Από το μυαλό στο κρεβάτι: Οι 5 πιο συνηθισμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι κάτι το οποίο σπανίως συζητάμε, ακόμη και με τους πολύ στενούς μας φίλους. Οι βαθύτερες σεξουαλικές σκέψεις μας θεωρούνται συχνά κάτι παράξενο, παράλογο, ή απλά ακατάλληλο για να το μοιραστούμε με οποιονδήποτε. Μπορεί πολλοί να πιστεύουν ότι οι φαντασιώσεις είναι το καμπανάκι που φωνάζει ότι κάτι δεν πάει καλά σε μια σχέση, ωστόσο έρευνες έχουν αποδείξει ότι όχι μόνο είναι λογικές αλλά απολύτως αναγκαίες στη σεξουαλική μας ζωή.

Σεξ σε δημόσιο χώρο
Αυτή κι αν είναι μια κοινή σεξουαλική φαντασίωση. Ακόμα κι αν είναι στο μπάνιο σε ένα φιλικό σπίτι, στο αυτοκίνητο ή στο σινεμά, το σεξ σε δημόσιο χώρο αποτελεί μια άκρως ερεθιστική φαντασίωση αφού η ιδέα του «μπορεί κάποιος να μας δει» εκτοξεύει την λίμπιντο σε άλλα επίπεδα. Ολίγον ρίσκο, αλλά γι’ αυτά ζούμε.

Κυριαρχικές τάσεις
Ο ρόλος του κυρίαρχου στο κρεβάτι είναι ίσως η πιο safe φαντασίωση και μάλλον η πιο απενοχοποιημένη μετά τον Mr. Grey και τις 50 αποχρώσεις του. Είτε τον ρόλο τον αναλάβεις εσύ, είτε ο σύντροφός σου τα αποτελέσματα θα σας… κορυφώσουν. Δεδομένου ότι έρευνα έδειξε πως το 65% των γυναικών φαντασιώνεται την υποταγή, δεν είναι και κακή ιδέα να την δοκιμάσεις.

Σεξ με έναν άγνωστο
Πριν τρομάξεις με την ιδέα, σκέψου πόσο διαδεδομένα και συχνά είναι –πλέον- τα one night stand. Αν πάλι δε σου περνάει καν από το μυαλό να ενδώσεις στα ερωτικά καλέσματα ενός αγνώστου, σκηνοθέτησε την συνάντηση με τον «άγνωστο» σύντροφό σου σε ένα ξενοδοχείο. Δώστε διαφορετικά ονόματα στην υποδοχή και προσποιηθείτε την.. γνωριμία σας!

Στους δύο τρίτος…χωρεί
Με ποσοστό μόλις 10% των αντρών και των γυναικών να το έχουν δοκιμάσει έστω και μία φορά στη ζωή τους, κατανοείς γιατί το τρίο αποτελεί ερωτική «πολυτέλεια» και γενικώς άπιαστο όνειρο. Οι άντρες φαντασιώνονται σεξ με δύο γυναίκες, οι γυναίκες πάλι διχάζονται για τη σύνθεση και εντέλει για όλους αποτελεί μία σκέψη που περνάει από το μυαλό, αλλά δύσκολα ξεστομίζεται. Πόσο δύσκολα υλοποιείται, όμως;

Σενάρια βιασμού
Βάση ερευνών, οι γυναίκες φαντασιώνονται στιγμές –εθελούσιου- βιασμού γιατί έτσι μπορούν να ευχαριστηθούν το βρώμικο και σκληρό σεξ που τόσο επιθυμούν! Δεν είναι παράλογο ότι οτιδήποτε εξαναγκαστικό μπορεί να εκτοξεύσει τη λίμπιντο στα ύψη. Το σενάριο περιλαμβάνει την αθωότητά σου, ένα σεβαστό ποσό μπινελικιών από τον σύντροφό σου και φυσικά όρκους μετάνοιας οι οποίοι παραμένουν σε ισχύ μέχρι.. την επόμενη φορά.

queen.gr