Ροζ βαφή μαλλιών, που θα βρω και πως θα τα βάψω ( Βίντεο)

ροζ βαφή μαλλιών

Η ροζ βαφή μαλλιών κερδίζει όλο και περισσότερο τις καρδιές των κοριτσιών το τελευταίο χρόνο. Αν και στην αρχή μας φαινόταν λίγο-πολύ “barbie” οι instagrammers και οι fashion bloggers βρήκαν τον τρόπο και το έκαναν ένα από τα fasionable χρώματα μαλλιών.

Σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουμε σύμφωνα με την έρευνα που κάναμε να βρείτε ροζ βαφή μαλλιών καθώς και πως θα τα βάψετε μόνες σας στο σπίτι. Πριν προχωρήσουμε θα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι για να πετύχτε την ροζ απόχρωση θα πρέπει τα μαλλιά σας να είναι το λιγότερο ξανθά. Αν είστε καστανή θα πρέπει πρώτα να αποχρωματίσετε με ντεκαπάζ τα μαλλιά σας και ύστερα να τα βάψετε. Αν πάλι είστε ξανθιά με βάση 8 που είναι ξανθό χρυσό και πάλι θα πρέπει να τα αποχρωματίσετε για να αποφύγετε διχρωμίες.

Που θα βρω ροζ βαφή μαλλιών

Αναζητήσαμε και βρήκαμε τη ροζ βαφή μαλλιών colorista από την Loreal δείτε εδώ. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν τρεις διαφορετικές τεχνολογίες και τρία επίπεδα διάρκειας. Οι μόνιμες βαφές, οι ημιμόνιμες που κρατούν 1-2 εβδομάδες και το Colorista Spray που κρατάει για ένα βράδυ. Εκτός του ροζ υπάρχουν ακόμα 24 διαφορετικές αποχρώσεις για να επιλέξετε το χρώμα που μπορεί να γίνει όσο πιο έντονο ή απαλό θες εσύ.

Δες ακόμα: Rose hair updo: Η beauty editor σου δείχνει πώς να κάνεις το πιο hot χτένισμα της σεζόν!

Πως να βάψω τα μαλλιά μου ροζ

Δες το VIDEO που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

https://youtu.be/e1Vs5tft3-o