Breaking news! Ξέχνα τις ανταύγειες αυτό το καλοκαίρι και μάθε τα Lowlights!

Το καλοκαίρι όλες σχεδόν ανοίγουμε το χρώμα των μαλλιών μας. Οι καστανές φλερτάρουν με τις ανταύγειες, οι ξανθές κάνουν ακόμα περισσότερα ξανοίγματα και όλα είναι όμορφα στον κόσμο μέχρι που έρχεται η ώρα για το κομμωτήριο. Οι ανταύγειες χρειάζονται ώρες για να γίνουν, ώρες που προτιμάμε να βρισκόμαστε αλλού (ειδικά το καλοκαίρι). Επίσης, αν δεν οργανώσεις σωστά τους χρόνους σου με τα ρετους πριν τις διακοπές μπορεί και να σε βρει ο Αύγουστος με όχι-χριστέ-μου-τέτοια-ρίζα.

Η μόδα λοιπόν φαίνεται πως δουλεύει προς όφελός μας καθώς μόλις επανήλθε στο προσκήνιο η τεχνική των lowlights και θα την λατρέψεις για το καλοκαίρι. Τι είναι όμως τα lowlights;

Lowlights ανταυγειες

Καραμελέ ανταύγειες για να φωτίσεις τα μονότονα χρώματα μαλλιών

Είναι ανταύγειες αλλά τοποθετημένες εσωτερικά στα μαλλιά σου. Είναι σαν το φυσικό σου χρώμα αλλά λίγο πιο ανοιχτό από τον ήλιο. Δεν φαίνονται, δεν μακραίνουν αφήνοντας ρίζα και… για να καταλάβεις… το τελικό αποτέλεσμα είναι σα να έχεις επεξεργαστεί την φωτογραφία στο instagram.

Lowlights ανταυγειες

Για να καταλάβεις καλύτερα και να μπορέσεις να εξηγήσεις στον κομμωτή σου τι θέλεις, συγκεντρώσαμε μερικά ακόμη παραδείγματα παρακάτω (για καστανές, μελαχρινές, ξανθές και πολύ ξανθές) και με ένα κλικ μπορείς να τα δεις ενώ παίρνεις τηλέφωνο για το ραντεβού σου στο κομμωτήριο!

Lowlights ανταυγειες

faysbook.gr