Το check-list για τις εμφανίσεις στην παραλία

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, αλλά οι πρώτες σύντομες αποδράσεις έχουν ξεκινήσει. Το ελληνικό ταπεραμέντο δε μπορεί να αντισταθεί στον ήλιο και τη θάλασσα. Δεν έχεις μόνο να βρεις τον ταξιδιωτικό προορισμό σου, αλλά πρέπει να τσεκάρεις στη λίστα σου αν διαθέτεις όλα τα απαραίτητα κομμάτια που χρειάζονται για την πιο λαμπερή εμφάνιση σου στις αμμουδιές.

Γνωρίζεις ήδη πως το νεσεσέρ σου πρέπει να είναι εξοπλισμένο με όλα τα προϊόντα που θα σε διατηρήσουν λαμπερή και προστατευμένη από το ήλιο και τους κινδύνους που κρύβει. Αντιλιακά προσώπου, σώματος και μαλλιών είναι τα must-have, αλλά τι γίνεται με το look σου στην παραλία; Μην ανησυχείς, βρες εκείνα τα καλοκαιρινά κομμάτια και αξεσουάρ που θα σε κρατήσουν στυλάτη από το πρωί έως το βράδυ.

Το αγαπημένο σου μαγιό εις το τετράγωνο

Το μαγιό που λάτρεψες με την πρώτη ματιά και ταίριαξε γάντι στη σιλουέτα σου μπαίνει πρώτο στη βαλίτσα σου. Ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό ή και ένα κλασσικό μπικίνι είναι αυτά που μπορούν να στηρίξουν κάθε εμφάνιση σου στις διακοπές. Φυσικά, θα πρέπει να κουβαλήσεις όχι ένα, αλλά δυο μαγιό για λόγους υγιεινής, προκειμένου να συνεχίσεις τις διακοπές σου ατάραχη και το σώμα σου αλώβητο.

Ναι στο καπέλο!

Φρόντισε το μαγιό σου να κάνει παρέα με το καπέλο που ταιριάζει στο στυλ και το γούστο σου. Οι επιλογές σου κυμαίνονται σε διάφορες γραμμές από τα μοναδικά oversized, τα κοφτά bucket καπέλα, τα διαχρονικά ψάθινα καπέλα ακόμη και τα καουμπόικα. Προτίμησε γήινες αποχρώσεις που θα ταιριάξουν αμέσως με τη χρυσή άμμο της παραλίας.

Αέρινα καφτάνια

Η ζωή το καλοκαίρι είναι ωραία και απλή. Δε χρειάζονται πολλά πράγματα. Ντύσου με ένα κεντητό, πλεκτό ή διάφανο καφτάνι που να δένει με τις αποχρώσεις του μαγιό σου και απόλαυσε με άνεση και χάρη τις διακοπές σου. Κυνήγησε το χορευτικό εφέ που δίνουν τα κρόσσια και φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι, απογειώνοντας την εμφάνιση σου στην παραλία και όχι μόνο.

Γυαλιά ηλίου για προστασία και στυλ

Δε θα αντέξεις λεπτό τις διακοπές σου χωρίς τα γυαλιά ηλίου σου. Η αντηλιά και οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου θα σε πολεμούν κάθε στιγμή, γι’ αυτό φρόντισε να μπορείς να αντεπιτεθείς με στυλ. Ένα ζευγάρι γυαλιών σε cat eye κόψιμο είναι η απόλυτη μόδα φέτος και δεν έχεις τίποτα να χάσεις, αρκεί να τα τολμήσεις.

Σανδάλια όλη μέρα!

Έφτασε επιτέλους η εποχή να φορέσεις το πιο άνετο παπούτσι του καλοκαιριού. Τα λατρεμένα σανδάλια θα στολίσουν με τα κοψίματα, τα χρώματα και τα σχέδια τους κάθε καλοκαιρινή σου εμφάνιση.

Ψάθα και τσάντα πάνε μαζί

Οι καλοκαιρινές τσάντες είχαν πάντα το ψάθινο στοιχείο πάνω τους. Φέτος η ψάθα εξελίχθηκε σε μια υπέροχη τάση που θα λατρέψεις να φοράς στην παραλία. Το σχέδιο και το κόψιμο τους είναι ό,τι πιο άνετο θα μπορούσες να ζητήσεις.

 

Στιγμές χαλάρωσης στο boho roundie σου

Τα roundies είναι οι στρογγυλές πετσέτες που στολίστηκαν με εντυπωσιακά μοτίβα και κρόσσια για να σου χαρίσουν χαλάρωση πάνω στο απαλό τους ύφασμα. Η boho διάθεση σου βρίσκει καταφύγιο στα roundies.

in.gr