Μαλλιά Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019. Μάθε πρώτη όλες τις νέες τάσεις

Κορίτσια ετοιμαστείτε ήρθε η ώρα να αναλύσουμε τις νέες τάσεις στα μαλλιά φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019 όπως τις είδαμε στις πασαρέλες. Συνήθως όταν σκεφτόμαστε την εβδομάδα μόδας το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι οι νέες τάσεις της μόδας (δείτε εδώ), των νυχιών (αναλυτικά εδώ τις τάσεις του 2019), αξεσουάρ και λοιπά. Αλλά οι πασαρέλες επίσης δείχνουν νέες καινοτόμες ιδέες στα χτενίσματα των μαλλιών, στα χρώματα και τα κουρέματα. Έτσι λοιπόν τα fashion shows θα λέγαμε είναι ένας καμβάς που ξεδιπλώνεται η δημιουργικότητα και η φαντασία των καλλιτεχνών.

Στις νέες τάσεις στα μαλλιά φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019 υπάρχει μια πληθώρα χτενισμάτων και εκθαμβωτικών χρωμάτων. Τα χρώματα θα τα δούμε σε μετέπειτα άρθρο και σήμερα θα επικεντρωθούμε στα χτενίσματα. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νέας χειμερινής σεζόν τα μαλλιά στρέφονται στις φυσικές υφές, ενώ οι αφέλειες θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στα χτενίσματα, καθώς πλαισιώνουν το πρόσωπο και τονίζουν το περίγραμμά του. Δείτε παρακάτω τα πιο ενδιαφέροντα φθινοπωρινά 2018 2019.

Μαλλιά Φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

# 1. Απαλά κύματα

Σε αντίθεση με τα κομψά ισιωμένα μαλλιά της προηγούμενης σεζόν, έρχονται τώρα τα απαλά κύματα να κάνουν την αντίθεσή. Τα ανέμελα κυματιστά μαλλιά διατηρούν μια δροσερή γοητεία για το καλοκαίρι και είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε και μόνες σας πανεύκολα. Το βράδυ πριν κοιμηθείτε λούστε τα μαλλιά σας και φτιάξτε χαλαρές πλεξούδες. Το πρωί αφήστε τα ελεύθερα και θα έχετε τα τέλεια κυματιστά μαλλιά. Με αυτό το τρόπο θα κάνετε ένα διάλειμμα και θα προστατεύσετε και τα μαλλιά σας από τα προϊόντα και τις συσκευές styling.

Μαλλιά φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

# 2. Αφέλειες στη μέση

Αυτή η εμφάνιση είναι πολύ απλή στο να δημιουργηθεί και την αγαπάμε πάντα. Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και δημιουργήστε δεξιά και αριστερά δύο τμήματα που κρύβουν το μέτωπο. Το αποτέλεσμα θα είναι λίγο hipster ή hippie αλλά πάντα με από τη chic πλευρά.

Μαλλιά φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

# 3. Χωρίστρα στη μέση

Ένα κομψό και ξέγνοιαστο χτένισμά έκλεψε την παράσταση στην εβδομάδα μόδας. Η χωρίστρα στη μέση μπορεί να φαίνεται απλή σαν χτένισμα αλλά προσδίδει πάντα μία ήσυχη αυτοπεποίθηση που πολλές αγωνίζονται να αποκτήσουν.

Μαλλιά φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

# 4. Πλεξούδες

Οι πλεξούδες έχουν πάντα μια ρομαντική εμφάνιση. Υπάρχει κάτι διαχρονικό, θηλυκό και γοητευτικό παρόλο που ποικίλλουν σε πολυπλοκότητα και στυλ. Επίσης οι πλεξούδες είναι ένα χτένισμα που παραπέμπει σε bohemian style και όχι μόνο. Οι πλεξούδες για το φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019 δεν περιορίστηκα μόνο σε ένα στυλ, ο Simone Rocha επέλεξε μια πλεξούδα βικτωριανής εποχής που ήταν συγκλονιστικά εντυπωσιακή και πανέμορφα φτιαγμένη. Οι φουτουριστικές πλεξούδες του Jil Sander ήταν ασυνήθιστες και γοητευτικές, ενώ του Alexander McQueen πολύ μακριές και θύμιζαν αμαζόνες.

Μαλλιά φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019μαλλιά χειμώνας 2019

# 5. Φράντζα

Οι γυναίκες που θέλετε πάντα δύο επιλογές στα χτενίσματα σας έχουμε καλά νέα σύμφωνα με τις τάσεις στα μαλλιά φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019. Οι αφέλειες έρχονται και σας επιτρέπουν να παίξετε με το σχήμα του προσώπου σας και να δημιουργήσετε συμμετρίες και γωνίες ώστε να πετύχετε το επιθυμητό σχήμα.

Οι φράντζες μπορούν να δημιουργήσουν άπειρα χτενίσματα και απεριόριστα στυλ. Μπορούν να τραβηχτούν προς τα πίσω και να δημιουργήσουν ρομαντικά χτενίσματα ή να σας δώσουν μια χαλαρή αίσθηση όπως οι shaggy φράντζες. Τα μοντέλα του Fendi εμφανίστηκαν με φράντζα στο πλάι η οποία είχε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα.

μαλλιά χειμώνας 2019

# 6. Rockabilly Pouf

Για αυτές που τους αρέσει να πειραματίζονται το rockabilly pouf είναι το είδος της τάσης του φθινοπώρου που είναι φρέσκο και συναρπαστικό. Το Rockabilly pouf που είναι εμπνευσμένο από την αείμνηστη και μεγάλη τραγουδίστρια Amy Winehouse, παραπέμπει σε ροκ μουσική, punk rock και pin up girls.

Μαλλιά φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

Δείτε ακόμα: ΜΟΔΑ τα prints & patterns φθινόπωρο χειμώνας 2018-2019

# 7. Midi Bob

Ακόμα μία βασική τάση στα μαλλιά φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019 που σάρωσε στην εβδομάδα μόδας. Το Midi bob κούρεμα δεν είναι αρκετά μακρύ-ούτε και κοντό, αλλά φτάνει περίπου στο τελείωμα του αυτιού. Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαφρώς μυστηριώδες κούρεμα που είναι πάρα πολύ εύκολο να φορεθεί από οποιοδήποτε στυλ, καθιστώντας το πρακτικό για το σχολείο ή το γραφείο. Alberta Ferretti, Lanvin, Ports επέλεξαν το midi bob για να παρουσιάσουν τη νέα τους κολεξιόν.

Μαλλιά φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

# 8. Αχτένιστα Μαλλιά

Πρόκειται για ακόμα μία τάση που αντικατοπτρίζει την ευχάριστη διάθεση των τάσεων για το φθινόπωρο χειμώνα 2018-2019. Οι σχεδιαστές πέταξαν τις βούρτσες τους στην άκρη και ασπάστηκαν αυτή την ακατάστατη τάση στα μαλλιά για να παραδεχτούν ότι η πρωινή ρουτίνα μας κουράζει και πάντα μία αλλαγή είναι ευπρόσδεκτη. Τα αχτένιστα – μπερδεμένα μαλλιά κατέκλυσαν τους διαδρόμους και προκάλεσαν μια διάθεση ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα ήταν ελκυστικό, διασκεδαστικό και επαναστατικό.

Μαλλιά χειμώνας 2019

# 9. Επαναστατικά σινιόν

Οι Chignons είναι αριστοκρατικοί, διαχρονικοί, κομψοί, αλλά κάποιες φορές έχουν την τάση να γίνονται βαρετοί . Οι τάσεις στα μαλλιά φθινόπωρο χειμώνας 2018-2019,  προσφέρουν μια σειρά δημιουργικών και καλλιτεχνικών κότσων που πιστέψτε με δεν θα βαρεθείτε στιγμή.

Το σινιόν είναι ιδανικό για όλες τις περιπτώσεις, από μια πρωινή συνάντηση μέχρι ένα επίσημο δείπνο. Αλλά γιατί να μην πρωτοτυπήσετε με την εμφάνιση των μαλλιών σας με ένα απλό αλλά στριφογυριστό σινιόν; Σε αυτή την ιδέα βασίστηκαν τα μοντέλα του Palmer Harding, Karmen Marc Valvo, Philosophy, Stella Jean και Area και περπάτησαν στην πασαρέλα με ένα στριφτό σινιόν. Ο Giorgio Armani παρουσίασε ένα σύνθετο, μακρύ υβριδικό pony-chignon, δεμένο με λάστιχο σε ένα ελκυστικό κυκλικό σχήμα.

Μαλλιά φθινόπωρο χειμώνας 2018 2019

Μαλλιά χειμώνας 2019

# 10. Messy κότσοι

Ο ακατάστατος κότσος είναι διαχρονικός. Είναι σαν το κόκκινο κραγιόν, αξιόπιστο, ελκυστικό και πανταχού παρόν! Επίσης είναι αρκετά διασκεδαστικός για αρκετούς λόγους. – Πρώτον, απλά πιάσε ένα λάστιχο στα χέρια σου και ακόμα χωρίς καθρέφτη do it. – Δεύτερον, απλά και αβίαστα δείχνει μελετημένος γιατί η εμφάνισή του έγκειται στην ατελή τελειότητα του.

Μαλλιά χειμώνας 2019

# 11. Wet and Wild

Το wet look είναι ένα από τα χτενίσματα που κανείς δεν σκέφτεται να κάνει. Είμαστε πάντοτε τόσο αφοσιωμένες στο να τα στεγνώσουμε, να τα ισιώσουμε κλπ, που δεν προσέχουμε ότι αυτό το hairstyle είναι τόσο φρέσκο, δροσερό και sexy.

Μαλλιά φθινόπωρο 2018

# 12. Φυσικά μαλλιά

Η διάθεση των τάσεων του φθινοπώρου / χειμώνα 2018-2019 συμπεριλαμβάνουν ένα θετικό μήνυμα: τα φυσικά σας μαλλιά είναι τέλεια!!! Οι σχεδιαστές από το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη αγκάλιασαν τη φυσική υφή των μαλλιών είτε είναι περισσότερο ωραία-είτε λιγότερο.

Αυτή τάση εκτιμήθηκε ιδιαίτερα. Φαίνεται  ότι ο κόσμος της μόδας αποδέχεται την μοναδικότητα κάθε γυναίκας. Αυτή η εποχή έδειξε ότι η ικανότητα να αφήνετε τα φυσικά μαλλιά σας προυποθέτει αυτοπεποίθηση, που είναι πράγματι πολύ πιο σεξουαλική από την αιώνια περιποίηση της πραγματικής σας εμφάνισης. Τα μοντέλα του Tommy Hilfiger άφησαν τα μαλλιά τους φυσικά, να χορεύουν ελεύθερα καθώς περπατούσαν. Του Etro εμφανίστηκαν με χαλαρά, μυστηριώδη κύματα και είχαν ένα πιο ελκυστικό στυλ.

# 13. Slicked κομψά μαλλιά

Παρόλο που παραδεχόμαστε  ότι αυτό το υπέρ-κομψό στυλ δεν κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου, προσδίδει αποφασιστικότητα στην εμφάνισή σας και πλήρη εμπιστοσύνη που συνορεύει με την επιθετικότητα του vampy. Η σούπερ slicked αλογοουρά ή ο κότσος τραβάει το βλέμμα όταν συνδυάζεται με πολυτελή σκουλαρίκια πολυελαίους και ένα βραδινό φόρεμα.

Μαλλιά φθινόπωρο 2018

# 14. Ponytails

Οι αλογοουρές είναι διαχρονικές γιατί μας προσφέρουν από glamourus look μέχρι athletic. Τα Ponytails ταιριάζουν άψογα με κομψά ρούχα, με πουλόβερ και φαίνονται ροκ φορώντας απλά ένα δερμάτινο μπουφάν. Τα Ponytails μας προσφέρουν επίσης ποικιλία στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε ένα χαμηλό ponytail για θηλυκό και μποέμικο στυλ, ή ένα ψηλό σε μια εντυπωσιακή και ρομαντική συνάντηση.

Μας ξετρέλανε το low ponytail του Valentino – ήταν γυαλισμένο αλλά ονειρικό. Τα μοντέλα του Mark Fast είχαν λείες και κομψές αλογοουρές που ήταν τέλειες. Με πιο επιμελημένες και εκλεπτυσμένες συνέχισε ο House of Holland, όπου τα χτενίσματα ήταν κομψά και αξιοζήλευτα.

Μαλλιά φθινόπωρο 2018

# 15. Όγκος και κίνηση

Ο όγκος των μαλλιών για το φθινόπωρο του 2018 χρησιμεύει ως μια εναλλακτική λύση των slicked που όπως αναφέραμε και πριν δεν κολακεύει όλα τα πρόσωπα. Αγαπήσαμε τα μαλλιά με όγκο που παρουσίασε η Isabel Marant και τα retro 60s του Moschino που είχαν κίνηση, πυκνότητα και όγκο. Αυτά τα μαλλιά είναι σέξι χωρίς να είναι εμφανώς προκλητικά.

Μαλλιά φθινόπωρο 2018

glowsly.com