Τα βασικά κομμάτια που θα χρειαστείς στις διακοπές

Σίγουρα δεν περίμενες εμάς για να μάθεις τα κομμάτια που χρειάζεσαι στις διακοπές, όμως μπορούμε να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις τα πιο έξυπνα – και κυρίως, τα πιο stylish.

Οποιονδήποτε προορισμό κι αν επιλέξεις, τα looks που θα πάρεις μαζί σου πρέπει να συνδυάζονται με όλα, να σε κάνουν να νιώθεις άνετα και κυρίως, να κάνουν από μόνα τους ένα statement μόδας. Από τα μαγιό, μέχρι τα αξεσουάρ και τα βραδινά outfits, αυτή τη σεζόν οι επιλογές είναι πολλές: έντονα χρώματα σε μίνιμαλ γραμμές, ξεχωριστά μοτίβα, moroccan chic αισθητική και ανέμελη διάθεση, ορίζουν το φετινό στυλ διακοπών σου – και θα το λατρέψεις!

Παίρνοντας έμπνευση από την Under The Sun εμπειρία των πιο στυλάτων κοριτσιών της Ελλάδας, αλλά και τη νέα συλλογή της H&M, συγκεντρώσαμε 5+1 βασικά κομμάτια που θα χρειαστείς αυτή τη σεζόν, όπου κι αν επιλέξεις να πας!
Μη ξεχνάς βέβαια ότι φέτος, η H&M σου χαρίζει την απόλυτη εμπειρία διακοπών, τόσο με διήμερη διαμονή σε A’List ξενοδοχείο του αγαπημένου σου προορισμού, όσο και με outfits αξίας 300€! Πάρε μέρος εδώ λοιπόν για να είσαι μία από τις τυχερές και δες παρακάτω τα βασικά που θα χρειαστείς στο ταξίδι σου.

#1 Ένα εντυπωσιακό μαγιό

Floral ολόσωμο, όπως το είδαμε στην Έλενα Γαλύφα

Πρόκειται πρακτικά για ένα one-piece μαγιό, με έντονα κοψίματα και floral μοτίβα, τόσο εντυπωσιακό και θηλυκό όσο χρειάζεται. Φόρεσέ το και εκτός παραλίας ως τοπ με μία ψηλόμεση αέρινη φούστα για το απόλυτο look διακοπών.

#2 Statement σκουλαρίκια

Η διαχρονική πολυτέλεια του χρυσού αποκτά ξαφνικά έναν boho αέρα μέσα από τα αμέτρητα κρόσια που συνοδεύουν τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν.

#3 Ψάθινα αξεσουάρ

Όπως ένα oversized καπέλο και μία μεγάλη τσάντα με playful σχέδιο!

#4 Το απόλυτο φόρεμα της σεζόν

Το must-have κομμάτι της σεζόν – Ζήνα Χαρκοπλιά

Ήταν, είναι και θα είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού: το κίτρινο πρωταγωνιστεί για μία ακόμη σεζόν στη γκαρνταρόμπα μας και μάλιστα στην πιο θηλυκή εκδοχή του. Με μία ανάλαφρη midi γραμμή και δύο silk κορδόνια που καταλήγουν σε φιόγκους, αυτό το φόρεμα είναι το ιδανικό key item των φετινών διακοπών σου!

#5 Ένα μακρύ κιμονό

Μακρύ, άερινο με ιδιαίτερα μοτίβα, όπως το είδαμε στη Χριστίνα Μπόμπα

Συνδύασε το τόσο με το μαγιό σου, όσο και με ένα βραδινό outfit για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

#6 Τα απαραίτητα για το ηλιοκαμμένο beauty look σου

Iconic bronze αποχρώσεις, sparkling σκιές, αιθέρια body mists και αναζωογονητικές λοσιόν σώματος δημιουργούν τον απόλυτο καμβά ομορφιάς για αυτό το καλοκαίρι!

missbloom.gr