Σαγιονάρες Havaianas | το must have item των διακοπών σου

Σαγιονάρες Havaianas καλοκαίρι 2018 αγορά

Η περίοδος του καλοκαιριού πλησιάζει και ίσως ήδη έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τις πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις. Εξάλλου καλοκαίρι χωρίς νησί και διακοπές δεν γίνεται.

Σε εσένα αρέσει να προγραμματίζεις τα μικρά ταξίδια σου ή να φεύγεις ξαφνικά και χωρίς πρόγραμμα;

Η αλήθεια είναι ότι το ξαφνικό ταξίδι έχει άλλη γοητεία και ομορφιά. Δεν προγραμματίζεις πολλά. Απλά φεύγεις από την δουλειά,  ετοιμάζεις βαλίτσα με τα απαραίτητα και τρέχεις στο κοντινότερο λιμάνι.

Με τι χρειάζεται όμως να εξοπλιστείς για να μην βρεθείς χωρίς τα απαραίτητα στο νησί; Είναι αυτό που λέμε emergencybag και έχει μέσα τα άκρως σημαντικά για να είναι άνετη η διαμονή σου οπουδήποτε.

Τι είναι απαραίτητο για τις καλοκαιρινές διακοπές σου;

Φυσικά τα καλοκαιρινά ρούχα σου και το μαγιό σου. Αν είσαι γυναίκα φυσικά τα καλλυντικά σου και ότι χρειάζονται το σώμα σου και τα μαλλιά σου για να μείνουν ενυδατωμένα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Αν είσαι άντρας, τα αντρικά προϊόντα που χρησιμοποιείς για το σώμα σου και τα grooming εργαλεία σου.

Εγώ όταν αποφάσισα να ξεκινήσω τα μη προγραμματισμένα ταξίδια εκτίμησα 2 πράγματα. Τα καλά βιβλία και τις Havaianas σαγιονάρες μου. Για 2 διαφορετικούς λόγους. Το βιβλίο γιατί μου κρατάει συντροφιά σε στιγμές που θέλω να χαλαρώσω και τις Havaianas μου γιατί μου δίνουν την δυνατότητα να κυκλοφορώ με στυλ και άνεση κάθε στιγμή της ημέρας.

Η άνετη και όμορφη σαγιονάρα είναι με διαφορά το bestitem για το καλοκαίρι. Από την παραλία, μέχρι το βραδινό ποτό σου, οι Havaianas σου θα σταθούν στο ύψος της περίστασης.  Όταν αγόρασα τις δικές μου σαγιονάρες από το altershops.gr, δεν πίστευα ότι είχα αγοράσει flipflopsσε τόσο καλή τιμή και σε χρώμα που λάτρευα.

Υπάρχουν πολλοί που λένε ότι δεν γίνεται να φοράς παντού τις σαγιονάρες σου. Λάθος! Μπορείς να φοράς όπου θέλεις τις σαγιονάρες σου. Γιατί οι Havaianas είναι σαγιονάρες με προσωπικότητα Είναι άνετες, ποιοτικές και τολμηρές. Όπως δηλαδή πρέπει να είναι οι καλοκαιρινές διακοπές σου. Με βραζιλιάνικες ρίζες, δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν τα πόδια σου να εμφανίζουν τις καμπύλες τους.

Η ιστορία τους είναι μεγάλη και η διάρκεια τους κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Οι Havaianas είναι ένα διαχρονικό brand που πολλοί δεν γνωρίζουν ότι πολλά σχέδια είναι unisex, ότι μπορείς να βρεις δηλαδή, τόσο αντρικές σαγιονάρες όσο και γυναικεία μοδάτα σανδάλια.

Στα altershops.gr μπορείς να βρεις ίσως την μεγαλύτερη συλλογή στην Ελλάδα σε άπειρα χρώματα και σχέδια από τις αγαπημένες σου Havaianas. Βολικές και κυρίως πάντα κοντά στις τάσεις τις μόδας, οι Havaianas σαγιονάρες αποτελούν no1 επιλογή για τους λάτρεις του chic καλοκαιρινού υποδήματος σε προσιτές τιμές.

Τα ξαφνικά ταξίδια, είτε είναι με την παρέα σου, είτε είναι με την σχέση σου πρέπει να έχουν πάντα τον αέρα του αυθόρμητου. Να μην έχει καθυστερήσεις και αναμονές. Να βγαίνεις στον δρόμο μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, να έχεις διάθεση να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις. Να φοράς ότι σε κάνει να νιώθεις άνετα και αυθεντικά.