Οι 10 συνδυασμοί ζωδίων που ταιριάζουν απόλυτα σαν φίλοι

Είσαστε δυο φιλαράκια σούπερ αυτοκόλλητα, που αγαπιόσαστε τρελά; Δεν είναι μόνο που ταιριάζετε σαν χαρακτήρες, έχουν βάλει και τα ζώδια το χεράκι τους για να νιώθεις ότι στο πρόσωπό της/του έχεις βρει την αδελφή ψυχή σου. Αναρωτιέσαι ποια κάνουν τρελό match σαν besties; εναλλακτικό σενάριο: Δεν ξέρεις αν τον βλέπεις σαν φίλο ή σαν κάτι παραπάνω και ψάχνεις να πιαστείς από κάπου για να πάρεις μία απόφαση; Έχουμε και λέμε.

Καρκίνος με Τοξότη

Το απόλυτο κοινό τους σημείο είναι ότι ο ένας εκπέμπει στον άλλο την εμπιστοσύνη για να βγάλει όλα τ’ άπλυτά του στη φόρα. Επίσης είναι και οι δύο πολύ της φιλοσοφίας. Ο Τοξότης παράλληλα με το οικείο attitude του βοηθάει το Καρκινάκι να βγει από το καβούκι του, να δοκιμάσει νέα πράγματα και να γνωρίσει νέους ανθρώπους. Για όλα αυτά ο Τοξότης παίρνει απίστευτη προστατευτικότητα από τον Αιγόκερω.

Δίδυμος με Αιγόκερω

Γιατί μόνο ένας Αιγόκερως μπορεί να προσγειώσει και να ηρεμήσει έναν άστατο Δίδυμο. Ο Αιγόκερως αγαπάει Δίδυμο γιατί ακούει από εκείνον, αυτό που πρέπει την πιο κατάλληλη στιγμή. Αν δεν είναι αυτό ταίριασμα, τότε τι είναι;

Αιγόκερως με Τοξότη

Ο πρώτος είναι πιστός και έχει μεγάλη καρδιά που συγχωρεί. Ο δεύτερος αγαπάει τους φίλους του πιο πολύ από οποιονδήποτε άλλο. Επίσης σε σχέση με τον Αιγόκερω, ο Τοξότης είναι κάπως πιο παρορμητικός κι ενθουσιώδης, οπότε το «φρένο» του πάντα λογικού και προσγειωμένου Αιγόκερω, το χρειάζεται.

Ταύρος με Ιχθύ

Οι Ταύροι φημίζονται ως φίλοι. Αν τους κάνεις το κλικ, σε κουβαλάνε πάντα μαζί τους και δύσκολα σε αφήνουν. Είναι σωστοί και σταθεροί, αρκεί να μην προδωθούν. Ένας Ιχθύς που κάνει φιλίες δύσκολα, δένει με τον Ταύρο ακριβώς γιατί εκτιμάει την αφοσίωση.

Ιχθύς με Καρκίνο

Όταν αυτοί οι δύο είναι μαζί, κάτι πολύ ωραίο συμβαίνει. Γιατί ο Ιχθύς με τον Καρκίνο σαν φίλοι παθιάζονται και παρασύρει ο ένας τον άλλο. Ο Καρκίνος εμπιστεύεται τον Ιχθύ, βλέπει σ’ εκείνον κάποιον που δεν θα τον «κρεμάσει».

Παρθένος με Δίδυμο

Ο Παρθένος έχει ξεχωριστή θέση σαν φίλος. Είναι σωστός και φερέγγυος. Κεράκι αναμμένο στη δύσκολη στιγμή, δεν ρισκάρουν τις σχέσεις τους με τους ανθρώπους που αγαπούν. Μπορεί ο Δίδυμος να μην είναι τόσο τυπικός όσο εκείνος, αλλά έχει κι ο Παρθένος ανάγκη από άτομα που να τον χαλαρώνουν και να τον αποσυμπιέζουν από τα «πρέπει» που κυριεύουν το μυαλό του.

Λέων με Ταύρο

Τα Λιοντάρι είναι αισιόδοξα, δραστήρια πλάσματα, η «ψυχή» της παρέας. Σαν ζώδιο έχουν ανάγκη κυρίως από φίλους που τους έχουν ψηλά, που είναι πιστοί και τρυφεροί μαζί τους και δεν έχουν θέμα να τους επιβεβαιώνουν όλα τα παραπάνω ξανά και ξανά. Αυτός είναι ο Ταύρος, ο οποίος εντυπωσιάζεται από την ηγετική προσωπικότητα του Λέοντα.

Ζυγός με Λέων

Είναι διακριτικοί, ακριβοδίκαιοι και τρυφεροί. Οι Ζυγοί είναι καλοί φίλοι, κάνουν πολλή υπομονή κι ανέχονται περισσότερο από πολλούς άλλους, πάντα όμως μέχρι ενός σημείου που δεν έχει επιστροφή. Όταν το παθαίνουν αυτό, απομακρύνονται με τρόπο που σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου. «Είναι δυνατόν; ο Ζυγός η ψυχούλα;». Ο Λέων λοιπόν, ο οποίος εντοπίζει τις διαφορές και δεν ρίχνει το πρόβλημα ποτέ κάτω από το χαλί, κάνει καλή παρέα με το Ζυγό, ακριβώς γιατί ο ένας σέβεται τη διαφορετικότητα του άλλου και αμφότεροι σέβονται την ανάγκη του άλλου για σεβασμό. Ρίχνουν πολύ γέλιο οι δυο τους.

Σκορπιός με Κριό

Σκορπιός με Κριό; ω ναι. Τα ετερώνυμα έλκονται. Γιατί ο Σκορπιός, αυτό το έντονο και αρκετά επιθετικό ατομάκι που πιστεύει ότι όλοι θέλουν να το βλάψουν, «μαλακώνει» με την παρέα ενός ειρηνοποιού Κριού που βλέπει τον Σκορπιό να τρελαίνεται και τον συμβουλεύει να κουλάρει γιατί δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεται με τα πάντα. Αντίστοιχα, όταν ο Κριός θέλει να επιβληθεί, παίρνει συμβουλές και θάρρος από τον καλό του φίλο τον Σκορπιό. Είναι και οι δυο τους πολύ κτητικοί, οπότε δεν πιέζεται κανείς τους. Ξέρουν αυτοί.

Υδροχόος με Σκορπιό

Και οι δύο τους έχουν την τάση να διοχετεύουν την ενέργειά τους στη φιλία τους. Η Υδροχόος είναι εκείνη η φίλη που θα πάρεις στις 3 το βράδυ γιατί δεν είσαι καλά και ξέρεις πως ό,τι κι αν είναι, πριν περάσει (όπως όλα) θα υπεραναλυθεί μέχρι εξόντωσης. Η Σκορπίνα, πάλι, είναι εκείνη η φίλη που έχει ανάγκη η Υδροχόος για να σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο εκδίκησης, χωρίς συναίσθημα (το οποίο την κατακυριεύει σε αντίθεση με την Σκορπίνα που ξέρει πότε πρέπει να μπει η τάπα για να μη βουλιάξει η βάρκα).

ladylike.gr