Ποια παπούτσια ταιριάζουν με τα χρώματα των ρούχων μας;

Το θέμα του πώς μπορούμε να συνδυάσουμε τα παπούτσια μας με τα ρούχα που φοράμε, ανάλογα με τις αποχρώσεις τους, είναι μεγάλη ιστορία όσον αφορά το στιλ και ακόμα δεν έχει δοθεί συγκεκριμένη απάντηση.

Από γενικές απόψεις όπως «τα μαύρα παπούτσια δεν ταιριάζουν με μπλε ρούχα» μέχρι τη λογική του ότι πρέπει να ταιριάζουμε τα αξεσουάρ μας με το χρώμα των παπουτσιών μας, πολλά είναι αυτά που ακούμε αλλά δεν μπορούμε να πούμε απόλυτα τι ισχύει και τι όχι.

Με τα trends να εξελίσσονται όλο και περισσότερο ανά σεζόν, το σίγουρο είναι ότι μπορούμε άνετα να πειραματιζόμαστε με τους συνδυασμούς που μας αρέσουν, κρατώντας όμως και μερικές σταθερές.

Στις photos θα βρείτε πώς μπορείτε να συνδυάσετε χρωματικά 6 στιλ παπουτσιών, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα άρτιο και stylish χωρίς να υπάρχουν πάντα απόλυτοι κανόνες για το styling. Ο μόνος κανόνας που χρησιμοποιών εγώ γενικά είναι το keep it simple.

Ποια παπούτσια ταιριάζουν με το κάθε χρώμα;

Πορτοκαλί. Ταιριάζουν με μπλε, μαύρο και πράσινο, ειδικά με το τελευταίο, εάν θέλουμε να δημιουργήσουμε colorblocking.

Μπλε. Ταιριάζουν με κίτρινο, καφέ και λευκό. Για ένα outfit ιδανικό για κάθε περίσταση, φορέσετε ένα ζευγάρι μπλε παπούτσια με το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι.

Πράσινα. Ταιριάζουν με καφέ, μπλε και κίτρινο. Για έξτρα κόντραστ μπορείτε να τα φορέσετε με ένα σύνολο σε πορτοκαλί αποχρώσεις, για απόλυτα καλοκαιρινό αποτέλεσμα.


Metallics. Ταιριάζουν με λευκό, με μοβ, με κόκκινο αλλά και μπλε. Απλώς φροντίστε τα υπόλοιπα αξεσουάρ να είναι πιο μίνιμαλ – ένα ζευγάρι μεταλλιζέ παπούτσια αρκεί.

Κόκκινα. Ταιριάζουν ιδανικά με ροζ, πορτοκαλί, μαύρο, λευκό αλλά και μπλε. Αποφύγετε να τα συνδυάσετε όμως με πολύ εκκεντρικά κομμάτια, αφού είναι από μόνα τους εντυπωσιακά.

Μοβ. Ταιριάζουν με ναυτικό μπλε, με ροζ αλλά και με πράσινο. Αν θέλετε ένα extra twist, φορέστε τα και με κάτι γκρι. Θα κάνουν το look σας τόσο μα τόσο chic.