Βρήκαμε τα πιο cool γυναικεία sneakers. Ανακαλύψτε το μοντέλο που ταιριάζει με το στυλ σας

Πόσες φορές διαβάζουμε άρθρα σχετικά με τα ρούχα που θα φορεθούν αυτή τη σεζόν; Πριν ξεκινήσουν να κυκλοφορούν στα καταστήματα, στα social media κάθε είδους δημοσιεύσεις αρχίζουν να μας παρακινούν για την αγορά τους. Αλλά οι ντουλάπες μας είναι γεμάτες από ρούχα, το θέμα είναι τι θα φορέσουμε στα πόδια μας και αυτό θα σας πούμε σε αυτό το άρθρο. Βρήκαμε τα πιο cool γυναικεία sneakers για να βρείτε το μοντέλο που συνδυάζεται καλύτερα με το style σας.

Έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια τα Brands να επιστρέφουν στα πιο κλασσικά μοντέλα τους. Αυτό λειτουργεί αυτή τη στιγμή μιας και οι καταναλωτές έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα παπούτσια που φορέσαμε ως παιδιά αλλά με μια πινελιά λίγο πιο μοντέρνα. Πάμε να δούμε ποια είναι τα πιο cool γυναικεία sneakers που πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας αυτή τη σεζόν

Γυναικεία sneakers

#1. Vans

Αυτό το Brand που προσφέρει μια πολύ προσωπική και άτυπη casual εμφάνιση. Συγκεκριμένα τα μοντέλα Vans Old Skool επιστρέφουν αυτή τη σεζόν σε διαφορετικά χρώματα. Είναι τέλεια για να συνδυαστούν με ένα φαρδύ ριγέ παντελόνι, ένα cropped τζιν ή μια φούστα. Είναι τόσο cool ώστε έχουν γίνει ένα από τα αγαπημένα πάνινα παπούτσια των instagramers μας.

 γυναικεία sneakers vans

#2. Γυναικεία All star

Ένα άλλο από τα κλασικά σχέδια  σε γυναικεία sneakers που δεν σταματά να φοριέται είναι το Converse Old Star. Για το καλοκαίρι συνιστούμε το χαμηλό μοντέλο έτσι ώστε οι αστράγαλοί σας να μην ζεσταίνονται. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο κλασικά μοντέλα, κάθε χρόνο εμφανίζονται σε διαφορετικές εκδόσεις, με νέα χρώματα και λεπτομέρειες που τα καθιστούν μοναδικά.

 γυναικεία sneakers all star

Δείτε επίσης: Στυλάτη με sneakers – Πώς θα φορέσεις τα πιο άνετα παπούτσια

#3. Sneaker adidas Gazelle

Η Adidas επιστρέφει με το Gazelle, αυτό το μοντέλο που έχει καταστεί ακαταμάχητο για πολλούς. Ένα κλασικό παπούτσι που επιστρέφει για να δώσει μια πιο σπορ πινελιά στην πιο επίσημη εμφάνιση μας.

γυναικεία sneakers adidas gazelle

#4. Adidas Superstar

Και ένα άλλο κλασικό κομμάτι της Adidas που δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε, είναι αυτό το μοντέλο που είχαμε και πριν κάποια χρόνια. Ενήλικες και παιδιά επιστρέφουν για να φορέσουν αυτό το τέλειο μοντέλο κάθε μέρα.

γυναικεία sneakers-adidas superstar