Καλοκαιρινές αποχρώσεις ρουζ: Πώς να επιλέξετε το σωστό για το δέρμα σας

Το ρουζ προσθέτει φρεσκάδα στο μακιγιάζ και υγιή όψη, γι ‘αυτό είναι απαραίτητο προϊόν για οποιαδήποτε εποχή και περίσταση. Αυτή τη σεζόν θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε θηλυκά χρώματα που είναι πιο κοντά στο φυσικό αποτέλεσμα. Σήμερα ετοιμάσαμε ένα άρθρο για το πως να επιλέξετε το σωστό ρουζ για το δέρμα σας.

δείτε ακόμα: Ρουζ: Ποιο πινέλο ταιριάζει στο πρόσωπό σου & πώς να το χρησιμοποιείς

Οι αποχρώσεις επιλέγονται ανάλογα με τον τόνο του δέρματος, έτσι μπορείτε να πετύχετε μια αρμονική και ισορροπημένη εμφάνιση με τα κατάλληλα προϊόντα που θα ενισχύσουν τα όμορφα χαρακτηριστικά σας.

Για έναν ανοιχτό τόνο του δέρματος
Για τα ανοιχτά δέρματα οι ειδικοί προτείνουν το ροζ, το τριανταφυλλί, τις σκούρες ροζ αποχρώσεις ή χρυσοκίτρινα ρουζ. Το ροδακινί ή πορτοκάλι, ανεξάρτητα από τον τόνο του δέρματος, είναι ιδανικό και φοριέται οποιαδήποτε εποχή.

Για έναν μέσο τόνο δέρματος
Ένα διακριτικό μωβ, σε συνδυασμό με ροζ αποχρώσεις μπορεί να ταιριάζει σε μεσαίο τόνο δέρματος. Ταυτόχρονα, πρέπει να είναι ματ για πιο κομψή εμφάνιση. Με αυτό τον τρόπο, το πρόσωπό σας θα αποκτήσει επιπλέον φρεσκάδα όσο το δυνατόν φυσική και διακριτική.

Σκούρο τόνο του δέρματος
Για έναν σκούρο τόνο του δέρματος, το πιο αρμονικό ρούζ για το καλοκαίρι είναι το ροδακινί. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ποια ροδακινί απόχρωση θα πρέπει να επιλέξετε. Εάν έχετε αρκετά σκούρο τόνο δέρματος, τότε συνιστώνται οι πορτοκαλί αποχρώσεις για να το φωτίσουν.