7 απαραίτητα πράγματα που πρέπει να έχει η τσάντα της θάλασσας

Να θυμάσαι πως τα παρακάτω γράφονται από κάποια που όταν ξεκίνησε να πάει διακοπές πριν χρόνια – να ναι 6 χρόνια πριν; – ξέχασε να πάρει μαζί της το προφανές … το μαγιό της! Οπότε, χρέος έχω να σε σώσω από το να γυρνάς πίσω για να πάρεις αυτά που ξέχασες ή να έχεις άγχος σε όλη τη διαδρομή από το σπίτι σου μέχρι την παραλία.

Τι πρέπει να βάλεις στην τσάντα θαλάσσης; – με δεδομένο πάντα ότι το μαγιό το φοράς ήδη από το σπίτι.

1. Την πετσέτα σου καλέ! Μη σου πω και δυο πετσέτες. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα βρεις ξαπλώστρα, οπότε τη μία θα την έχεις για να σκουπίζεσαι και την άλλη για να κάθεσαι.

2. Πρόχειρο φόρεμα ή σορτσάκι/μπλούζα για μετά το μπάνιο. Α και εσώρουχα σε περίπτωση που το μαγιό σου δεν έχει στεγνώσει μέχρι να φύγεις.

3. ή δεύτερο μαγιό. Διαλέγεις και παίρνεις.

4. Τα γυαλιά σου. Πως να σταθείς στην παραλία χωρίς γυαλιά; Με τόσο ήλιο νομίζω χρειάζεσαι 3-4 ζευγάρια το ένα πάνω στο άλλο.

5. Την προστασία σου απέναντι στις ύπουλες ακτίνες του ήλιου – με όσο πιο υψηλό δείκτη προστασίας γίνεται, παρακαλώ!

6. Καπέλο και παπούτσια για μετά το μπάνιο, όλη μέρα με τις σαγιονάρες θα κυκλοφορείς; Αφού μετά το μπάνιο θα πας για φαγητό και καφέ και ποτό και βόλτες και δεν-ξέρω-εγώ-τι-άλλο, εφοδιάσου ώστε να μη γυρνάς σπίτι.

7. Ένα βιβλίο. Μπορεί να μην προλαβαίνεις να διαβάζεις σελίδα τις υπόλοιπες μέρες, αλλά η παραλία και η θάλασσα θα σε χαλαρώσουν και θα το ρίξεις στο διάβασμα. Α μην ξεχάσεις και τα περιοδικά σου.

Επίσης μη ξεχάσεις: Μουσική, ακουστικά, φορτιστή, κινητό -πώς θα είσαι πάντα παρέα με το y-olo.gr – νεσεσέρ με δεκάδες μπουκαλάκια, κρεμούλες, λαστιχάκια, τσατσάρες, θήκες για φακούς επαφής αν φοράς- καθαριστικά γυαλιών, μπισκοτάκια ή σαντουιτσάκαι απ΄ το σπίτι, φρέσκα φρούτα κι ένα μπουκαλάκι νερό…..ουφ μήπως πρέπει να μιλήσουμε καλύτερα για τη ….βαλίτσα της παραλίας;

y-olo.gr