Γυαλιά ηλίου 2018| Ποιες τάσεις θα φορεθούν το φετινό καλοκαίρι

Μπήκαμε σε μία ακόμη εποχή και τα γυαλιά ηλίου 2018 γίνονται το απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού. Λειτουργικά και αναγκαία για την προστασία των ματιών μας από τις ακτίνες του ήλιου, αλλά και statement αξεσουάρ.

Στην εβδομάδα μόδας είδαμε εντυπωσιακά σχέδια γυαλιών και ανάμεσα τους ξεχώρισαν οι μεγαλύτερες τάσεις στα γυαλιά ηλίου 2018 που θα αναλύσουμε σε αυτό το άρθρο. Εντυπωσιακά και πρωτότυπα γυαλιά ηλίου παρουσίασαν τα μεγαλύτερα brands του χώρου.

Πολύχρωμους κίτρινους φακούς παρουσίασε ο Dior, ενώ οι Cat eyes σκελετοί γυαλιών που είδαμε από τον Prada αγαπήθηκαν από πολλούς. Ντυμένοι σκελετοί γυαλιών με λουλούδια πρότεινε ο Dolce Gabbana και εκκεντρικά λευκά oversized frames σε ρετρό στυλ ο Emilio Pucci. Η φαντασία και η υπερβολή δεν έλειψαν φυσικά από τις πασαρέλες και για αυτό υπεύθυνος είναι ο Gucci που μας ταξίδεψε στο μέλλον με τα εκκεντρικά γυαλιά του.

Οι τάσεις στα γυαλιά ηλίου 2018 ήταν πολλές και εμείς σας παρουσιάζουμε τις 10 που θα φορεθούν περισσότερο το φετινό καλοκαίρι.. Ανακαλύψτε τις!!

Γυαλιά ηλίου 2018

#1. Σκελετοί cat eyes

Τα cateyes γυαλιά ηλίου «μάτι της γάτας» εξακολουθούν να είναι τάση μια ακόμη σεζόν, χάρη στη δύναμή τους να προσαρμόζονται σχεδόν όλους τους τύπους προσώπων και να συνδυάζονται σχεδόν με οποιοδήποτε στυλ. Για το καλοκαίρι του 2018, το “eye cat” μεταμορφώνει το στυλ του και αναδεικνύει όλα τα πρόσωπά. Κλασικά, αθλητικά σχέδια, μικρά, μεγάλα, εντυπωσιακά και πρωτοποριακά. Ατελείωτες επιλογές μεταξύ των οποίων αναμφίβολα θα βρείτε αυτές που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ σας.

#2. Καθρέφτες

#3. Aviators

#4. Μεγάλοι σκελετοί

Επιστρέφουμε στη δεκαετία του 1960, στην εποχή των Twiggy και Audrey Hepburn. Το αξεσουάρ της εποχής είναι τα οβάλ γυαλιά ηλίου με πλαστικούς σκελετούς και μαύρους φακούς αντίθεσης. Ωστόσο για το καλοκαίρι του 2018 το χρώμα δεν έχει σημασία.

#5. Ταρταρούγα

Αυτά είναι τα Must have γυαλιά που θα βλέπουμε παντού το καλοκαίρι

#6. Prints

#7. Τετράγωνοι σκελετοί

#8. Διαφανείς φακοί

Ο διαφανής φακός θα μειώσει την ένταση των μεγάλων σκελετών (υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου 2018) και θα προσθέσει μια πινελιά γλυκύτητας στο βλέμμα σας. Είτε επιλέξετε το ίδιο χρώμα φακό με τον σκελετό, είτε θέλετε αντίθεση, αυτά τα γυαλιά ηλίου θα σας επιτρέψουν να έχετε ένα ασυναγώνιστο στυλ.

#9. Κίτρινοι & rosegold φακοί

Οι κίτρινοι και rosegold φακοί είναι η νούμερο ένα επιλογή για το καλοκαίρι 2018 στα γυαλιά ηλίου. Το κίτρινο δεν είναι πάντα κολακευτικό χρώμα, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση απλά “κολλάει” και βοηθά να ζεσταθεί το πρόσωπο και να δημιουργηθεί ενδιαφέρον. Μια ζεστασιά που δίνει επίσης και το rosegold χρώμα και μία γλυκύτητα που θα παραμείνει και για το επόμενο φθινόπωρο-χειμώνα 2018/2019.

γυαλιά ηλίου 2018

#10. Φινετσάτοι μεταλλικοί σκελετοί

γυαλιά ηλίου 2018

#11. Στρογγυλά

Οι Beatles είναι για πάντα, όπως και τα μικροσκοπικά στρογγυλά γυαλιά ηλίου που διαδόθηκαν από τον John Lennon. Ένα κομψό και πολύ ελκυστικό στυλ, που είδαμε στους διαδρόμους από τους Etro, Valentino, Armani, Miu Miu κλπ.  Είτε πρόκειται για μινιμαλιστική εκδοχή, όπως προτείνει η Miu Miu, είτε υπερβολική, όπως προτείνει ο Giorgio Armani, μικρό ή μεγάλο, ρετρό ή avant-garde, σε ουδέτερους τόνους ή φωτεινά χρώματα, τα στρογγυλά γυαλιά είναι το must have του καλοκαιριού.

γυαλιά ηλίου 2018

γυαλιά ηλίου 2018

#12. Sci fi

γυαλιά ηλίου 2018

photos: glowsly.com