Καλεσμένη σε γάμο, τι να φορέσω;

Είσαι καλεσμένη σε γάμο και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το κατάλληλο ντύσιμο για σένα. Σε ένα γάμο έχεις δύο επιλογές, ή να τους εντυπωσιάσεις όλους με την εμφάνισή σου ή απλά να με επιβεβαιώσεις το στυλ και τη κομψότητα σου φορώντας κάτι ιδιαίτερο.

Εάν δεν υπάρχει Dress code τότε τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα. Υπάρχουν πάρα πολλά τα οποία θα πρέπει να λάβεις υπόψιν όταν είσαι καλεσμένη σε γάμο και ειδικά αν είσαι καλεσμένη μετά και στο τραπέζι και σ’αυτό θα εστιάσουμε σήμερα. Για παράδειγμα αν είσαι καλεσμένη και στο γλέντι θα πρέπει να φορέσεις κάτι το οποίο να ταιριάζει στην εκάστοτε περίπτωση. Αν είσαι απλά καλεσμένη στην εκκλησία δες εδώ μερικές προτάσεις

Καλεσμένη σε γάμο τι να φορέσεις:

Τι να φορέσεις σε γάμο σε κτήμα – κήπο

Αν ο γάμος γίνεται σε εξωτερικό χώρο σε  κήπο ή ένα κτήμα τότε καλό θα είναι να επιλέξεις ένα φόρεμα κοντό ή μακρύ (ανάλογα το σωματότυπό σου) που να σου ταιριάζει, αλλά να είναι αέρινο και ελαφρύ ύφασμα.  Προτείνονται υφάσματα όπως μουσελίνες, ζορζέτες, οργάντζες, και μεταξωτά.

καλεσμένη σε γάμο τι να φορεσω

καλεσμένη σε γάμο τι να φορεσω

Τι να φορέσεις σε γάμο σε κέντρο

Αν ο γάμος γίνεται σε κλειστό χώρο για παράδειγμα σε ένα κέντρο τότε το ντύσιμο σου θα πρέπει να είναι πιο στημένο ώστε να ταιριάζει στην περίσταση. Επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα σε άλφα ή ίσια γραμμή που να σε κολακεύει και να αναδεικνύει την πιο γοητευτική πλευρά σου.

καλεσμένη σε γάμο τι να φορεσω

Τι να φορέσει σε γάμο σε παραλία

Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο θέμα συζήτησης μιας και που το Dress code για τους γάμους που γίνονται σε παραλίες είναι λίγο περίεργο. Συνήθως οι νύφες είναι μιας διαφορετικής κουλτούρας λίγο μποέμ ή χίπικης και καλό θα είναι να τις συμβουλευτείτε για το τι θέλουν να φορέσετε. Εμείς σύμφωνα με τη δική μας στιλιστική άποψη σας παραθέτουμε αυτές τις δύο επιλογές.

Boho φόρεμα ή δαντέλα. Επιλέξτε ένα boho φόρεμα αέρινο είτε μονόχρωμο είτε σε floral μοτίβο και συνοδεύστε το με αξεσουάρ και σανδάλια. Η δαντέλα είναι επίσης μια πολύ ωραία επιλογή για γάμο σε παραλία.

καλεσμένη σε γάμο τι να φορεσω

Μαγιό και παρεό. Μπορείτε να φορέσετε το μπικίνι σας και στο κάτω μέρος να βάλετε ένα παρεό ή μια διάφανη φούστα από μουσελίνα που θα δείξει λίγο πιο επίσημη, αλλά θα είναι ό,τι πρέπει για τη συγκεκριμένη περίσταση.

καλεσμένη σε γάμο τι να φορεσω