Θέλεις το τέλειο αδιάβροχο μακιγιάζ; Tips για να διαρκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ…

Το waterproof make up δίνει έξτρα διάρκεια στο look σου, διατηρώντας το αναλλοίωτο για ώρες! Το µόνο που χρειάζεσαι είναι τα κατάλληλα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις σωστά!

∆ώσε βάση! Κύριο συστατικό ενός αδιάβροχου µακιγιάζ είναι η κατάλληλη βάση. Πριν εφαρµόσεις, λοιπόν, το υγρό make up σε όλη την επιδερµίδα σου, κάνε καλό καθαρισµό και µετά ενυδάτωσε το πρόσωπό σου για να απορροφηθεί καλύτερα το προϊόν. Διαβάστε παρακάτω…

Μάλιστα, για ακόµη καλύτερη εφαρµογή του make up, µπορείς να χρησιµοποιήσεις ένα ειδικό πινέλο.

BEAUTY TIPS:

  • Για πρόσωπο χωρίς ατέλειες, το υγρό make up µε αδιάβροχη φόρµουλα αποτελεί την ιδανική λύση, που θα προσφέρει οµοιοµορφία χωρίς ψεγάδι!
  • Προτίµησε σκιές και ρουζ σε κρεµώδη υφή και όχι σε σκόνη, γιατί απλώνονται ευκολότερα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, χαρίζοντας υπέροχο αποτέλεσµα σε βλέφαρα και ζυγωµατικά.
  • Επίλεξε µια µάσκαρα µε αδιάβροχη σύνθεση, την οποία θα απλώσεις µόνο στις πάνω βλεφαρίδες για να δώσεις ένταση στο βλέµµα αλλά και να τονίσεις το µακιγιάζ σου.
  • Για τα χείλη χρησιµοποίησε υγρά κραγιόν και lipgloss, που θα τα ενυδατώσουν σε βάθος, αποδίδοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσµα, που θα µείνει σταθερό για αρκετή ώρα.

youweekly.gr