Nail trends Φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

Τα Nail trends Φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019 είναι δημιουργικά και θα απογειώσουν κάθε εμφάνιση. Σε όλες τις επιδείξεις μόδας στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι υπήρχε ένα προσεκτικά επιλεγμένο σύνολο εκπληκτικών σχεδίων, που κυμαινόταν από avant-garde μέχρι και εντελώς απλά και κομψά νύχια.

Νωρίτερα είδαμε όλες τις εκθαμβωτικές τάσεις που ξεχώρισαν στις πασαρέλες (δείτε εδώ) αλλά και τις τάσεις που μπορούμε να εντάξουμε στην καθημερινότητα μας (διαβάστε εδώ ολόκλητο το άρθρο). Εκτός από τα nail trends Φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019 που είδαμε στις πασαρέλες, θα δούμε και τις βασικές τάσεις στα σχήματα νυχιών και τις υφές των βερνικιών που θα κυκλοφορήσουν το χειμώνα.. Αφιερώστε ένα λεπτό για να δείτε τις τάσεις στα Nail trends Φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019 και να πάρετε μερικές ιδέες και tips που θα αναβαθμίσουν το μανικιούρ σας τη νέα σεζόν.

Nail trends Φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

# 1. Φυσικά και κοντά

Πολλές από τις τάσεις στα Nail trends Φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019, εμφανίστηκαν σε κοντά νύχια που ήταν αρκετά πρακτικά, μια άλλη πτυχή της μόδας που συχνά παραβλέπεται. Τα δημιουργικά nail arts δεν έλειψαν καθόλα από τα κοντά νύχια, καθώς ανέδειξαν απίστευτα μανικιούρ με εκπληκτικά χρώματα που εμφανίστηκαν από πολλά Brands.

Πρώτος από όλους ο Marc Jacobs έδειξε τη νέα του σειρά χρωμάτων για κοντά νύχια. Creatures of Comforts και η Sonia Rykiel παρουσίασαν επίσης υπέροχα σχέδια σε κοντά νύχια και διακοσμημένα με λεπτομέρειες που έκανα τη διαφορά.

nail trends Φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

# 2. Πρακτικό οβάλ

Σε προηγούμενες σεζόν είχαμε δει σχεδόν υπερβολικά μακριά νύχια, προκειμένου να αναδείξουν εξαιρετικά σχέδια και στυλ. Ευτυχώς για τις τάσεις των νυχιών του φθινοπώρου του 2018, επικρατούν τα πρακτικά μεσαία μήκη με καλό-σχηματισμένα οβάλ περιγράμματα.

Ο Moschino παρουσίασαν μανικιούρ που σχεδίασε η Miss Pop, με half moons στη βάση του νυχιού αντί να διακοσμούν την άκρη ή τη μέση. Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρόταση που έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα καθώς το μεσαίο μήκος του νυχιού με τις οβάλ άκρες, τόνισε ακόμα περισσότερο τα μικρά half moons. Ο Antonio Maras έδειξε επίσης ότι τα πιο πολλά σχέδια που είναι περίπλοκα, θα μπορούσαν να γίνουν και σε αυτά τα νύχια χωρίς να χαθούν οι λεπτομέρειες.

nail trends Φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

# 3. Κοντά & τετράγωνα

Η Cushnie et Ochs παρουσίασε το υπέρτατο μανικιούρ με λάμψη, σε ελαφριά τετραγωνισμένες άκρες. Η Gypsy Sport έδειξε επίσης γραφικά σχεδιασμένο ασπρόμαυρο βερνίκι νυχιών σε κοντά, τετράγωνα νύχια. Ακόμη και τα γυαλιστερά μεταλλικά και μαύρα μανικιούρ του Han Wen έγιναν σε τετράγωνα νύχια. Πρόκειται για ένα κλασικό σχήμα με καλό, καθαρό αποτέλεσμα που είναι εύκολο να το αποκτήσεις.

nail trends Φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

# 4. Μεταλλικές υφές

Μεταλλικές συνήθως θεωρούνται οι αποχρώσεις του χρυσού, χαλκού και του χρωμίου. Τις τελευταίες εποχές, η τάση του χρυσού πραγματικά απογειώθηκε, αλλά τώρα βλέπουμε μεταλλικές υφές όλων των αποχρώσεων να αποκτούν μεγάλη δημοτικότητα στα Nail trends Φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019.

nail trends Φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

# 5. Glossy

Τα γυαλιστερά νύχια είναι πάντα εκπληκτικά και είναι μια ευπρόσδεκτη ανανεωμένη πρόταση στα νύχια Φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019. Τα εντυπωσιακά μανικιούρ του Christian Siriano περιείχαν αρκετά διαφορετικά και έξυπνα όμορφα σχέδια, που έλαμπαν με το γυαλιστερό φινίρισμα. Τα μοντέλα του Phillip Lim φορούσαν σκούρα χρώματα με μια όμορφη ποσότητα λάμψης. Η λάμψη ήταν τόσο καθαρή και φωτεινή που τόνισε την ποικιλία χρωμάτων και το βερνίκι έμοιαζε ακόμα υγρό.

nail trends Φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

# 6. Ματ βερνίκια

Ο Gareth Pugh έδειξε εκκεντρικά ματ μπλε νύχια διάτρητα στο άκρο, σε αντίθεση με τη Stella McCartney που επέλεξε ένα ήπιο ροζ ματ μανικιούρ. Στην προκειμένη περίπτωση, όποια και αν είναι η πρόταση των σχεδιαστών, εμείς κρατάμε το κοινό τους σημείο.. το ματ φινίρισμα.

nail trends Φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

# 7. Μινιμαλιστικά σχέδια μανικιούρ

Παρόμοια με τα γαλλικά μανικιούρ, ένα μινιμαλιστικό μανικιούρ γίνεται με δύο χρώματα ή λιγότερα. Το είδαμε σε πιο κοντά, οβάλ νύχια, που είναι από τις πιο δημοφιλής τάσεις για το φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019. Χρησιμοποιώντας πλούσια, γυαλιστερά χρώματα στα νύχια, οι nail designers έφτιαξαν πλούσια μινιμαλιστικά μανικιούρ. Δεν ήταν μόνο τα πιο πλούσια χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά και οι μεταλλικές υφές σε χρώματα όπως το ασημί, πράσινο και κοραλί.

nail trends Φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

glowsly.com