Μόδα χειμώνας 2019: Οι 8 hot τάσεις που θα αγαπήσουν οι fashionistas

Ενημερωθήκαμε για τις 21 συνολικές τάσεις της σεζόν ((εδώ), και σήμερα θα σας ανακοινώσουμε τις τάσεις στη μόδα χειμώνας 2019 που ξεχώρισαν και θα κερδίσουν σίγουρα μία θέση στην ντουλάπα σας, καθώς μπορούν να συμβαδίζουν με την καθημερινότητα σας.

Πολλές φορές τα fashion trends είναι μόνο για να εντυπωσιάζουν στις πασαρέλες και για να ικανοποιούν τη δημιουργικότητα των σχεδιαστών. Στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να τα εντάξουμε στη καθημερινότητα μας αλλά ούτε και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις. Μέσα από τα fashion trends ξεχωρίσαμε αυτά που μπορούμε να υιοθετήσουμε για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Οι τάσεις της μόδας χειμώνας 2019, επιβάλλουν υφάσματα με μοτίβα, ρομαντικά floral, sexy animal prints και συντηρητικά καρό. Έντονα χρώματα που θα αλλάξουν το χειμερινό τοπίο και οι ζεστές γούνες θα είναι μία από τις πιο λειτουργικές τάσεις.

Μόδα χειμώνας 2019

#1. Magenta (Ματζέντα)

Το ενεργητικό και έντονο ματζέντα είναι μια από τις πιο σημαντικές τάσεις της σεζόν. Είναι ένα χρώμα γεμάτο δυναμισμό και τόλμη. Ροζ πουλόβερ, φορέματα, σακάκια, παντελόνια και πουκάμισα βασιλεύουν στις πασαρέλες. Είναι εφικτό να το φορέσετε από τη κορυφή μέχρι τα νύχια, αλλά πιθανόν να μη το αποφασίσετε εύκολα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα μόνο κομμάτι ή μια μικρή λεπτομέρεια – παπούτσια, τσάντα ή κασκόλ.

μόδα χειμώνας 2019

#2. Κίτρινο

Το κίτρινο δεν παραιτείται! Τον τελευταίο καιρό το πιο δημοφιλές ήταν το ηλιόλουστο κίτρινο, το οποίο δεν κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα. Πιθανόν επειδή αυτό το χρώμα ταιριάζει με καστανό χρώμα μαλλιών και μαύρα μάτια. Το φθινόπωρο, το μετατρέπουμε σε ένα ανατολίτικο χρώμα το οποίο συνδέεται με αρωματικά μπαχαρικά και απομακρυσμένες χώρες.

μόδα χειμώνας 2019

#3. Παθιασμένο Κόκκινο

Ρούχα και αξεσουάρ σε αυτό το χρώμα μπορεί να αγαπήσει κάθε γυναίκα και δεν έχει σημασία η ηλικία. Ωστόσο, κατά την επιλογή αυτού του χρώματος αξίζει να δώσετε προσοχή στην απόχρωση. Τα ρούχα με έντονο και βαθύ κόκκινο χρώμα, δείχνουν καλύτερα στα ελαφρώς πιο σκούρα χρώματα δέρματος.

μόδα χειμώνας 2019

#4. Floral

Υποθέτω ότι κανείς δεν εκπλήσετε που τα λουλούδια είναι στις τοπ τάσεις της μόδας και πάλι. Κάποτε τα συναντούσαμε μόνο στις τάσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού, αλλά τώρα η μόδα χειμώνας 2019 επιβάλλει ρομαντισμό. Ίσως γι ‘αυτό οι γυναίκες τα αγαπούν και θέλουν να τα φορούν όλο το χρόνο.

Μπορείτε να δείτε δύο ακραίες τάσεις. Από τη μία πλευρά υπάρχουν παστέλ και ελαφρά μοτίβα και από την άλλη λουλούδια σε σκούρο φόντο . Τα midi φορέματα που αγαπάμε περισσότερο θα είναι τα πιο δημοφιλή, τα οποία θα φορέσουμε αυτό το φθινόπωρο με ελαστικές μπότες και ψηλά τακούνια.

μόδα χειμώνας 2019

#5. Animal prints

Η επόμενη σεζόν θα είναι άγρια ​​και επιθετική. Όλα τα animal prints εμφανίστηκαν στις πασαρέλες, λεοπάρ, ζεβρέ ή δέρμα φιδιού. Κατά τη χειμερινή περίοδο 2018 2019, κάθε fashionista θα πρέπει να έχει ένα παλτό διακοσμημένο με ένα animal print (δείτε εδώ όλα τα παλτό που θα φορεθούν το ’19). Αν ακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις και δεν φοβάστε τα πειράματα, επιλέξτε ένα τέτοιο σύνολο.

μόδα χειμώνας 2019

#6. Καρό υφάσματα

Στις πασαρέλες εμφανίστηκαν πολύχρωμα καρό μοτίβα είτε σε αξεσουάρ, κασκόλ, πουλόβερ, τσάντες ή σε ρούχα, φούστες, φορέματα, παλτό κλπ. Το καρό θεωρείται από τα πιο συντηρητικά μοτίβα, όμως έχει μια γοητεία που παραμένει διαχρονική και έχει αξία.

μόδα χειμώνας 2019

#7. Λαμπερό ασημί

Τα μεταλλικά χρώματα μας συνοδεύουν για αρκετές σεζόν. Το φθινόπωρο ξεχνάμε τον κομψό χρυσό και εστιάζουμε στο μοντέρνο ασήμι. Τα πιο cool υφάσματα μας χαρίζουν απίστευτα εφέ που δίνουν το υπέρλαμπρο αποτέλεσμα που βλέπεται. Η μόδα χειμώνας 2019 επέλεξε το ασημί ως βασικό χρώμα για τα επίσημα ρούχα. Παρουσίασε πολλά σέξι φορέματα, θηλυκές ολόσωμες φόρμες και εντυπωσιακά σύνολα για τις βραδινές εξόδους, τα οποία συνοδεύονται καλύτερα με μινιμαλ αξεσουάρ.

μόδα χειμώνας 2019

#8. Κάπες

Η νούμερο ένα τάση της μόδας. Οι εκκεντρικές κάπες καλύπτουν το σώμα χαρίζοντας το κάτι διαφορετικό που έλειπε από τα πανωφόρια. Απίστευτα υφάσματα από βελούδο με μεταλλική λάμψη, χαρίζουν δυναμισμό σε όποιον τις φοράει.

μόδα χειμώνας 2019