4 tips που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε το κούρεμα που μας ταιριάζει

Η αλήθεια είναι ότι ένα άγχος το έχουμε όταν πάμε στο κομμωτήριο για το αν θα μας πετύχει το κούρεμα. Τις περισσότερες φορές μάλιστα, ανησυχούμε κυρίως για το μάκρος, να μην ξεφύγει με το ψαλίδι ο κομμωτής μας.

Ωστόσο έχετε αναρωτηθεί ποτέ, εμείς οι ίδιες τι κάνουμε για να βοηθήσουμε τον κομμωτή να καταλάβει ακριβώς τι θέλουμε;

Παρακάτω ακολουθούν 7 tips τα οποία θα βοηθήσουν εσάς αλλά κυρίως τον κομμωτή σας, να καταλάβει τι κούρεμα θέλετε.

Instagram

Είναι ένα από τα μέσα που μας εμπνέει για το κούρεμα που θέλουμε να κάνουμε. Προσοχή όμως γιατί κάποιες φορές μπερδευόμαστε και απλά μας αρέσει το χτένισμα ή ακόμα και το styling που βλέπουμε και όχι το κούρεμα των μαλλιών!

Screenshot

Αφού λοιπόν είμαστε σίγουρες ότι θέλουμε το κούρεμα-αυτό το φιλάρισμα, αυτή τη γραμμή, αυτή τη φράντζα, ίσως και αυτό το μήκος-κρατάμε screenshot τη φωτογραφία και τη δείχνουμε στον κομμωτή μας. Αν μπορούμε να βρούμε και παραπάνω από μία θα τον βοηθήσουμε περισσότερο.

Καθημερινότητα

Είναι πολύ σημαντικό για την επιλογή κουρέματος, να σκεφτούμε την καθημερινότητά μας και να την περιγράψουμε στον κομμωτή μας. Χτενισμένες είμαστε όλες εντυπωσιακές, το θέμα είναι κάθε πρωί που πάμε τη δουλειά μας πώς κάνουμε τα μαλλιά μας; Τα αφήνουμε φυσικά, τα πιάνουμε κότσο, τα ισιώνουμε; Θα τον βοηθήσει έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα χτένσιμα που μας ταιριάζει όλες τις ώρες της ημέρας.

Περισσότερα στο jenny.gr