Ανδρική μόδα φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019. Οι μεγαλύτερες τάσεις της νέας σεζόν

Εντάξει, γνωρίζουμε ότι το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμη, αλλά η χειμερινή περίοδος του φθινοπώρου είναι κοντά και είμαστε εδώ για να σας γνωστοποιήσουμε τις μεγαλύτερες τάσεις στην ανδρική μόδα φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019, από το Λονδίνο, το Παρίσι, το Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη.

Ανδρική μόδα φθινόπωρο χειμώνας 2018 2018

# 1.  Back to ’90s

Η δεκαετία του ’90 επιστρέφει στην ανδρική μόδα φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019. Την καλύτερη εντύπωση έκανε ο Prada, όπου τα μοντέλα του φορούσαν καπέλα με λογότυπα. Οι shell suits φόρμες επιστρέφουν και αυτές δυναμικά και αν σκοπεύετε να  υιοθετήσετε αυτήν την μόδα των 90s, καλύτερα να επενδύσετε σε ένα τέτοιο σετάκι και σε ένα bucket καπέλο. Οι αθλητικές φόρμες, κοστούμια και υπερμεγέθη αθλητικά παπούτσια είναι μερικές ακόμα προτάσεις.

ανδρική μόδα φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019VERSACE, PRADA, DOLCE & GABBANA, WOOYOUNGMI, MARNI.

# 2. Δερμάτινα outfits

Υπήρξε ένα ξεχωριστό σκηνικό Matrix σε πολλές από τις εμφανίσεις αυτή τη σεζόν, με υπερβολικά μεγάλα δερμάτινα παλτό σε φθαρμένα δέρματα που εμφανίστηκαν παντού, από το Fendi και το MSGM, τον Paul Smith και τον Dunhill.

ανδρική μόδα φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019
DUNHILL, JOHN LAWRENCE SULLIVAN, MSGM, PAUL SMITH, FENDI.

# 3. Shearling jacket

Ένα υψηλής ποιότητας shearling μπουφάν θα το έχετε μια ζωή και θα σας κρατήσει ζεστό για πολύ καιρό. Τα καλύτερα σχέδια της εποχής τα είδαμε από τον Hermes, αν και οι Giorgio Armani, Belstaff και Philipp Plein έδειξαν επίσης απίθανα στιλάτα πανωφόρια, αντάξια του.

ανδρική μόδα φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019
SALVATORE FERRAGAMO, BOSS, PHILIPP PLEIN, GIORGIO ARMANI, HERMES.

# 4. Ορειβατικά

Υπήρξε μια προστατευτική διάθεση στις τάσεις στην ανδρική μόδα φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019. Κάτι σχετικό με τον καιρό και το κρύο του χειμώνα, αλλά στην πραγματικότητα, τα ρούχα που εμφανίζονταν μοιάζουν με εκείνα που θέλουμε να φορέσουμε,όταν πάμε για ορειβασία.

ανδρική μόδα φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

GIORGIO ARMANI, ERMENEGILDO ZEGNA, MSGM, CHRISTOPHER RAEBURN, LOUIS VUITTON.

# 5. Oversized puffer jackets

Η τάση στα ανδρικά μπουφάν δεν διαφέρει από τα γυναικεία. Το κοινό τους σημείο είναι τα ζεστά puffers πανωφόρια, τα οποία είναι φανερά αναβαθμισμένα από τη περσινή σεζόν. Είτε πρόκειται για τα υπερμεγέθη μπουφάν που εμφανίζονται από τον Balenciaga, είτε τα εξαιρετικά μακριά μπουφάν του Boss, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αυτό το σχέδιο θα καθορίσει το ανδρικό ντύσιμο του χειμώνα.

ανδρική μόδα φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

BOSS, FENDI, BALENCIAGA, LANVIN, DIOR HOMME.

#6. Κάμελ αποχρώσεις

Είναι το νούμερο ένα χρώμα επιλογής για τους άνδρες. Το camel και όλες του οι αποχρώσεις, από τις πιο ανοιχτές μέχρι τις πιο σκούρες, κατατάσσονται στις τοπ τάσεις στην ανδρική μόδα φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019.

ανδρική μόδα φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

ERMENEGILDO ZEGNA, LOUIS VUITTON, GUCCI. GIORGIO ARMANI, BOSS.

# 7.  Καρό patterns

Και όσο περισσότερο συγκρούονται τα καρό, τόσο το καλύτερο. Η Donatella Versace ηγήθηκε σε μία από τις καλύτερες συλλογές της της χρονιάς. Τα μεσαίου μήκους donky jackets συνόδευσαν τα σκωτσέζικα καρό παντελόνια και τα καρό πουκάμισα. Σε περίπτωση που όλο αυτό το βρίσκεται υπερβολικό,  επενδύστε σε ένα κλασικό καρό πουκάμισο για να υποστηρίξετε αυτό το fashion trend.

ανδρική μόδα φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019
MARNI, PRADA, VERSACE, WOOYOUNGMI, GUCCI.

# 8. Western

Η τάση αυτή όσο μακρινή και αν σας φαίνεται σιγά σιγά κερδίζει έδαφος. Οι καουμπόικες μπότες ήταν παντού στο Μιλάνο, στο Λονδίνο και στο Παρίσι. Όλα τα ρούχα που θυμίζουν γουέστερν, ροντέο κλπ, παρέλασαν στα catwalks υπενθυμίζοντας μας τον δυναμισμό και την αρρενωπότητα των ανδρών.

ανδρική μόδα φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019
ASTRID ANDERSEN, DSQUARED2, JOHN LAWRENCE SULLIVAN, GIVENCHY, CALVIN KLEIN 205W39NYC.

gq-magazine.co.uk

3 Comments

Comments are closed