Πώς θα φορέσουμε σωστά το λευκό μαγιό

Τα πρώτα καλοκαιρινά μπάνια έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά το πολυπόθητο μαύρισμα δεν έχει έρθει ακόμα, τουλάχιστον για τις περισσότερες από εμάς. Αυτός είναι και ο λόγος που, σε περίπτωση που διαλέξουμε ένα λευκό μαγιό για την παραλία, υπάρχουν ορισμένα tricks ώστε να μη δείχνουμε κάτασπρες αλλά το αποτέλεσμα να είναι πολύ chic και elegant.

Τα σχέδια στα μαγιό που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε

Αν λοιπόν επιλέξετε λευκό μαγιό για τα πρώτα σας μπάνια, είτε ολόσωμο είτε μπικίνι, παρακάτω μπορείτε να βρείτε ορισμένα tips για να δοκιμάσετε – τα οποία λειτουργούν εξίσου καλά και σε περίπτωση που το μαγιό σας είναι μαύρο.

Προτιμήστε να το συνδυάσετε με μία ψάθινη beach bag και όχι κάποια πολύχρωμη. Εκτός του ότι είναι μεγάλη τάση για φέτος, σε συνδυασμό με ένα λευκό ή μαύρο μαγιό χαρίζουν το πιο chic σύνολο για την παραλία με λίγο retro vibes.

Επιλέξτε μερικά πολύ διακριτικά κοσμήματα σε χρυσές αποχρώσεις, όπως μερικές λεπτές αλυσίδες στον λαιμό ή ένα ωραίο χρυσό bangle στον καρπό σας.

Ποντάρετε στο αγαπημένο σας φουλάρι και χρησιμοποιήστε το για να μαζέψετε τα μαλλιά σας ή περάστε το στο χέρι σας σαν βραχιόλι. Θα δώσει την απαραίτητη πινελιά χρώματος χωρίς το αποτέλεσμα να «φωνάζει».

Ποντάρετε σε κάποιο ωραίο cover-up για την παραλία, όπως μια πουκαμίσα ή ένα ελαφρύ καφτάνι, – μία chic επιλογή θα μπορούσε να είναι ένα ριγέ μοτίβο αλλά σε σχετικά basic αποχρώσεις.

Περισσότερες photos στο jenny.gr