Πρωινή γυμναστική; Πες «ναι» από αύριο με αυτές τις 5 (μικρο)αλλαγές

Εντάξει, ας μην κρυβόμαστε. Εδώ παλεύουμε να σηκωθούμε το πρωί, θα σηκωθούμε και νωρίτερα και μάλιστα για να γυμναστούμε; Ναι φίλη μου, θα το κάνουμε κι αυτό γιατί ο χρόνος πιέζει και η διατροφή από μόνη της δε φτάνει. Και αφού σε έπεισα για να το κάνεις, πάμε να σου δείξω και το πώς.

Επικοινώνησε με έναν personal trainer
..για τον οποίο δε χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία. Σίγουρα θα υπάρχει στην περιοχή σου ένα γυμναστήριο που θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους ατομικά οι γυμναστές, αλλά ακόμα κι αν δεν είσαι fan του γυμναστηρίου, μπορείς να βρεις κάποιον που μαζί με άλλο ένα ή δυο άτομα θα σου κάνει μια πολύ καλή προσφορά. Αλλιώς είναι να παλεύεις μόνη να γυμναστείς και αλλιώς να επιδίδεσαι σε ένα πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για εσένα.

Κοιμήσου νωρίτερα
Ε, μη μου πεις ότι δεν το περίμενες. Η αλήθεια είναι ότι το πρωινό ξύπνημα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση για τις περισσότερες από εμάς. Αν, όμως, πέσουμε για ύπνο καμιά ωρίτσα νωρίτερα το ξύπνημα θα αρχίσει να γίνεται ολοένα και ευκολότερο. Άσε το κινητό σε άλλο δωμάτιο, κλείσε την τηλεόραση νωρίς και κάνε ένα ζεστό μπάνιο. Εγγυημένη ξεκούραση.

Διάβασε ακόμα: Η μοναδική άσκηση που πρέπει να κάνεις για σφιχτούς γλουτούς

Ετοίμασε την τσάντα σου αποβραδίς
Αυτή με τα αθλητικά λέω. Φρόντισε να βγάλεις το κολάν σου, τα αθλητικά παπούτσια με τις κάλτσες και το top γυμναστικής σου πάνω στο γραφείο ή στην κάτω πλευρά του κρεβατιού σου. Έτσι, το πρωί δε θα χρειάζεται να χάσεις χρόνο ψάχνοντας στα τυφλά τα απαραίτητα για να γυμναστείς.

(Προ)ετοιμάσου γενικότερα
Βγάλε τον καφέ από το ντουλάπι, φτιάξε το πιο γρήγορο πρωινό, μαγείρεψε το μεσημεριανό σου, συγκέντρωσε κλειδιά/γυαλιά/πορτοφόλι στο ίδιο σημείο και όλα αυτά το προηγούμενο βράδυ. Εγγυημένα θα έχεις γλιτώσει 30 ανούσια λεπτά .

Απόφυγε τις λιπαρές τροφές
Και αυτό για πολλούς λόγους. Αρχικά, γιατί εννοείται ότι έχουμε ξεκινήσει διατροφή και εννοείται ότι έχουμε μπει δυναμικά στις καλοκαιρινές προετοιμασίες. Παράλληλα, οι πλούσιες σε λιπαρά τροφές, σε βαραίνουν με αποτέλεσμα να κοιμάσαι πολύ πιο βαθιά και κυρίως όχι ξεκούραστα. Μην ξεχνιέσαι, έχουμε ξύπνημα και γυμναστική το πρωί. Τι τα πήρες τα γιαούρτια; Προτίμησέ τα.

QUEEN.GR