Αυτή είναι η καθημερινή ρουτίνα γα ένα λαμπερό καλοκαιρινό μακιγιάζ

καλοκαιρινό μακιγιάζ

Εδώ είμαι και θα δούμε ποια θα πρέπει να είναι η καθημερινή ρουτίνα του make up και τι δεν πρέπει ποτέ να λείπει από το καλοκαιρινό μακιγιάζ σας, είτε είναι πρωινό είτε βραδινό.

To the point: Για ένα super λαμπερό καλοκαιρινό μακιγιάζ, θυμηθείτε ότι η βάση του προσώπου είναι το Α και το Ω. Ξεκινήστε τη μέρα σας καθαρίζοντας καλά το πρόσωπό σας, αφού έχετε φροντίσει από βραδύς να είναι καλά ενυδατωμένο.

Προιόντα που θα χρησιμοποιήσω: Απαραίτητα προιόντα στο νεσεσέρ μας, είναι πάντα ένα αντιηλιακό με χρώμα ή χωρίς, ένα προιόν λάμψης, το bronzer και τέλος η μάσκαρα.

How to use: Απλώνω το αντιηλιακό μου πριν κάνω οτιδήποτε για να βεβαιωθώ ότι έχω την κατάλληλα προστασία απ’τον ήλιο και στη συνέχεια απλώνω το προιόν λάμψης στα σημεία που ξέρω (ανάλογα με το σχήμα του προσώπου μου). Με το bronzer ζεσταίνω το περίγραμμα του προσώπου μου και επιμένω στα σημεία που θέλω να τονίσω, ζυγωματικά κλπ. Λίγο απ΄το bronzer μπορώ να τοποθετήσου και στο πάνω βλέφαρο τραβώντας το προς τα έξω για ένα cateye βλέμμα. Τελειώνω με την αδιάβροχη μάσκαρα μου και λίγο gloss αν επιθυμώ.

Λίγο ακόμα: Αυτά τα βήματα είναι τα βασικά για να πετύχετε ένα super καλοκαιρινό μακιγιάζ. Από κει και πέρα προσαρμόστε το ανάλογα την ώρα της ημέρας και το προσωπικό σας στυλ. Δείτε μερικές ιδέες σε καλοκαιρινό μακιγιάζ που όσο διαφορετικά και αν φαίνονται τα πρώτα βήματα είναι τα ίδια.

Καλοκαιρινό μακιγιάζ