Boho Νύφη: Πως να επιλέξεις το Boho νυφικό των ονείρων σου

Boho Νυφη

Μια boho νύφη συνήθως επιλέγει χρώματα για το νυφικό όπως το λευκό, το κρεμ και το υπόλευκο και τείνει να μείνει μακριά από πλούσια υφάσματα όπως σατέν, τούλι και μετάξι. Επίσης αποφεύγει τα νυφικά υφάσματα που έχουν λάμψη ή περίπλοκα κεντήματα διότι αυτά ξεφεύγουν εντελώς από το bohemian ύφος. Αντ ‘αυτού, επιλέξτε τα κρόσσια, τα βαμβακερά υφάσματα, τη δαντέλα.

Όσον αφορά τις γραμμές, μία boho νύφη αγαπάει κυρίως τις Α- γραμμές που δεν είναι στημένες αλά αντίθετα έχουν άνεση και είναι αέρινες. Όσο αφορά τα σχέδια υπάρχουν αρκετές επιλογές που παραπέμπουν στη Boho νύφη. Ανάμεσα τους τα off-shoulder σχέδια, τα μανίκια καμπάνα, τα βολάν και τα crop top σύνολα είναι ιδανικά για μποέμ νυφικά.

Πως να διαλέξεις το αγαπημένο σου boho νυφικό

Ωστόσο, μπορεί το στυλ γενικά να λέγεται boho, αλλά το ύφος του νυφικού να αλλάζει ανάλογα την περίσταση. Για παράδειγμα υπάρχουν διαφορετικά νυφικά που μπορούμε να τα κατηγοριοποιήσουμε από beachy σε vintage και casual και από boho σε hippie. Δείτε παρακάτω αναλυτικά αυτές τις κατηγορίες  που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το νυφικό των ονείρων σας.

Επιλογές για την Boho νύφη

#1. Boho νυφικά για παραλία

boho νυφικά για παραλία

Για έναν γάμο στην παραλία, επιλέξτε ένα boho νυφικό στυλ που είναι λίγο πιο flowy. Διακοσμημένο με φούντες ή κρόσσια στο τέλος του υφάσματος και στα μανίκια που θα φαίνονται τόσο όμορφα, καθώς φυσάει ο άνεμος. Επίσης θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα φόρεμα που να μετατρέπεται σε μίνι φόρεμα, αφαιρώντας από πάνω ένα μόνο ύφασμα.

Η επιλογή νυφικού φορέματος δύο κομματιών είναι ακόμα μια εξαιρετική boho επιλογή. Μία αέρινη μακριά φούστα για παράδειγμα με ένα ωραίο off-shoulder top. Δώστε περισσότερο στυλ με αξεσουάρ όπως σκουλαρίκια με φούντες και αντικέ βραχιόλια ή προσθέστε ένα στεφάνι στα μαλλιά φτιαγμένο από κοχύλια. Κρατήστε τα μαλλιά σας σε beachy κύματα και κάντε ένα λαμπερό μακιγιάζ χρησιμοποιώντας την τεχνική strobing για να φαίνεστε δροσερή και φυσική.

Boho Χτενισματα Γαμου με Λουλούδια

#2. Vintage νυφικά με δαντέλα

Vintage νυφικά με δαντέλα

Boho νύφη ή όχι, η δαντέλα είναι η πρώτη επιλογή υφάσματος σε κάθε νυφικό. Αποφύγετε φανταχτερές δαντέλες όπως chantilly και επιλέξτε δαντέλες κιπούρ αντ ‘αυτού. Μία λεπτομέρεια που θα πρέπει να προσέξετε είναι ότι για boho στυλ η δαντέλα θα πρέπει να είναι παχύτερη από τη κανονική. Τα νυφικά με δαντέλα είναι πανέμορφα, δείχνουν πολυτελή και προσδίδουν πάντα γοητεία.

#3. Boho νυφικά-Ρομαντικό στυλ

Boho νυφικά-Ρομαντικό στυλ

#4. Νυφικά Boho-Hippie

Νυφικά Boho-Hippie

Νυφικά Boho-Hippie

Τα Hippie νυφικά δανείζονται την κουλτούρα των hippies της δεκαετίας του ’70 και είναι ιδανικά για τη νύφη που θέλει να νιώθει ελεύθερη. Τα hippie νυφικά μπορεί να είναι σε πιο στενές γραμμές τύπου mermaid ή και σε πιο αέρινες. Ένα δαντελένιο νυφικό και η επιλογή λουλουδιών στα μαλλιά είναι ένα συνδυασμός που θα σας κάνει να μοιάζετε σαν να βγήκατε από παραμύθι. Ασύμμετρα υφάσματα, βολάν, φαρδιά μανίκια, κρόσσια λουλούδια και πολλά άλλα είναι τεράστιο κομμάτι της μόδας hippies.  Όσο αφορά τα αξεσουάρ, φορέστε σανδάλια, βραχιόλια με χάντρες, μακριές αλυσίδες και φυσικά λουλούδια στα μαλλιά σας.