εκμεταλλευτείς. Βούρτσισε το σώμα σου στους υδρατμούς για να το απαλύνεις και να αναζωογονήσεις το μυαλό σου. Ανακάτεψε τα αγαπημένα σου αιθέρια έλαια και άλατα για απόλυτη χαλάρωση. Για να κάνεις ακόμα καλύτερο το αφρόλουτρό σου απόλαυσε ένα ποτήρι κρασί και διάβασε τα αγαπημένα σου περιοδικά.

Διάβασμα

Πότε ήταν η τελευταία φορά που διαβάσες ένα καλό βιβλίο; Το διάβασμα δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός τρόπος για να χαλαρώσεις, αλλά είναι ο ιδανικός τρόπος για κάποιον να ξεφύγει για λίγο από την πραγματικότητα και να βουτήξει σε έναν διαφορετικό κόσμο.

Μουσική

Η μουσική έχει χαλαρωτικό αποτέλεσμα τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα μας, καθιστώντας τη ένα εξαιρετικό εργαλείο διαχείρισης άγχους. Ξάπλωσε, κλείσε τα μάτια σου και βάλε τα ακουστικά σου για μία ώρα χαλάρωσης.

Δείπνο

Το solo dining μόνο μπορεί να είναι τρομακτικό (και λίγο λυπηρό) για πολλούς ανθρώπους, αλλά θα εκπλαγείς πόσο ευχάριστο είναι. Δοκίμασε να καθίσεις σε μια θέση στο μπαρ ενός εστιατορίου και εάν αισθάνεσαι ακόμα πιο θαρραλέα, άφησε το τηλέφωνο στην τσάντα σου. Απόλαυσε πραγματικά το φαγητό, τα ποτά και την ατμόσφαιρα.

MISSBLOOM.GR