Το ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε τον Ιούλιο, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Ενώ οι διακοπές πλησιάζουν και όλοι χαλαρώνουν λίγο περισσότερο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως μερικές φορές είμαστε αρκετά απρόσεκτοι με τα συναισθηματικά, τα οικονομικά και τις απόψεις μας. Αλλά οι προβλέψεις του Ιουλίου 2018 αποκαλύπτουν πως τον επόμενο μήνα θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί -σε συγκεκριμένα πράγματα, ανάλογα με το ζώδιό μας.

Κριός

Προσέξτε την υπερβολή -το να ξοδέψετε πολλά χρήματα, να χαλάσετε πολύ χρόνο ή να κουράζετε το σώμα σας περισσότερο απ’ όσο αντέχει. Όλα με μέτρο.

Ταύρος

Θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να συνυπάρχετε μαζί με άλλους -είτε σε μία ρομαντική ή επαγγελματική σχέση. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν δεσμό αυτόν τον μήνα.

Δίδυμος

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα, δώστε προσοχή στο να αποφύγετε παρεξηγήσεις λόγω υπερβολικής επικοινωνίας.

Καρκίνος

Προσέξτε τα οικονομικά σας -και μην αφήσετε το άγχος για αυτά να σας καταβάλλει.

Λέων

Μπορεί να νιώσετε πως σας δίνουν λιγότερη σημασία αυτόν τον μήνα με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας, αλλά μην χάνετε την αυτοπεποίθησή σας. Είναι το κλειδί της επιτυχία σας.

Παρθένος

Μην αναλύετε υπερβολικά την ερωτική σας ζωή. Πάρτε μία ανάσα και χαλαρώστε -ίσως να βρείτε κάτι που πραγματικά σας ενδιαφέρει μέχρι το τέλος του μήνα.

Ζυγός

Μπορεί να νιώσετε λίγο περίεργα με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο του υποσυνείδητού σας αυτόν τον μήνα. Συγχρόνως, θα νιώσετε λίγο πιο ανεξάρτητοι και έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά. Προσέξτε να μην αγνοήσετε αυτή την πρόκληση -ζητήστε την αναγνώριση που σας αξίζει.

Σκορπιός

Με τον Δία να γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, αυτή θα είναι η πιο τυχερή περίοδος του χρόνου. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για νέες ευκαιρίες, απλά προσέξτε να μην έχετε αρνητική σκέψη ή να γίνετε ανυπόμονοι -όλα συμβαίνουν για καλό.

Τοξότης

Μην φοβηθείτε να μοιραστείτε τις ιδέες σας με τον κόσμο για να μην σας παρεξηγήσει. Μπορεί να τους βοηθήσετε περισσότερο απ’ όσο νομίζετε.

Αιγόκερως

Προσέξτε να μην καταπιέσετε πολύ τα συναισθήματά σας. Εκφράστε τα και μην απομονωθείτε -οι άλλοι μπορούν να σας βοηθήσουν όσο εσείς αυτούς.

Υδροχόος

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, προσέξτε να μην αφήσετε τα πολύ έντονα συναισθήματα να σας καταβάλλουν. Αλλά αναγνωρίστε τα και αφήστε τα να σας βοηθήσουν στο να γίνετε καλύτεροι.

Ιχθείς

Αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει πιο άνετος και ευθύς από ποτέ -και επικεντρωθείτε στη σύνδεση και στην ανάπτυξη. Υπάρχει τόση αγάπη γύρω σας, μην την φοβάστε.

jenny.gr