Τα λευκά παπούτσια παραμένουν δυναμικά στη μόδα – και μάλιστα τα φορούσαν σχεδόν όλες στην Εβδομάδα Μόδας!

Σε περίπτωση που νόμιζες ότι η τάση με τα λευκά παπούτσια έχει αρχίσει να ξεχνιέται, ήρθαν οι fashionistas από την Εβδομάδα Μόδας να σε πείσουν για το αντίθετο!

Από κάθε Εβδομάδα Μόδας μπορούμε να μάθουμε πάρα πολλά πράγματα. Τις νέες τάσεις που θα δούμε από την επόμενη σεζόν, νέες καινοτόμες ιδέες από σχεδιαστές – κυρίως όμως, παρατηρούμε τις κορυφαίες τάσεις της τρέχουσας σεζόν μέσα από τις αναρίθμητες street style εμφανίσεις.

Fashionistas από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για μερικές μέρες μαζί, φορώντας τα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά τους outfits και μας γεμίζουν έμπνευση. Ποιο συμπέρασμα βγάλαμε όμως από τις τελευταίες Εβδομάδες Μόδας;

Ότι τα λευκά παπούτσια – μποτάκια, γόβες, μπαλαρίνες ή ό, τι άλλο θες – είναι και θα παραμείνουν για καιρό ακόμη στην κορυφή.

Εάν τα έχεις ήδη δοκιμάσει, τότε ξέρεις πολύ καλά πόσο stylish δείχνουν, αλλά και πόσο ταιριάζουν σε κάθε στιγμή της ημέρας. Εάν όχι, φόρεσε τα σχεδόν με τα πάντα και κέρδισε έξτρα πόντους στυλ, ακόμη και στην πιο «βαρετή» σου εμφάνιση.