Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2018

Κριός

Ο Ήλιος θα παραμείνει στο ζώδιό σου μέχρι και τις 20 Απριλίου, γεγονός που εξηγεί την αυξημένη ενέργεια και τον δυναμισμό που σε διακατέχουν, αγαπητέ Κριέ. Μια νέα ορμή γεννιέται μέσα σου και σου υπόσχεται επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις να κάνεις. Αν δεν τολμήσεις, δεν πρόκειται να κερδίσεις. Μιας και ο μήνας αυτός είναι των γενεθλίων σου, αξίζει να τον εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Με τον Ήλιο να περνάει στον Ταύρο από τις 21, οι ευκαιρίες παραμένουν διαθέσιμες, αρκεί να κάνεις την κίνηση να τις εκμεταλλευτείς. Ο Ερμής παραμένει όλο τον μήνα στο ζώδιό σου, πράγμα που απογειώνει την επικοινωνία σου. Το μυαλό σου θα δουλεύει με πλήρη διαύγεια και έτσι οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα σε δυσκολέψουν λιγότερο από ό,τι συνήθως. Θα έχεις, επίσης, την ανάγκη να εκφραστείς περισσότερο από ό,τι συνήθως, ενώ η στιγμή είναι κατάλληλη για να βρεις και μια νέα δουλειά, αν αυτό συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη παραμένει στον Ταύρο μέχρι τις 24 Απριλίου. Αυτό είναι ένα γειτονικό για εσένα ζώδιο και έτσι η επίδραση που δέχεσαι για την αισθηματική σου ζωή είναι ουδέτερη. Αυτό σημαίνει ότι σε γενικές γραμμές θα έχεις ευχάριστες στιγμές. Ωστόσο, αν αναζητάς την συντροφικότητα στη ζωή σου, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς λίγο περισσότερο. Με το δεδομένο πλανητικό σκηνικό, είναι απίθανο να εμφανιστεί στα ξαφνικά ένα πρόσωπο στη ζωή σου αν δεν κάνεις κάτι και εσύ. Έχε κατά νου, όμως, ότι η προσπάθειά σου δεν θα πάει χαμένη. Η ανταμοιβή θα είναι γλυκιά. Για εσένα που βρίσκεσαι σε μια σχέση, μπορείς να περιμένεις την «άνθηση» που θα φέρουν και η Άνοιξη και οι πλανήτες. Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σου όλο το 24ωρο για να μιλήσεις μαζί τους και να σου αποκαλύψουν όσα συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ο Δίας παραμένει στον Σκορπιό μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου, δημιουργώντας δεδομένα και προϋποθέσεις που γενικότερα κατευθύνουν τις καταστάσεις σε επαναπροσανατολισμό και νέες εξελίξεις. Αν αναζητάς στην ζωή σου κάτι νέο και πιο ενδιαφέρον, θα πρέπει να γίνεις πιο δραστήριος στον τομέα των επαγγελματικών. Έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου, για αυτό μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να πιέσεις τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θέλεις. Με τον Κρόνο να σου βάζει κάποια εμπόδια και προκλήσεις στον δρόμο σου, θα αναγκαστείς να δεις τα πράγματα ώριμα και να κάνεις επιλογές που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσες. Μην ξεχνάς ότι με την επιρροή αυτή, στο τέλος θα πάρεις αυτό που πραγματικά αξίζεις. Αξίζει να προσπαθήσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις επαγγελματικές σου επιλογές.

Ταύρος

Στις αρχές του μήνα ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Κριό, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20. Στη συνέχεια θα περάσει στο δικό σου ζώδιο, φίλε Ταύρε, με αποτέλεσμα να σου χαρίσει ενέργεια και ζωτικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του. Είναι μια καλή ευκαιρία, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς την καλή διάθεση και να κάνεις σχέδια για την περίοδο που έρχεται. Εξαιρετική βοήθεια στην επικοινωνία θα σου χαρίσει και ο Ερμής, ο οποίος περνάει στο ζώδιό σου από την πρώτη του μήνα. Ξεκαθάρισε καταστάσεις και βάλε τα πράγματα στη θέση τους, τόσο στα προσωπικά ,όσο και στα επαγγελματικά. Θα έχεις καθαρό μυαλό, καλή αίσθηση χρόνου και θα νιώθεις αρκετά ευέλικτος ανάμεσα στις προγραμματισμένες υποχρεώσεις σου. Μπορείς να εκφράσεις αποτελεσματικά τις ιδέες σου, είτε γραπτά, είτε προφορικά. Για αυτό αν το επάγγελμά σου συνδέεται με μια τέτοια ικανότητα, αξιοποίησε στα μέγιστα τον μήνα αυτό.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιό σου για το περισσότερο διάστημα μέσα στον Απρίλη. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις ενδιαφέρουσες στιγμές στην αισθηματική σου ζωή! Αρμονικές ημέρες έρχονται για να σε βγάλουν από την ανία και την κακή διάθεση. Ο άνθρωπός σου θα σου ξυπνήσει και πάλι το ενδιαφέρον, πράγμα που θα ωθήσει την σχέση σε πιο απολαυστικές στιγμές. Ακόμη και μόνος να είσαι την περίοδο αυτό, το φλερτ δεν θα λείψει από την ζωή σου, ενώ γενικότερα θα νιώσεις την έλξη με το άλλο φύλο να πλανάται στον αέρα. Παίξε το παιχνίδι της αποπλάνησης και νιώσε την ομορφιά των ζεστών συναισθημάτων.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Με τον Άρη στον Αιγόκερω είναι μια καλή ευκαιρία για να δώσεις ώθηση στα σχέδιά σου και να εκμεταλλευτείς την ισχυρή σου θέληση να πετύχεις ό,τι θελήσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις την ανυπομονησία και την επιθετικότητα που θα χαρακτηρίζει την σκέψη και την δράση σου. Μην δώσεις μεγάλη σημασία σε μικροδιαφωνίες, γιατί δεν θα σου είναι δύσκολο να οδηγηθείς σε τσακωμούς, εντός του εργασιακού σου χώρου. Η θέση του Κρόνου θα σε βοηθήσει να δώσεις σταθερότητα στα οικονομικά σου, καθώς οι προσπάθειες που γίνονται στο παρόν θα αποδώσουν καρπούς στο μέλλον.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, ο Ήλιος θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 20 Απριλίου, γεγονός που σημαίνει ότι θα έχεις πολλή ενέργεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τις ευκαιρίες που θα συναντήσεις στον δρόμο σου, θα καταφέρεις να τις αρπάξεις και να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο. Οι αποφάσεις που σχετίζονται με αυτές θα σε κάνουν να νιώθεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Φαίνεται ότι η αρμονία θα χαρακτηρίζει τις ημέρες αυτές. Με τον Ήλιο να περνάει στον Ταύρο, αμέσως μετά, η ένταση και η ενέργεια μειώνονται, αλλά οι καλές στιγμές παραμένουν. Ευνοϊκή θέση θα έχει και ο Ερμής για το ζώδιό σου, ο οποίος θα βρίσκεται στον Κριό. Η θέση αυτή σε βοηθάει πολύ ουσιαστικά στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και σε κάθε είδους επαφές και επικοινωνίες που θέλεις να κάνεις. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό μέχρι τις 16 Απριλίου 2018, καλό είναι να ρίξεις λίγο τους τόνους και να μην δίνεις έκταση σε μικροδιαφωνίες που φέρνει η στιγμή. Κάποια ψέματα θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη παραμένει στον Ταύρο μέχρι και τις 23 και στη συνέχεια εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο. Θα νιώσεις ιδιαίτερα την εύνοιά της την περίοδο αυτή. Θα αισθανθείς πιο χαρούμενος και φιλικός, γεγονός που θα επηρεάσει τη σχέση θετικά και θα κάνει τον σύντροφό σου να ανταποκριθεί θετικά σε μια τέτοια στάση. Είναι καλή περίοδος για την αγάπη, την φιλία και τον γάμο.  Αν αναζητάς μια νέα πρόκληση στην προσωπική σου ζωή και βαρέθηκες να είσαι μόνος, είναι καλή στιγμή για να κοινωνικοποιηθείς και να βγεις. Η θετική ενέργεια και η λάμψη σου θα τραβήξουν τον ενδιαφέρον σε νέα πρόσωπα. Μην κλείσεις την πόρτα σε ευκαιρίες.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Με τον Άρη να παραμένει στον Αιγόκερω καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, θα έχεις την τάση να σκεφτείς σοβαρά και να αποφασίσεις εάν η ενέργεια που σπαταλάς έχει την σωστή κατεύθυνση και τον σωστό λόγο. Ίσως είναι μια καλή αφορμή να αναθεωρήσεις την στάση σου και τις επιλογές σου στον τομέα αυτό. Ίσως πάλι ανακαλύψεις νέα αντικείμενα ή εγχειρήματα που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ πιο δημιουργικός. Όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να φροντίσεις να μην το παρακάνεις. Παρά τις όποιες δυσκολίες, όμως, μπορείς να κάνεις κάποιες μικρές έξυπνες επενδύσεις που σκέφτεσαι από καιρό. Παράλληλα, είναι περίοδος που μπορείς να μελετήσεις ένα νέο οικονομικό εγχείρημα και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με αυτό.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, με τον Ήλιο στον Κριό μέχρι τις 20 του μήνα, θα βιώσεις διάφορες προκλήσεις στην καθημερινότητά σου. Είναι πιθανό να νιώθεις ότι κάποια πρόσωπα δραστηριοποιούνται εναντίον των δικών σου συμφερόντων, γεγονός που θα σε απογοητεύσει πολύ. Προσπάθησε να διατηρήσεις την διπλωματία σου, έτσι ώστε να αποφύγεις τις υπερβολές. Μέσα από τις δυσκολίες να θυμάσαι ότι μαθαίνεις και αναπτύσσεσαι, για αυτό μην υποκύψεις στις πιέσεις. Μετά τις 20 του μήνα, τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα, καθώς ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο, μια θέση πολύ ευνοϊκή για το δικό σου ζώδιο. Πολύ σύντομα έρχεται η στιγμή που θα νιώσεις την ζεστασιά και την ενέργεια του Ήλιου. Με τον Ερμή στον Κριό, θα σε χαρακτηρίζει το πείσμα, ενώ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις τα ψέματα. Η αλήθεια είναι ότι η επικοινωνία δεν θα είναι το δυνατό σου σημείο, για αυτό έχε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Με την Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι και τις 24 Απριλίου, οι επιρροές που δέχεσαι θα είναι αρκετά ευνοϊκές, οπότε αφέσου σε αυτές και απόλαυσε αρμονικές στιγμές με αγάπη, φιλία και κατανόηση. Εξ ορισμού, είσαι ένα ζώδιο που απολαμβάνει τις οικογενειακές στιγμές μέσα στο σπίτι ή σε έναν γάμο, οπότε φόρτισε τις μπαταρίες σου στο μέγιστο. Λίγη προσοχή χρειάζεται, όμως, από την επίδραση του Άρη που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Σε κάνει λίγο περισσότερο επιθετικό και σε ωθεί σε συγκρούσεις ακόμη και με ασήμαντες αφορμές. Μην υποκύψεις στην αρνητική αυτή επίδραση. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και θα δεις ότι θα μπορέσεις να απολαύσεις πολύ καλύτερα τις στιγμές σου, είτε στην σχέση, είτε κάνοντας νέες γνωριμίες.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ο Δίας από τον Σκορπιό σου προσφέρει την εύνοιά του και σε βοηθάει να εκφράσεις την δημιουργική σου πλευρά. Σε προσωπικό επίπεδο σε βοηθάει να εκτονωθείς, αλλά στο επαγγελματικό θα σου δώσει την ευκαιρία να αναπτυχθείς και να βγάλεις προς τα έξω τις ικανότητες και τα προσόντα σου. Αξιοποίησε τις ιδέες σου και μην τις κρατάς στο συρτάρι από φόβο ή ανασφάλεια. Οι συνεργασίες σου θα βρίσκονται σε μια καλή περίοδο, ενώ θα έχεις αρκετή ανεκτικότητα και γενναιοδωρία που θα διευκολύνει τα πράγματα. Μικροεμπόδια που προκύπτουν στις οικονομικές σου υποχρεώσεις έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω και δεν σε ευνοεί ιδιαιτέρως η θέση αυτή. Κάνε υπομονή.

Λέων

Φίλε Λέων, ο κυβερνήτης σου Ήλιος θα βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου για το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα, οπότε θα έχεις την χαρά να νιώθεις πολύ έντονη ζωτικότητα και ενέργεια που θα σε βοηθάει να δραστηριοποιείσαι με τον τρόπο που θέλεις. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τα δώρα αυτά. Θα παραμείνει στον Κριό μέχρι και τις 20. Μετά περνάει στον Ταύρο, οπότε και η θετική του επίδραση μειώνεται. Από εδώ και πέρα θα χρειαστεί να καταβάλεις κάποιον κόπο προκειμένου να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα χρειαστεί να δουλέψεις πιο σκληρά και οργανωμένα. Από την άλλη, ο Ερμής θα παραμείνει στον Κριό όλο τον μήνα και έτσι θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις επαγγελματικά σχέδια και να κάνεις επαφές που απαιτούν καλή επικοινωνία και πειθώ. Ο Ερμής σταματάει την ανάδρομη πορεία του στις 15, για αυτό μέχρι τότε φρόντισε να είσαι σαφής και ξεκάθαρος με την στάση και τα λόγια σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη πέρασε στον Ταύρο από τις 31 του Μάρτη, απελευθερώνοντας τις ευεργετικές τις δυνάμεις. Από τις 24 και μετά περνάει στους Διδύμους, πράγμα που θα σε κάνει να νιώσεις μια ελαφριά καμπή μέσα στην σχέση. Αν τα πράγματα είναι καλά σε γενικές γραμμές, θα νιώσεις μια σχετική υποτονικότητα, αν όμως, υπάρχουν ζητήματα που κάνουν την ατμόσφαιρα βαριά, τώρα θα χρειαστεί να παλέψεις για την ισορροπία στην αισθηματική σου ζωή. Για αυτό αξιοποίησε το διάστημα πριν τις 24 για να φτιάξεις ένα ωραίο κλίμα και να μην πελαγώσεις στη συνέχεια.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ο Δίας στον Σκορπιό φέρνει επιτυχία στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να επιτύχεις εξαιρετικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού. Θα χρειαστεί, όμως, να αποφύγεις ένα πολύ σημαντικό λάθος. Αυτό σχετίζεται με την αίσθηση της ισορροπίας στις επιδιώξεις σου. Μην γίνεσαι μεγαλομανής και αλαζόνας. Προσαρμόσου σε κάποιες καταστάσεις και δείξε πειθαρχία. Αν κρατάς τις υποθέσεις σου υπό έλεγχο, θα έχεις ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη. Αν μια νομική διαμάχη είναι σε εξέλιξη, θα είναι καλύτερο να διαπραγματευτείς και να συμβιβαστείς σε αρκετά σημεία. Στα οικονομικά, ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σε βοηθάει να τακτοποιήσεις την κατάσταση.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, ο Ήλιος παραμένει στον Κριό μέχρι τις 20 του μήνα και σε βοηθάει να συμμαζέψεις τις δυνάμεις σου και να επικεντρωθείς στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις σε κάποιους τομείς της ζωής σου. Μετά θα προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου, γεγονός που σου προσφέρει βοήθεια με τα σχέδιά σου. Θα νιώσεις μια σημαντική τόνωση ενέργειας και ζωτικότητας, ικανή να σε οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες. Η θετική σου σκέψη και στάση θα είναι εμφανείς. Θα σου είναι πιο εύκολο να υψώσεις το ανάστημά σου και να πετύχεις μεγάλα πράγματα. Ο Ερμής παραμένει στον Κριό όλο τον μήνα, και θα σου χαρίσει πειθώ στον λόγο και μεγάλη ικανότητα να χειρίζεσαι τις διαπραγματεύσεις σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και κάνε συζητήσεις πάνω σε αυτές, ειδικά ό,τι αφορά σε επαγγελματικές αλλαγές. Είναι στιγμή να αλλάξεις ό,τι σε απογοητεύει ή σε δυσαρεστεί σε αυτόν τον τομέα.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι και τις 24 Απριλίου δημιουργεί υπέροχες συνθήκες στην αισθηματική σου ζωή. Η θέση αυτή σε εμπνέει και σου βγάζει έναν εαυτό πιο δημιουργικό, ικανό να αντιληφθεί την τέχνη και να την ενσωματώσει στην προσωπική του ζωή, δίνοντας χαρά στον σύντροφό σου. Δημιουργικές ιδέες θα κάνουν το κλίμα πιο ενδιαφέρον, ενώ η αίσθηση του ωραίου θα παίξει σημαντικό ρόλο τις ημέρες αυτές. Μια βόλτα, λοιπόν, στην φύση ή μια κοινή ενασχόληση με στόχο να νιώσετε και οι δυο δημιουργικοί θα βελτιώσει την διάθεση και κατ’ επέκταση το κλίμα μεταξύ σας. Είτε είσαι μόνος, είτε όχι, ο μήνας αυτός αναμένεται απολαυστικός.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η δημιουργικότητα αυτή σε βοηθάει να βρεις λύσεις σε προβλήματά σου και να σε «ανεβάσει» στα μάτια των ανωτέρων σου. Είναι καλή στιγμή να διαχειριστείς απαιτητικές υποθέσεις που για διάφορους λόγους ανέβαλες την επίλυσή τους μέχρι τώρα. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με τομείς που περιέχουν κάποια μορφή τέχνης ο μήνας αυτός θα πάει πολύ καλά για εσένα. Με τον Δία στον Σκορπιό ευνοείται το κοινωνικό σου προφίλ και οι επαφές που κάνεις με τρίτους είναι ικανές να σου φέρουν πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Είναι ωραίο κάποιες φορές να καταφέρνεις τόσα πολλά, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Τα οικονομικά σου θα χαρακτηριστούν από σταθερότητα αυτό τον μήνα και θα καταφέρεις αν είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου, έτσι ώστε να απαλλαγείς από βάρη που είχες μέχρι τώρα.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, ο Ήλιος στον Κριό μέχρι και τις 20 του μήνα θα σου φέρει κάποιες δυσκολίες, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και εμπόδια. Ωστόσο, αν φανείς προσεκτικός και ελέγξεις τον παρορμητισμό που θα γεννηθεί μέσα σου, θα καταφέρεις να διατηρήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να μην χάσεις την πολύτιμη ισορροπία σου. Την περίοδο αυτή φαίνεται ότι δεν θα είναι εύκολο να μοιραστείς τις ιδέες σου με τον οποιονδήποτε, για αυτό δείξε λίγο πιο επιφυλακτικός από ό,τι συνήθως. Δεν χρειάζεται να συζητάς τα πάντα με τους πάντες. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, θα χρειαστεί να υπερασπιστείς τις απόψεις σου, για αυτό δείξε τον απαραίτητο δυναμισμό, χωρίς όμως να φτάνεις στα άκρα.  Με τον Ερμή στον Κριό όλο τον Απρίλη θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός στην επικοινωνία σου. Δεν θα είναι δύσκολο να υποπέσεις σε σφάλματα και παρανοήσεις. Ίσως βγει στην επιφάνεια και ένα ψέμα που εδώ και καιρό είχε καταφέρει να μείνει στην αφάνεια. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην παρασυρθείς από το συναίσθημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη στον Ταύρο δημιουργεί θετικές συνθήκες στην αισθηματική σου ζωή και θα σε κάνει να στρέψεις το βλέμμα σου με περισσότερο ενδιαφέρον στον τομέα αυτό. Θα αναρωτηθείς αν τα πράγματα είναι καλά και τί πρέπει να αλλάξεις για να γίνεις πιο ικανοποιημένος. Αν υπάρχει κάτι που, όντως, πρέπει να αλλάξει η περίοδος αυτή είναι καλή για να το πραγματοποιήσεις. Σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα εξελιχθούν αρκετά καλά και θα νιώσεις καλύτερα και με τον εαυτό σου και με τον σύντροφό σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Με τον Ερμή στον Κριό τον Απρίλιο θα πρέπει να δείξεις προσοχή με συμφωνίες και συμβόλαια. Πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο σίγουρος για τις επιλογές σου προτού υπογράψεις. Η εργασία με ακρίβεια και πειθαρχία είναι σχεδόν επιβεβλημένη για να αποφύγεις λάθη παρορμητικά ή απροσεξίας. Ο εκνευρισμός αν μείνει ανεξέλεγκτος θα διασπάσει την προσοχή σου και αυτό δεν θα είναι καλό για τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος και να υπολογίζεις περισσότερο τις σωματικές σου αντοχές, γιατί με τον Άρη στον Αιγόκερω δεν θα είναι δύσκολο να προκύψουν και θέματα υγείας. Ο Δίας από τον Σκορπιό, σου χαρίζει την βοήθειά του στα οικονομικά σου, πράγμα που αξίζει να εκμεταλλευτείς για να δεις τις εξελίξεις που θέλεις στον τομέα αυτόν. Δείξε υπομονή…

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, ο Ήλιος παραμένει στον Κριό μέχρι τις 20 του μήνα, μια θέση που σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι για αλλαγές, εφόσον αυτές βρίσκονται στα σχέδιά σου. Τώρα θα βρεις την ενέργεια και το κουράγιο να τις υλοποιήσεις. Από τις  20 και μετά περνάει στον Ταύρο, ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σου. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την εναντίωση ως προς το πρόσωπό σου από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό μέχρι τις 15 του μήνα, δεν θα έχεις την στήριξη που θα ήθελες σε τομείς που σχετίζονται με την επικοινωνία, τη σκέψη και το εμπόριο. Ίσως θα χρειαστείς λίγη βοήθεια από πρόσωπα που εμπιστεύεσαι ή μπορείς να περιμένεις μετά τις 16, που γυρίζει σε ορθή πορεία. Προσπάθησε να είσαι ακριβής στην εργασία σου και να μην αφήνεις περιθώρια αμφισβήτησης για τη δουλειά σου. Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου την χρονιά αυτή και για αυτό αξίζει να συνεχίσεις τις όποιες προσπάθειες έχεις αρχίσει για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά θα υπάρχει μια δυσκολία να απολαύσεις τα πράγματα, καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο μέχρι τις 24. Δεν θα είναι παράξενο αν νιώθεις ανικανοποίητος ή δεν μπορείς να εισπράξεις αυτά που θέλεις από το «έτερον ήμισυ». Θα δυσκολεύεσαι να δεις την ομορφιά των πραγμάτων και αυτό θα κάνει την ψυχολογία σου να έχει σκαμπανεβάσματα. Καλό είναι να συνειδητοποιήσεις ότι δεν αξίζει να δίνεις μεγάλη σημασία σε κάποια πράγματα και να προσπαθείς να βλέπεις κάτω από την επιφάνεια. Εσύ τί ακριβώς επιδιώκεις από την προσωπική σου ζωή;
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Με τον τυχερό Δία στο ζώδιό σου η επαγγελματική σου ζωή δέχεται ευεργετικά κύματα βοήθειας. Οι σχέσεις σου με τους ανωτέρους διανύουν μια καλή περίοδο, γεγονός που βοηθάει την επίτευξη των στόχων και την εξέλιξη των εργασιών σου. Είναι πολύ πιθανό, επίσης, να δεχθείς την δημόσια αναγνώριση ή να λάβεις κάποιο βραβείο για κάποια εργασία ή ενασχόληση που έχεις. Αν ο επαγγελματικός σου τομέας σχετίζεται με την εκπαίδευση, τότε να περιμένεις πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μπορείς να αναλάβεις δύσκολα καθήκοντα και να φέρεις εις πέρας την πιο απαιτητική υποχρέωση. Αξιοποίησε την κατάσταση αυτή προς όφελος και των οικονομικών σου. Καλύτερες ημέρες έρχονται και δεν είναι θέμα τύχης…

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, ο Ήλιος θα παραμείνει στον Κριό για τα δύο τρίτα του μήνα, μια θέση από την οποία θα σου προσφέρει αυξημένη ενεργητικότητα και διάθεση να δραστηριοποιηθείς προς όφελος των σχεδίων σου. Θα νιώθεις αρκετά δυνατός και σου υπόσχεται αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Η σκέψη θα είναι ξεκάθαρη, ενώ η αυτογνωσία θα σε κάνει να μην αμφιταλαντεύεσαι. Με το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο, θα σου δοθεί η ευκαιρία να σκεφτείς τί χρειάζεται να αναθεωρήσεις στη ζωή σου. Εξάλλου, ο Κρόνος στον Αιγόκερω μέχρι τον Δεκέβριο 2020 σου υπενθυμίζει να ασχοληθείς με τα λάθη σου και να μάθεις από αυτά. Η διδαχή του θα είναι αρκετά σημαντική για εσένα, αλλά ευτυχώς η θέση του δεν έχει τόσο ισχυρή επίδραση, ώστε να αναστατώσει καθοριστικά τη ζωή σου. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Κριό μέχρι τα μέσα του μήνα, δώσε προσοχή στην εμπορικές δοσοληψίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός μέχρι και τις 15, γιατί η επικοινωνία δεν θα είναι και η καλύτερη δυνατή. Φρόντισε να μην αναμοχλεύσεις θέματα που ξέρεις ότι ενοχλούν, γιατί τώρα δεν υπάρχει η κατάλληλη ψυχραιμία για να τα διαχειριστείς. Μετά τις 15 θα δεις ότι τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν, μιας και ο Ερμής θα συνεχίσει την ορθόδρομη πορεία του στον Κριό. Το πάθος και η σεξουαλικότητα αυξάνονται, δίνοντας μια διαφορετική χροιά στην αισθηματική σου ζωή, τόσο στην περίπτωση που βρίσκεσαι σε σχέση, όσο και στην περίπτωση που ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά η περίοδος αυτή θα είναι λιγότερο δραστήρια ή έντονη. Από τη μια η Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 23, προσφέρει στις συνεργασίες και στις επαγγελματικές σου επαφές μια πιο εκλεπτυσμένη χροιά και κρατάει τις εντάσεις μακριά. Από την άλλη ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω, οπότε η δράση είναι πιο συντονισμένη και κουβαλάει σοφία. Δεν βιάζεται και δεν παρασύρεται από το συναίσθημα. Είναι καλή περίοδος για να ανασυνταχθείς και να οργανωθείς, προτού σου δοθεί η ευκαιρία να περάσεις στην δράση. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να αναθεωρήσεις το πλάνο με βάση το οποίο κινείσαι και να κάνεις σημαντικές διορθώσεις για χάρη της μελλοντικής ισορροπίας.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, από την μια ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό μέχρι και τις 20 του μήνα δίνοντάς σου ορμητικότητα, πάθος, αλλά και μια πιο απρόσεκτη συμπεριφορά, ενώ από την άλλη ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε βοηθάει να κατανοήσεις και να μάθεις από τα λάθη και τις παραλείψεις. Ο μήνας αυτός έχει να σου προσφέρει γνώσεις και πολύτιμα συμπεράσματα, αρκεί να έχεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοιχτά και να μην παρασύρεσαι από την λαχτάρα να επιτύχεις κάθε σου επιδίωξη. Ο χρόνος παίζει σημαντικό ρόλο και πρέπει να του επιτρέψεις να κυλήσει προς όφελός σου. Με τον Ερμή στον Κριό, όλο και κάτι θα πεις που θα πληγώσει ή θα ακούσεις λόγια που θα σε δυσαρεστήσουν. Η επικοινωνία πέφτει στο κενό και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ξεκάθαρος τόσο απέναντι στον εαυτό σου, όσο και στους γύρω σου. Τα αισθηματικά σου θα κυλήσουν πολύ θετικά για εσένα. Η αγάπη ανθίζει στη ζωή σου και σε παρασύρει στην γλυκιά της δίνη.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Με την Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 24 Απριλίου, δέχεσαι μια θετικότατη επιρροή στον τομέα αυτό. Αν είσαι δεσμευμένος η σχέση σου θα περάσει μια δημιουργική και όμορφη περίοδο. Θα υπάρχει αρμονία και σταθερότητα, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις πλήρης από συναίσθημα και βαθιά ικανοποίηση. Αν πάλι αναζητάς το πρόσωπο που θα σε βγάλει από την μοναξιά σου, η ηρεμία που υπάρχει μέσα σου εξωτερικεύεται και κάνει κάθε νέα γνωριμία να έλκεται από εσένα. Εκμεταλλεύσου την λάμψη και την ομορφιά που εκπέμπεις και ο μήνας αυτός μπορεί να σου χαρίσει αυτό που αναζητάς.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ο μήνας αυτός χρειάζεται σκληρή δουλειά και αντοχή. Ο λόγος είναι ότι πρέπει να εκμεταλλευτείς όλη αυτή την θετική εύνοια που σου στέλνει ο Άρης από τον Αιγόκερω και πρέπει να δραστηριοποιηθείς στο μέγιστο δυνατό. Τώρα θα μπορέσεις να θέσεις σε εφαρμογή τα πλάνα σου και για να το κάνεις χρειάζεται ενέργεια, οργάνωση και γερό στομάχι. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να υλοποιήσεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Παρά το γεγονός ότι θα είσαι αρκετά ανυπόμονος, θα μπορέσεις να σημειώσεις μεγάλες επιτυχίες στον τομέα της εργασίας. Μαζί με αυτόν θα καταφέρεις να «ανεβάσεις» και τον οικονομικό τομέα, αλλά λίγο πιο μακροπρόθεσμα. Ίσως χρειαστεί να επενδύσεις σε κάποιες επιλογές σου και αυτό θα ασκήσει μεγάλες πιέσεις στην τσέπη σου.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, ξαναβρίσκεις τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου αυτό τον μήνα χάρη στην παραμονή του Ήλιου στον Κριό μέχρι και τις 20 του μήνα. Θα είσαι αρκετά δυνατός και γεμάτος ενέργεια, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Ο Δίας στον Σκορπιό μέχρι τον Νοέμβριο 2018 σε βοηθάει να επιτύχεις πολλά και σημαντικά, χάρη στην καλοτυχία που σου προσφέρει. Αρκεί βέβαια, να μην υποπέσεις σε συναισθηματικά σφάλματα και χάσεις την ισορροπία σου. Χρειάζεσαι αυτοπεποίθηση και αυτοέλεγχο αν θέλεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Η προσωπική σου επέκταση και συναισθηματική ωρίμανση θα είναι πολύ σημαντικά καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και για αυτό θα αναζητάς τρόπους να προκαλέσεις το μυαλό σου και να τεστάρεις τις αντοχές σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά θα πρέπει να φανείς πιο μετρημένος, γιατί ο Ερμής από τον Κριό φέρνει ένταση στην σκέψη, αλλά και στην ομιλία. Υπάρχει ορμητικότητα με αποτέλεσμα να μην σκέφτεσαι πολλές φορές ξεκάθαρα. Ακόμη είσαι ικανός να πεις πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις αργότερα. Φρόντισε να λες αυτά που πραγματικά πιστεύεις και να μην χρησιμοποιείς τον λόγο ως μέσο επίθεσης. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο δεν έχει ιδιαίτερη επίδραση στο ζώδιό σου , για αυτό μέχρι τότε «κράτα μικρό καλάθι» στα αισθηματικά. Από τις 24 και μετά που περνάει στους Διδύμους, μπορείς να αφήσεις την λάμψη και την γοητεία να μαγέψουν εκείνον ή εκείνη που θέλεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ο μήνας αυτός είναι ιδανικός για εργασία. Με τόση ενέργεια και πάθος να βγεις πρώτος, κάθε σου κίνηση στοχεύει στη νίκη. Αυτό σημαίνει ότι αξίζει να εκμεταλλευτείς την επίδραση για να δώσεις ζωή στα όνειρά σου, να προωθήσεις την καριέρα σου, να ασχοληθείς με ένα νέο εγχείρημα, να προάγεις το επαγγελματικό σου προφίλ και γενικότερα να κάνεις το αδύνατο δυνατό. Είναι ο Άρης στον Αιγόκερω που δίνει στην δράση σου σοφία και απόλυτη λογική. Δεν μπορείς να αψηφήσεις τη γνώση του παρελθόντος! Στα οικονομικά θα είσαι σε θέση να φερθείς πιο ώριμα και έτσι θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου με τον καλύτερο τρόπο. Νέα επενδυτικά σχέδια καλύτερα να καθυστερήσουν.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, ο Δίας από τον Σκορπιό, σε επηρεάζει άμεσα και ουσιαστικά. Σου χαρίζει τύχη και σε βοηθάει να εξελιχθείς, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Είναι καλή στιγμή για αλλαγές που σε αφορούν άμεσα. Αν κάτι δεν πάει καλά με κάτι στη ζωή σου, μπορείς να το γκρεμίσεις και να το ξαναχτίσεις , αυτή τη φορά καλύτερο και πολύ πιο ισχυρό. Είναι όλα θέμα θέλησης και τον μήνα αυτό η θέληση θα υπάρχει στον μέγιστο βαθμό. Αν συνυπολογίσεις και την ενέργεια που θα σου χαρίζει ο Ήλιος από τον Κριό μέχρι και τις 20 του μήνα, θα καταφέρεις να κάνεις πράξη ακόμη και αυτό που θεωρούσες ανέφικτο. Φρόντισε μόνο να μην σε παρασύρει η αλαζονεία και το παράλογο πάθος. Κινήσου οργανωμένα και με σχέδιο.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά θα χρειαστεί να είσαι λίγο προσεκτικός στις συζητήσεις σου, καθώς ο Ερμής στον Κριό σε ανάδρομη πορεία μέχρι και τα μέσα του μήνα, δυσχεραίνει την επικοινωνία και κάνει κάποιες φορές το νόημα να χαθεί. Καλύτερα να είσαι σαφής με τα λόγια σου και να μην αφήνεις να αιωρούνται εντυπώσεις. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου χαρίζει αρμονία και συναίσθημα στην σχέση, οπότε μπορείς να απολαύσεις από καρδιάς στιγμές ευτυχίας και τρυφερότητας. Αν αναζητάς την συντροφικότητα, μπορείς εύκολα να προσεγγίσεις νέα πρόσωπα, ειδικά από τις 15 και μετά, που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στον Κριό. Δυναμισμός και πάθος! Υπέροχος συνδυασμός!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ο Άρης στον Αιγόκερω σε βοηθάει να δραστηριοποιηθείς με δυναμισμό και μεθοδικότητα. Από την άλλη ο Δίας, πλανήτης της χαράς, της επέκτασης και της τύχης, βρίσκεται στον Σκορπιό, δίνοντας συναισθηματική δύναμη για να φέρεις την ευτυχία στη ζωή σου, μέσα από την επαγγελματική επιτυχία. Ο μήνας αυτός είναι η κατάλληλη περίοδος για να απολαύσεις τους καρπούς τον προσπαθειών σου. Όσους περισσότερο κόπιασες το προηγούμενο διάστημα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ανταμοιβή που θα λάβεις τώρα! Στα οικονομικά αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις. Είναι πολύ πιθανό να σου δοθούν πίσω χρήματα που σου όφειλαν ή να κερδίσεις σε τυχερό παιχνίδι. Προκάλεσε την τύχη σου τώρα που είναι με το μέρος σου!

 

Μηνιαίες προβλέψεις myastro.gr