5 Τρόποι να Φορέσεις την Pencil τζιν Φούστα με Στιλ

Πιθανόν να έχετε ακούσει για την «pencil φούστα» εκατό φορές. Η pencil φούστα είναι ένα από τα πιο κομψά και κλασικά ρούχα που πρέπει να διαθέτει μια γυναίκα με σωστό στυλ. Επίσης είναι ένα πολύ κολακευτικό ρούχο που τονίζει με ιδιαίτερα sexy αλλά καθόλου προκλητικό τρόπο το σώμα.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της pencil φούστας είναι ότι είναι διαχρονική στη μόδα, ταιριάζει σε κάθε εποχή και συνδυάζεται με κάθε ύφος ντυσίματος. Σήμερα θα μιλήσουμε για την pencil τζιν φούστα που μπορεί να συνδυαστεί καθημερινά με μποτάκια, γόβες, sneakers, πουκάμισα, δαντελένια και αμάνικα μπλουζάκια και να δημιουργήσει τα πιο μοδάτα outfits . Παρακάτω θα δείτε πέντε τρόπους για να φορέσετε την pencil τζιν φούστα.

1. Φορέστε τη με ένα κλασικό Μπλουζάκι

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συνδυάσεις με στιλ μία τζιν pencil φούστα είναι το κλασικό μπλουζάκι. Μια μπλούζα από δαντέλα ή ένα μεταξωτό πουκάμισο ή ακόμα και ένα απλό μακό μπορούν να δημιουργήσουν το πιο τυπικό και επίσημο ντύσιμο.

2. Φορέστε τη με φωτεινά χρώματα

3.Φορέστε τη με sneakers και φούτερ

Θυμηθείτε ότι το πιο βασικό απ’όλα είναι να νιώθετε άνετα. Αν το στυλ σας το επιτρέπει δοκιμάστε να φορέσετε τη τζιν φούστα με sneakers και ένα απλό μακό μπλουζάκι από πάνω,

4. Φορέστε τη με ψηλοτάκουνα

5. Φορέστε τη με ζώνη

Η ζώνη είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να αναδείξετε τις pencil φούστες ειδικά αν είναι χαμηλόμεσες. Η ζώνη θα σας δείξει πιο ψηλές και θα τονίσει τη σιλουέτα σας, ενώ ταυτόχρονα θα κάνει το ντύσιμο σας πιο μοδάτο.