Tα 4 ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν serial killers

Όσοι έχουμε ένα πάθος με τους serial killers και το τι κρύβεται πίσω από την τεράστια επιθυμία τους να πραγματοποιήσουν τόσους φόνους, σίγουρα έχουμε ψάξει τα κοινά χαρακτηριστικά που είχαν ως παιδιά ή πώς τους συμπεριφέρονταν τα μέλη της οικογένειά τους. ‘Εχει σκεφτεί, όμως, κανείς να δει ποια είναι τα ζώδια που εμφανίζονται περισσότερο ανάμεσά τους;

Ιχθύς (18 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι το 20% των serial killers ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο. Δυνατά παραδείγματα είναι ο Dennis Rader, υπεύθυνος για 10 φόνους, η Aileen Wuornos, που δολοφόνησε 6 άνδρες, ο Donald Henry Gaskins που αφαίρεσε 9 ζωές, ο Richard Ramirez – γνωστός και ως the Night Stalker – και ο John Wayne Gacy, που σκότωσε τουλάχιστον 33 αγόρια.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Στη δεύτερη θέση, έχουμε τους Διδύμους. Ο Peter Sutcliffe που έμεινε στην ιστορία ως ο αντεροβγάλτης του Yorkshire, ο Jeffrey Dahmer, που δολοφόνησε άγρια 17 άνδρες και ο David Berkowitz, ο οποίος μέσα σε ένα χρόνο αφαίρεσε τη ζωή 6 ανθρώπων στη Νέα Υόρκη, άνηκαν στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η Rosemary West και ο Ted Bundy, που σκότωσαν περισσότερες από 10 και 36 γυναίκες, αντίστοιχα, καθώς και ο Dennis Nilsen που αφαιρούσε τη ζωή μόνο από άνδρες, ήταν όλοι Τοξότες. Αυτό οφείλεται στην περιπετειώδη φύση του ζωδίου, καθώς και την απερισκεψία τους, λόγω της τεράστιας αυτοπεποίθησης που έχουν.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Με τεράστια δημιουργικότητα αλλά και αυτοκαταστροφικές τάσεις , δεν είναι τυχαίο που πολλοί serial killers είναι Τοξότες. Ανάμεσά τους ο Gary Ridgaw ή αλλιώς Δολοφόνος του Green River, με 49 φόνους γυναικών στο ιστορικό του, ο Robert Hansen που, αν και ιδιοκτήτης φούρνου, έμεινε στην ιστορία ως χασάπης αφού ομολόγησε το φόνο 17 γυναικών και, τέλος, ο Luis Alfredo Garavito που παραδέχτηκε ότι βασάνισε, βίασε και σκότωσε 140 παιδιά και εφήβους στην Κολομβία, σύμφωνα με το Guardian.

JENNY.GR