Αυτά είναι τα 5 χαρακτηριστικά των ψεύτικων ανθρώπων

Μπορεί στ’αλήθεια να μπερδευτείς προσπαθώντας να εντοπίσεις πότε κάποιος είναι αυθεντικά καλός ή προσποιείται με κάποιο απώτερο σκοπό. Ανακάλυψε παρακάτω τα 5 διαφορετικά χαρακτηριστικά που έχουν, συνήθως, οι ψεύτικοι άνθρωποι.

Σέβονται μόνο όσους βρίσκονται σε θέσεις ισχύος
Όλοι αξίζουν το σεβασμό σου άσχετα από τη θέση ή την επαγγελματική ιδιότητα τους, άσχετα αν είναι φίλοι σου ή κάποιος άγνωστος στο δρόμο.

Προσπαθούν σκληρά να “χτίσουν” σχέσεις
Ενώ οι αυθεντικοί άνθρωποι δεν χρειάζεται να κάνουν υπερπροσπάθεια για να μεγαλώσουν τον “κύκλο” τους, οι ψεύτικοι άνθρωποι ίσως προσπαθούν ιδιαίτερα για να “κερδίσουν” τους άλλους.

Αποζητούν την προσοχή
Αν και είναι λογικό μερικές φορές να θέλεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο, ένα χαρακτηριστικό των ψεύτικων ανθρώπων είναι το γεγονός πως συνέχεια θέλουν να “κλέβουν” τις εντυπώσεις.

Κουτσομπολεύουν
Μερικές φορές ένα μικρό, gossip session συμβαίνει και δεν είναι κακό, αλλά πρόσεξε όσους έχουν (κακή) συνήθεια το κουτσομπολιό. Αν κάποιος σου σχολιάζει αρνητικά συνέχεια τους άλλους, μήπως συζητά αντίστοιχα και σενα σε κάποιον άλλον;

Κάνουν συνέχεια “φιγούρα”
Το να είσαι περήφανη για τα κατορθώματα σου είναι σημαντικό, αλλά το να τα επιδεικνύεις ξανά και ξανά είναι κακό σημάδι. Οι αυθεντικοί άνθρωποι είναι ταπεινοί.

madamefigaro.gr