Τα 4 πιο τυχερά ζώδια στα ερωτικά, αυτόν το Μάιο

Βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης, αυτό ωστόσο δε σημαίνει ότι όλα τα ζώδια έχουν μπει σε αυτό το mood και τα ερωτικά τους ευνοούνται. Πιο συγκεκριμένοι κάποιοι τυχεροί του ζωδιακού κύκλου θα πάνε καλύτερα σε σχέση με κάποιους άλλους και συγκεκριμένα αυτοί είναι μόνο 4.

Σύμφωνα με την αστρολόγο Linda Furiate, στις 15 Μαΐου ο πλανήτης Ουρανός θα μεταφερθεί στο Ταύρο και αυτό είναι σημαντικό για την αγάπη μόνο μερικών ζωδίων. Επειδή ο Ουρανός είναι ένας αργός πλανήτης (ο Ουρανός παίρνει 84 χρόνια για να ολοκληρώσει έναν κύκλο γύρω από τον Ήλιο), είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο σημάδι του Ταύρου από το 1934.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια πιο τυχερά ζώδια στα ερωτικά, αυτόν το Μάιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θα πρέπει να θεωρεί το Μάιο ως το μήνα «ναι». “Οι Ταύροι θα σταθούν πιο τυχεροί στην αγάπη αυτό το μήνα”, λέει η αστρολόγος. “Ο Ταύρος μπορεί να συναντήσει έναν νέο συνεργάτη που τον μετακινεί απόλυτα έξω από τη ζώνη άνεσής του.” Αν ο Ταύρος είναι πρόθυμος να κάνει ένα άλμα πίστης, θα μπορούσε εύκολα να προσγειωθεί σε σταθερό έδαφος. εξασφαλίζοντας παράλληλα την πολυτέλεια και την άνεση. Ένα κλειδί για τον Ταύρο να βρει αγάπη αυτό το μήνα είναι να πει «ναι» στις νέες ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων θα έχει έντονο μήνα στα ερωτικά. “Τα λιοντάρια θα νιώσουν μια ξαφνική σειρά γεγονότων αυτό το μήνα”, λέει η Furiate. “Μια φιλονικία μπορεί να είναι ο καταλύτης που παρέχει τις σπίθες των κινήτρων για τους Λέοντες, να βρουν την αληθινή αγάπη”.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ο Μάιος θα ξεκινήσει μια αρκετά καλή διαδρομή για τον Σκορπιό, που μπορεί να διαρκέσει χρόνια. Μήπως ακούς γαμήλια κουδούνια; “Ο Σκορπιός μπορεί να βιώσει μια καλή αγάπη αυτή τη χρονιά, αλλά και τα επόμενα επτά χρόνια,” λέει η Furiate. “Ο ουρανός θα φωτίσει τον 7ο οίκο συνεργασίας και δέσμευσης του Σκορπιού. Μια απροσδόκητη σχέση που ξεκινάει αυτό το μήνα μπορεί γρήγορα να καταλήξει σε ένα μακροπρόθεσμο ρομαντισμό. Ο Δίας ο οποίος είναι ο πλανήτης που συνδέεται με την ανάπτυξη και την ευκαιρία είναι στο σημάδι του Σκορπιού μέχρι το Νοέμβριο του 2018. Μια σχέση που ξεκινάει τώρα μπορεί να ζεσταθεί γρήγορα και να έχει πάθος. Είναι καλύτερο να προσέχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους και να μην επιτρέπετε οποιεσδήποτε επείγουσες ή εμμονικές επιθυμίες να θολώσουν το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος ίσως είναι έτοιμος να πει “OMG αγαπώ τον …!”. “Ο Υδροχόος μπορεί να συνειδητοποιήσει ξαφνικά ότι υπάρχουν ρομαντικά συναισθήματα για έναν φίλο που γνωρίζει για μικρό χρονικό διάστημα”, λέει η Furiate. “Αυτό είναι εξαιρετικό για τον Υδροχόο, καθώς είναι σημαντικό για αυτούς να αναπτύξουν διανοητικά τα κοινά σημεία μέσα σε μια σχέση, πριν προσφέρουν την καρδιά τους”.

jenny.gr