Έχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις το ροδόνερο στην καθημερινή σου περιποίηση

Το ροδόνερο χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην ομορφιά όμως –ομολογούμε- το έχουμε παραμελήσει τελευταία. Είναι τόσο πλούσιο σε θρεπτικά για το δέρμα συστατικά, τόσο ευεργετικό και τόσο απολαυστικό που δεν του αξίζει να το παραβλέπουμε, σωστά; Σωστά! Διάβασε λοιπόν 5 τρόπους για να το εντάξεις στην καθημερινή σου περιποίηση!

#1 Σαν toner
Έχει αντιβακτηριδιακή δράση και είναι υπέροχα καταπραϋντικό. Τονώνει άμεσα την επιδερμίδα και χαρίζει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας. Απλά βάλε λίγο σε έναν δίσκο ντεμακιγιάζ και πέρασέ τον στο δέρμα σου μετά τον καθαρισμό.
#2 Σαν καθαριστικό
Αφαιρεί με μια κίνηση το μακιγιάζ, ακόμα και την μάσκαρα και μάλιστα χωρίς να ερεθίζει το δέρμα ή τα μάτια σου. Ενυδατώνει αποτελεσματικά, χαρίζει λάμψη και γενικά μπορεί να αντικαταστήσει κάθε προϊόν ντεμακιγιάζ που έχεις στο μπάνιο σου!rodonero
#3 Σαν leave in conditioner
Το ροδόνερο κάνει τα μαλλιά μεταξένια απαλά και τους χαρίζει τέλεια λάμψη! Δεν μας πιστεύεις; Ράντισε τα μαλλιά σου μετά το λούσιμο και άστα να στεγνώσουν. Θα είναι απίστευτα απαλά, λαμπερά και θα έχουν το πιο ωραίο διακριτικό άρωμα.
#4 Σαν κομπρέσα ματιών
Το ροδόνερο έχει λευκαντικές και καταπραϋντικές ιδιότητες που μπορούν να κάνουν θαύματα για τα μάτια σου και συγκεκριμένα για τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες. Φτιάξε παγάκια από ροδόνερο βάζοντας λίγη ποσότητα μέγα σε παγοθήκες και πέρνα το παγάκι από τα μάτια σου όποτε νιώθεις και φαίνεσαι κουρασμένη.

Η συνέχεια στο Faysbook.gr