Home decor 2018 | 5 τάσεις για να διακοσμήσετε το σπίτι σας

Σκανδιναβικό, βιομηχανικό, ρετρό..? Τι επιτάσσουν οι νέες τάσεις στη διακόσμηση σπιτιού 2018?  Κάθε χρόνο οι τάσεις στη διακόσμηση του σπιτιού έρχονται με πολλά νέα χαρακτηριστικά και μας κάνουν να θέλουμε να ανακαινίσουμε το σπίτι μας εντελώς, αν και πρέπει να είμαστε πεοσγειωμένες και όχι παρορμητικές. Μερικές φορές με κάποιες μικρές λεπτομέρειες μπορούμε να δώσουμε τη σύγχρονη πινελιά στο σπίτι μας, ανεξάρτητα από το ύφος με το οποίο το έχουμε διακοσμήσει.

Οι τάσεις στην διακόσμηση σπιτιού 2018 μας δείχνουν μερικά διακοσμητικά στοιχεία της μόδας που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο σπίτι μας για να προσφέρουμε μοντέρνο touch. Έχουμε επιλέξει 5 τάσεις για να καταστήσουμε το σπίτι μας μοντέρνο το 2018.

#1. Ταπετσαρία

Η τοποθέτηση ταπετσαρίας σε έναν από τους τοίχους του καθιστικού ή του υπνοδωματίου θα αλλάξει εντελώς την ατμόσφαιρα και θα δώσει ένα απίστευτο στυλ. Προφανώς το κλειδί είναι να επιλέξετε τη μοντέρνα ταπετσαρία που είναι τέλεια στο περιβάλλον μας. Το jungle pattern είναι πάντα μια καλή επιλογή, διότι μεταφέρονται τώρα στο χώρο σας ονειρικά τοπία και κατά προτίμηση τροπικά. Χρησιμοποιείστε επίσης μεταλλική ταπετσαρία που ιδανική για πολυτελή σπίτια, γεωμετρικά μοτίβα για να δώσουν έναν ρετρό αέρα ή πιο απλά χρώματα για τα πιο συντηρητικά.

 διακόσμηση σπιτιού 2018

#2. Pvc χαλιά

Η εταιρεία Hidraulik με έδρα τη Βαρκελώνη είναι υπεύθυνη για αυτά τα ρετρό χαλιά. Όλα τα χαλιά είναι κατασκευασμένα από  PVC  σε απίστευτα σχέδια που μοιάζουν με μωσαικά. Διακοσμήστε το πάτωμα με ένα ρετρό χαλί που μιμείται παλιά σχέδια και που θα δώσει στο σπίτι μας μια ισχυρή ρετρό εναλλακτική λύση.  Τα χαλιά με τέτοια μοτίβα είναι πραγματικά ένα διακοσμητικό στοιχείο που πέραν του ότι έχει πολύ όμορφα σχέδια, έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι, είναι κατασκευασμένα από PVC, πλένονται και είναι πολύ ανθεκτικά.

3. Φυτά μέσα στα δωμάτια

Γεμίστε το δωμάτιο  σαν να ήταν ένας εσωτερικός κήπος που θα φέρει έναν εντελώς φρέσκο ​​και καθαρό αέρα στο σπίτι μας.

Δείτε ακόμα: Μάθετε Ποιο Είναι το Ιδανικό Χρώμα Για Κάθε Δωμάτιο του Σπιτιού σας

#4. Ορείχαλκος

Μετά το χρυσό ήρθε η σειρά του ορείχαλκου. Για καθρέπτες, επιτραπέζιες λάμπες, μικρά διακοσμητικά αντικείμενα, μαχαιροπίρουνα, δίσκους κ.λπ. Ο ορείχαλκος είναι το υλικό πασπαρτού στη διακόσμηση του σπιτιού 2018.

 διακόσμηση σπιτιού 2018

#5. Βελούδο

Είναι το ύφασμα της χρονιάς στη διακόσμηση σπιτιού 2018. Μπορείτε να βάλετε μικρές πινελιές στο σπίτι σας με βελούδινα μαξιλάρια, κουρτίνες, ριχτάρια και σκαμπό.

 διακόσμηση σπιτιού 2018

bcncoolhunter.com