Η λεπτομέρεια που θα κάνει το outfit σου να θυμίζει καλοκαίρι

Φέτος η μόδα μοιάζει να έχει συγκεντρώσει αγαπημένα και κάποια ίσως ξεχασμένα trends από προηγούμενες δεκαετίες και να τα έχει εντάξεις στα hot του καλοκαιριού. Κάποια τα θυμάσαι από τη εφηβεία σου, κάποια σου έχουν μείνει από εικόνες που έχεις της μαμάς σου. Ό,τι κι αν συμβαίνει όμως, έχουν επιστρέψει και είναι έτοιμα να ανανεώσουν το καλοκαιρινό σου στιλ.

Αυτό που έχω εντοπίσει και μάλλον θα το δεις αρκετά να κυκλοφορεί το καλοκαίρι είναι μία λεπτομέρεια που μπορείς να βρεις σε top αλλά και φορέματα. Πρόκειται για τις “smocked” λεπτομέρειες που δίνουν μία πιο καλοκαιρινή πινελιά στο outfit σου. Για να σε βοηθήσω με τον όρο “smocked” εννοώ τα ελαστικά υφάσματα και συνήθως εντοπίζονται στη μέση ενός φορέματος ή στο πάνω μέρος ενός off-shoulder top. Μπορεί να καλύπτει μεγάλο μέρος του ρούχου ή και πιο μικρό, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα, γιατί ακόμα κι αν πρόκειται για το ίδια ακριβώς print, διαφοροποιείται αρκετά και οπτικά. Δες τα καλοκαιρινά looks παρακάτω για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ και το πιθανότερο είναι να ψάχνεις να βρεις ένα τέτοιο ρούχο στην ντουλάπα σου ή στην αγορά.

Αυτό είναι ένα αντιπροσωπευτικό top για τα smocked ρούχα που σου περιγράφω παραπάνω και η απόδειξη ότι μπορεί να δώσει στο τζιν σου το καλοκαιρινό ύφος που θες.

Στην πιο καλοκαιρινή του εκδοχή. Μία ολόσωμη φόρμα με smocked top που παραπέμπει κατευθείαν σε νησί.

Στη μορφή ενός crop top για να το φοράς με τις παντελόνες σου και με τις maxi φούστες.

Στο πάνω μέρος του off-shoulder φορέματος, ως μία διακριτική λεπτομέρεια που όμως χαρίζει μία πιο ανάλαφρη αίσθηση.

Ρομαντικό και καλοκαιρινό outfit με ένα off-shoulder, smocked top και ένα τζιν παντελόνι. Με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και μία ψάθινη τσάντα και είσαι έτοιμη για τις πρώτες βόλτες στα σοκάκια του νησιού.

Δες ακόμα 3 Κόλπα Layering για να φορέσετε τα κοσμήματα σας

 

ladylike.gr