Πως να Καθαρίσω τα φο μπιζού μου

πως να καθαρίσω τα φο μπιζού

Κάθε γυναίκα φοράει ψεύτικα κοσμήματα και δεν μπορεί να το αρνηθεί. Στην πραγματικότητα, θα ξοδεύαμε μια περιουσία αν αγοράζαμε κάθε κόσμημα και αξεσουάρ που μας άρεσε. Και ναι, το κόσμημα είναι στη τελική αυτό που θα κάνει τη διαφορά στο ντύσιμο και θα αναδείξει το προσωπικό μας στυλ, οπότε η ποικιλία είναι απαραίτητη.

Το αγαπημένο μας layering για παράδειγμα που απαιτεί περισσότερα από δύο διαφορετικά κομμάτια, είναι κάτι που με τα φο μπιζού έχει γίνει παιχνίδι για μας. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα φθηνά κοσμήματα είναι απαραίτητα σε μας που αγαπάμε τη μόδα και μας αρέσει το ωραίο και στυλάτο ντύσιμο.

Πως να Καθαρίσω τα φο μπιζού;

Παρόλα αυτά υπάρχει και ένα κακό.. τα ψεύτικα κοσμήματα είναι πολύ εύκολο να καταστραφούν, να μαυρίσουν και να φθαρούν πολύ γρήγορα. Η λεπτή επίστρωση του χρώματος σιγά σιγά υποχωρεί με αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται το νικέλιο ή ο ορείχαλκος. Έχω παρατηρήσει ότι όση περισσότερη υγρασία υπάρχει στο σπίτι τόσο πιο γρήγορα χάνουν το χρώμα τους.

Layering με 5 νέους τρόπους για να δοκιμάσεις το ’18!

Ευτυχώς, μπορείτε να καθαρίσετε τα κοσμήματα εκ νέου με αυτή τη συνταγή που βρήκαμε στο διαδίκτυο. Φυλάξτε τα κοσμήματα σας σε ξηρό μέρος και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τα καθαρίσετε

Πως να Καθαρίσω τα φο μπιζού μου

Θα χρειαστείτε:

  • Αλουμινόχαρτο
  • Μπολ
  • 1 κ.σ αλάτι
  • 1 κ.σ μαγειρική σόδα
  • 1 φλ. νερό βρασμένο

Λοιπόν, ξεκινάτε και καλύπτεται το μπολ με το αλουμινόχαρτο και έπειτα ρίχνεται τη σόδα και το αλάτι. Ανακατεύετε και στη συνέχεια ρίχνεται το βρασμένο νερό. Τοποθετήστε το κόσμημά σας μέσα στο μείγμα και αφήστε το για 2 λεπτά. Χρησιμοποιείστε ένα μαλακό πανάκι για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα. Αν τα κοσμήματα δεν καθαρίσουν τότε μπορείτε να τα τρίψετε με μία οδοντόβουρτσα πριν τα σκουπίσετε.

Καλή επιτυχία!