Frittata Caprese Η ιταλική ομελέτα

Θα χρειαστείτε μόνο:
2 αυγά
2 λιαστές ντομάτες (ή ½ φρέσκια) κομμένες σε λεπτές φέτες
λίγη φρέσκια μοτσαρέλα (1 μπάλα περίπου)
2 φύλλα βασιλικού
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:
Ζεστάνετε λίγο ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ και χτυπήστε τα καλά. Προσθέστε τα στο τηγάνι που έχετε προθερμάνει. Μαγειρέψτε τα αυγά, χωρίς να τα ανακατέψετε ή να κουνήσετε το τηγάνι, μέχρι το κάτω μέρος της ομελέτας σας να είναι μαγειρεμένο, αλλά να εξακολουθεί να υπάρχει ένα στρώμα ωμού αυγού στην κορυφή. Αλατοπιπερώστε την ομελέτα και προσθέστε από πάνω τις λιαστές ντομάτες και τη φρέσκια μοτσαρέλα.
Τοποθετήστε το τηγάνι για λίγο σε προθερμασμένο φούρνο ώστε να μαγειρευτεί και από πάνω η ομελέτα σας και να αρχίσει να καφετίζει. Βγάλτε από το φούρνο, προσθέστε και τα φύλλα βασιλικού και σερβίρετε αμέσως!
Καλό ξεκίνημα της ημέρας σας!!!

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας