Το απαραίτητο συστατικό για έναν πετυχημένο γάμο

Tο σεξ είναι η κόλλα-το απαραίτητο συστατικό που χρειάζεται για να κρατηθεί μαζί ένα ζευγάρι. Το σεξ είναι αυτό που διαχωρίζει τη φιλία από τον έρωτα, τη συμβίωση με τη συγκατοίκηση. Έτσι, πολλά ζευγάρια μπορεί να παραμελήσουν αυτό το κομμάτι κάποιες φορές λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων, τη δουλειά, τα παιδιά κλπ.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό, αλλά το πόσο μπορεί να κρατήσει μία τέτοια κατάσταση. Αν μιλάμε για μεγάλο χρονικό διάστημα τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η ερωτική σχέση να χαθεί μέρα τη μέρα και να έρθει η στιγμή που πλέον να βλέπετε τον σύντροφό σας σαν φίλο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξει αυτή η κατάσταση και απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια και υπομονή και απ’τους δύο.

Οι περισσότεροι μάλιστα στρέφονται σε νέους ερωτικούς συντρόφους για να ικανοποιήσουν το σεξουαλικό κομμάτι και έτσι κάπου εκεί είναι που ο γάμος λήγει, ακόμα και αν το ζευγάρι παραμείνει μαζί. Και NAI το σεξ είναι απαραίτητο για έναν πετυχημένο γάμο, γιατί είναι αυτό που θα κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον και τον έρωτα. Αν το σεξ χαθεί τότε δεν θα είστε τίποτα παραπάνω από απλοί συγκάτοικοι και πιστέψτε με αυτό δεν είναι αρκετό να σας κρατήσει μαζί.
Μην παραμελείτε ο ένας τον άλλον ούτε να ξεχνάτε να κάνετε σεξ, βρείτε χρόνο για τη σχέση σας γιατί είναι το πιο βασικό για να έχετε ένα πετυχημένο γάμο.