Αφυδατωμένες άκρες μαλλιών: Φτιάξε μόνη σου spray με λάδι καρύδας

Μαλλιά και καλοκαίρι είναι μία ιστορία δύσκολη και πολύ πονεμένη. Είναι αυτονόητο πως προσέχουμε και φροντίζουμε τα μαλλιά μας όλο τον χρόνο, αλλά το καλοκαίρι, αυτό πρέπει να γίνει σε πιο καθημερινή βάση και με περισσότερη προσοχή. Αν είσαι από τα κορίτσια που έχουν ξηρά μαλλιά και αρκετά ταλαιπωρημένα, σου έχουμε ένα τέλειο spray μαλλιών, το οποίο μπορείς να φτιάξεις μόνη σου σπίτι σου με 3 απλά και πολύ εύκολα υλικά.

Υλικά που θα χρειαστείς:
1 φλιτζάνι ροδόνερο
1 κ.σ λάδι καρύδας
λίγες σταγόνες έλαιο λεβάντας

Πάρε ένα μπουκαλάκι με βαποριζατέρ και πρόσθεσε 1-2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας, 3 έως 5 σταγόνες έλαιο λεβάντας και 1 φλιτζάνι ροδόνερο. Ανακίνησε μέχρι να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά και ψέκασε τα μαλλιά σου. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε σε στεγνά μαλλιά, είτε μετά το μπάνιο σου που είναι ακόμη λίγο νωπά.

Δες και αυτό: Φυσικά Καλλυντικά: Μάσκα Μαλλιών με Αβοκάντο

Ποια είναι τα οφέλη αυτού του spray; Το λάδι καρύδας παρέχει τροφή στη ρίζα της τρίχας ενώ ταυτόχρονα την ενισχύει. Μειώνει την πτώση των μαλλιών και τα κάνει υγιή αποτελεσματικά και απαλά.

Το ροδόνερο ενεργεί ως βελτιωτικό και προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών. Διεγείρει επίσης την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην αναζωογόνηση των μαλλιών, καθιστώντας τα φυσικά υγιή και δυνατά. Το λάδι λεβάντας μπορεί επίσης να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, να προωθήσει την ανάπτυξη των μαλλιών και να αποτρέψει την τριχόπτωση.

Μη χάνεις χρόνο, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι και το πρώτο πράγμα που πρέπει να ρίξεις στη βαλίτσα σου πριν φύγεις για διακοπές.

QUEEN.GR