Νύχια φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019: Οι 8 δημοφιλέστερες τάσεις της καθημερινότητας

Αφού εξετάσαμε αναλυτικά όλες τις τάσεις των νυχιών των fashion weeks, από την πιο απλή μέχρι την πιο εκκεντρική, ας δούμε τώρα και τις τάσεις στα νύχια φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019 που είναι συμβατές με την καθημερινότητα μας και μπορούν να φορεθούν από όλες μας ανά πάσα στιγμή.

Αυτή τη σεζόν τα κόκκινα και τα ροζ αγαπημένα χρώματα των γυναικών επιστρέφουν. Μετά από τα τυπικά παστέλ του καλοκαιριού, ήρθε η ώρα για το κομψό κόκκινο και έντονο ροζ, τα οποίο εμφανίστηκαν ως βασικές τάσεις της μόδας. Τα γήινα χρώματα και η μεταλλικές υφές επιστρέφουν. Ξεχωρίζουν τα υπέροχα μοβ χρώματα, αλλά αυτό δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν, αφού το ultra violet ήταν το χρώμα της περσινής χρονιάς.

Πριν προχωρήσετε ρίξτε μια ματιά στις σε όλες τις νέες τάσεις των νυχιών για το φθινόπωρο χειμώνα καθώς και στα μαλλιά, μακιγιάζ, αξεσουάρ και τη μόδα..

Νύχια φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

#1. Θηλυκό Κόκκινο

νύχια φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019
νύχια φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

Ένα κλασικό χρώμα που αγαπούν πολλές γυναίκες. Δεν είναι περίεργο τελικά που είναι all time classic, τα κόκκινα νύχια φαίνονται κομψά και είναι κατάλληλα για πολλές περιστάσεις. Το φθινόπωρο εμφανίζονται και οι πιο μοντέρνες αποχρώσεις, όπως ένα διαχρονικό μπορντό!

#2. Μεταλλικές υφές

νύχια φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

Αγαπάμε τη λάμψη και είμαστε ευχαριστημένες που αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές τάσεις στα νύχια φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019. Αυτή τη σεζόν μην περιορίζεστε στο ασημί και χρυσό . Εάν θέλετε να πειραματιστείτε επιλέξτε ροζ, μοβ ή μπλε βερνίκι νυχιών με μεταλλική λάμψη.

#3. Φυσικά νύχια

νύχια φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε βερνίκι για να έχετε ένα μοντέρνο μανικιούρ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα προσεκτικό μανικιούρ και να αναδείξετε τα φυσικά σας νύχια. Ένα γαλακτερό ή ροζ βερνίκι ή ακόμα και ένα γυαλιστερό top coat είναι αρκετό για φέτος.

#4. Έντονα ροζ

νύχια φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

Τα ροζ νύχια συνδέονται κυρίως με την άνοιξη και την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά φέτος το ματζέντα εμφανίστηκε στις φθινοπωρινές και χειμερινές τάσεις. Είναι ένα έντονο και ενεργητικό χρώμα που μοιάζει εκπληκτικό ακόμα και σε κοντά νύχια.

#5. Χρώματα της γης

νύχια φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

Τα γκρι, τα καφέ και τα πράσινα είναι συνήθως τα χρώματα του φθινοπώρου που θα φορέσουμε στα νύχια μας φέτος. Τα πιο δημοφιλή είναι οι έντονες καφέ αποχρώσεις και το πράσινο, το οποίο ακόμα και στη πιο μίνιμαλ εμφάνισή του θα προσθέσει λίγο υπερβολή.

#6. Αποχρώσεις του μπλε

νύχια φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

Η πιο δημοφιλής τάση στα νύχια φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019 είναι οι έντονες αποχρώσεις του μπλε. Το σκούρο μπλε θα φανεί όμορφο στα πόδια σας και οι φωτεινές αποχρώσεις θα ομορφύνουν στα χέρια σας. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ένα μπλε μανικιούρ για επίσημες περιστάσεις.

#7. Οβάλ νύχια

νύχια φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

Τα μακρύτερα και στρογγυλεμένα νύχια αντικαθιστούν τα στιλέτο. Οποιοδήποτε βερνίκι θα φαίνεται απλά τέλειο σε τέτοια νύχια!

#8. Violet

νύχια φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

Ακόμα μία από τις δημοφιλέστερες τάσεις στα νύχια φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019 είναι οι αποχρώσεις του μοβ, κατά προτίμηση με μεταλλική λάμψη. Εάν βαρεθείτε με τα παραδοσιακά χρώματα, σίγουρα θα σας αρέσει το έντονο βιολετί χρώμα το οποίο είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση ακόμα και για τις πιο ώριμες γυναίκες.