Tips για να αποκτήσεις το επιθυμητό Μπαλαγιάζ στα μαλλιά σου

Αν αγαπάτε το αποτέλεσμα που δημιουργείται από την τεχνική balayage, αλλά πραγματικά αγωνίζεστε για να πετύχετε το σωστό balayage στα δικά σας μαλλιά και να είναι το αποτέλεσμα που θέλετε, μην ανησυχείτε επειδή η ειδικός Matrix Constance Robbins είναι εδώ για να βοηθήσει. Θα σας δώσει τις κορυφαίες συμβουλές, που ευθύνονται για την επιτυχία του σωστού μπαλαγιάζ. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τι είπε!

1. Ένταση στην κορυφή

Το μπαλαγιάζ θα πρέπει να έχει ένταση και για αυτόν τον λόγο πρέπει να ξεκινάει όσο πιο κοντά στο τριχωτό της κεφαλής και στη συνέχει να κατεβαίνει προς τα κάτω. Ο λόγος που πρέπει να γίνει αυτό είναι η ένταση. Το σημείο κοντά στις ρίζες των μαλλιών είναι πάντα πιο σκούρο απ’ότι τα υπόλοιπα μαλλιά και γιαυτό το μπαλαγιάζ που ξεκινάει από εκεί, θα δημιουργήσει μία αντίθεση που θα δώσει την ένταση που χρειάζεται.

Κρατήστε κάθε τμήμα μαλλιών τεντωμένο, για να εξασφαλίσετε μια επίπεδη επιφάνεια για μπαλαγιάζ και μην αφήσετε το τμήμα έως ότου ολοκληρωθεί η βαφή σε αυτό το μέρος.

2. Η σωστή λαβή της βούρτσας
Κρατήστε τη βούρτσα απαλά σαν να κρατάτε μια βούρτσα μακιγιάζ – ελαφρώς διαγώνια ή κάθετα για να ελέγχτε καλύτερα την επιφάνεια που θα απλώσετε τη βαφή.

3. Μην πάρετε ίδια παράλληλα τμήματα
Για να δημιουργήσετε ωραίες ανταύγειες με την τεχνική του μπαλαγιάζ σκεφτείτε το εξής: Σκεφτείτε τα μαλλιά σαν έναν τηλεφωνικό κατάλογο. Εάν οι σελίδες είναι η μία πάνω στην άλλη, δεν μπορείτε να δείτε τι υπάρχει από κάτω. Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά. Αν πάρετε ίδια και παράλληλα τμήματα μαλλιών αυτά τα τμήματα θα το κρύψουν, γι ‘αυτό μην φοβάστε να παίξετε με τα τμήματα των μαλλιών λιγάκι ανορθόδοξα.

4. Δημιουργήστε Σχήμα V
Ακόμα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι το βάψιμο σε σχήμα V. όπως θα δείτε και στο βίντεο το μπαλαγιάζ γίνεται με την δημιουργία v στην επιφάνεια ενός τμήματος μαλλιών, όπως οι ανταύγειες γίνονται κατά μήκος και παράλληλα.