Ο Ουρανός μπήκε στον Ταύρο –και θα μείνει 7 χρόνια

Ο πλανήτης που συνδέεται με την έννοια της επανάστασης, της αλλαγής και της ελευθερίας πέρασε στον Ταύρο, στην πιο σημαντική αστρολογική διέλευση της χρονιάς.

Όλα τα ζώδια θα επηρεαστούν από την αλλαγή αλλά αυτό που πρέπει να γνωρίζουν κυρίως οι Ταύροι είναι ότι ο Ουρανός δεν φέρνει από μόνος του χάος και αταξία. Αυτό που στην ουσία γίνεται είναι ότι φαίνονται πιο καθαρά καταστάσεις που δεν μας ικανοποιούν και άνθρωποι που είναι δίπλα μας μόνο από συνήθεια.

Μπαίνοντας στον Ταύρο ο πλανήτης θα φέρει στο φως τον καταστροφικό τρόπο που έχουμε επιλέξει να διαχειριζόμαστε τον πλούτο της γης αλλά και γενικότερα τα υλικά αγαθά. Σε συλλογικό επίπεδο η αλλαγή θα έρθει από την ανάγκη των ανθρώπων να φερθούν καλύτερα στον πλανήτη και σε ατομικό επίπεδο από την προτεραιότητα που θα δώσουμε στον εαυτό μας και στις ανάγκες μας.

Σε κάθε ζώδιο η διέλευση του Ουρανού στον Ταύρο θα δράσει διαφορετικά, ωστόσο η γενική οδηγία είναι ότι το χάος θα έρθει στο προσκήνιο μόνο αν το έχουμε ήδη εντάξει στη ζωή μας.

in.gr