Καλεσμένη σε βάφτιση; Δες τι πρέπει να φορέσεις

Καλεσμένη σε βάφτιση και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Εμείς είμαστε εδώ για να σε κατατοπίσουμε.
Όταν είμαστε προσκεκλημένες σε μία βάφτιση και ειδικά πρωινή λίγο προβληματιζόμαστε με το τι να φορέσουμε, γιατί τα ρούχα δεν είναι τόσο επίσημα όπως σε ένα γάμο, αλλά ούτε και με τζιν μπορείς να πας. Σήμερα θα δούμε μια ενδιάμεση λύση, ούτε επίσημη αλλά ούτε και ανεπίσημη. Και μιας και που αγαπάμε τα παντελόνια ας ξεκινήσουμε από αυτά.

Παντελόνα Φανταστείτε όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σας, φορώντας μόνο μία ψηλόμεση παντελόνα που να τη συνοδεύει ένα κοντό τοπάκι. Το ψηλοτάκουνο πέδιλο θα συμπληρώσει την εμφάνιση καθώς μπορείτε να παίξετε με τα αξεσουάρ. Μην ξεχάσετε φυσικά να φορέσετε  ένα fashionable ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Αν δεν θέλετε τώρα να βγάλετε έξω την κοιλίτσα σας με κοντό μπλουζάκι, αντί γιαυτό μπορείτε να επιλέξετε ένα t-shirt το οποίο θα βάλετε από μέσα αλλά θα αφήσετε λίγο αέρα.

Καλεσμένη σε βάφτισηΚαλεσμένη σε βάφτιση; Επίλεξε παντελόνα και top

Σορτς Λίγο εκκεντρική εμφάνιση για βάφτιση θα λέγαμε, αλλά αν προσέξετε το ύφασμα, το μήκος και το σχέδιο του σορτς τότε θα έχετε μια τέλεια εμφάνιση και ιδιαίτερα fashion . Φυσικά αυτή η εμφάνιση προϋποθέτει η βάφτιση να είναι στα μέσα του καλοκαιριού για να μπορέσετε να το υποστηρίξετε. Για να μη δείξει “φτηνό” το σορτς θα πρέπει σίγουρα να είναι αρκετά φαρδύτερο από τα συνηθισμένα και να το συνδυάσετε με ένα πιο κλειστό μπλουζάκι ή ακόμα καλύτερα με ένα λευκό πουκάμισο.

Ολόσωμη φόρμα Τρίτη επιλογή είναι μία ολόσωμη φόρμα, εκεί μπορείτε να παίξετε” όπως θέλετε. Ανάλογα πάντα με το σωματότυπό σας θα διαλέξετε μία ολόσωμη φόρμα που να κολακεύει τη σιλουέτα σας. Κατά τα άλλα έχετε απίστευτες επιλογές, όπως ολόσωμη φόρμα που το μήκος της να είναι τρία τέταρτα, είτε μακριά με στενό μπατζάκι ή φαρδιά.

Καλεσμένη σε βάφτισηΚαλεσμένη σε βάφτιση; Επίλεξε ολόσωμη φόρμα

Φούστα με πολύχρωμα μοτίβα Η τέταρτη επιλογή είναι και αυτή που θα σας πρότεινα.. Μία statement φούστα με ένα απλό τοπ στο κατάλληλο χρώμα είναι ότι πιο όμορφο, φρέσκο, χαρούμενο και φυσικά μοδάτο για να φορέσετε σε μια βάφτιση..

Δες ακόμα: Φορέματα για Βάπτιση: Τι να φορέσεις

Καλεσμένη σε βάφτισηΚαλεσμένη σε βάφτιση; Επίλεξε μία εμπριμέ φούστα

Coctail φόρεμα Σε περίπτωση που δεν νιώθετε ασφαλείς με τις παραπάνω προτάσεις τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα coctail φόρεμα για να το φορέσετε την ημέρα εκείνη. Ένα φόρεμα είναι πάντα μία safe επιλογή και δεν θα προβληματιστείτε με τι να το φορέσετε από πάνω και λοιπά. Ένα ωραίο πέδιλο-γόβα η κατάλληλη τσάντα και τα αξεσουάρ και έχετε μία ολοκληρωμένη εμφάνιση. Αν το θέμα της βάφτισης είναι ρομαντικό (αν και μία βάφτιση είναι ρομαντική από μόνη της), τότε προτιμήστε μία floral φούστα.

Styling tips Μην ξεχνάτε ότι και στις βαφτίσεις υπάρχουν απαγορευμένα χρώματα. Το μαύρο είναι ένα χρώμα το οποίο παραπέμπει σε πένθος και καλό είναι να το αποφύγετε, αλλιώς “σπάστε το” με κάτι λευκό. Επίσης αποφύγετε τα πολύ βαριά φορτωμένα υφάσματα που έχουν κεντήματα πούλιες πέρλες πέτρες και τα λοιπά. Βάλτε χρώμα στα ρούχα σας γιατί η βάφτιση είναι ένα πάρτι.