Το μαγιό που θα δεις παντού αυτό το καλοκαίρι

Μπορεί ακόμα να μη σε βοηθάει ο καιρός να σκεφτείς το μαγιό και την παραλία, αλλά ξέρω ότι το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Εξάλλου, ποιος ξέρει πού θα σε βρει το Πάσχα και πόσο καυτός θα είναι ο ήλιος. Μπορεί να μην την κάνεις την πρώτη βουτιά από τώρα αλλά λίγη ηλιοθεραπεία, πάντα με προστασία, δεν βλάπτει. Γι’ αυτό σκέφτηκα να σε βάλω στο mood και να σου «μαρτυρήσω» ποιο θα είναι το μαγιό που πρέπει φέτος να μπει στη συλλογή σου.

Πρόκειται για μία στιλιστική λεπτομέρεια κι όχι για είδος μαγιό. Μπορείς να τη βρεις είτε σε μπικίνι, είτε σε ολόσωμο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει εκεί έξω ένα για σένα. Είναι girly, είναι κομψό και ενδεχομένως sexy, αλλά αυτό εξαρτάται από την επιλογή που θα κάνεις.

Αναφέρομαι λοιπόν, στα ruflles και κυρίως σε αυτά που είναι στο πάνω μέρος, στο σουτιέν του μαγιό ή στις ράντες του ολόσωμου. Φυσικά, αυτό εξαρτάται πολύ από το σωματότυπό σου, καθώς αν έχεις μεγάλο στήθος, τότε τα ruffles είναι προτιμότερο να τα έχει το μαγιό στο κάτω μέρος, ενώ αντίθετα αν θες να προσθέσεις όγκο θα βοηθήσουν να βρίσκονται εκεί.

Δώσε έμφαση στη μία μεριά με χαριτωμένες λεπτομέρειες, όπως αυτή που βλέπεις στο λευκό ολόσωμο.

Σε έντονο φούξια, αυτό το ολόσωμο μαγιό από τα Calzedonia, αναδεικνύει το μπούστο σου με τον πιο χαριτωμένο τρόπο.

Στο retro-inspired μπικίνι σου, τα ruffles έχουν θέση στο σουτιέν.

Ένα ρομαντικό μπικίνι για εσένα που θες τα ruffles στο κάτω μέρος του μαγιό.

https://instagram.com/p/BYnzYG9h2ck/?utm_source=ig_embed
Η πιο αισθησιακή εκδοχή των ruffles σε ένα ολόσωμο, μαύρο μαγιό που μπορείς εύκολα να φορέσεις και σαν body.

Ruffles & frorals: ο καλύτερος συνδυασμός για αυτό το καλοκαίρι.

My tip: Είτε επιλέξεις ολόσωμο, είτε μπικίνι, τα ruflles θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το beach look σου, αφού με ένα denim σορτσάκι και ένα ανοιχτό kimono θα έχεις ένα cool outfit για την παραλία.

ladylike.gr