Σχέδια νυχιών για την άνοιξη 2018 που μπορείτε να δοκιμάσετε από τώρα

Η άνοιξη ουσιαστικά είναι η εποχή που γίνεται η μετάβαση από το χειμώνα στο καλοκαίρι. Η επιλογή στα χρώματα του μανικιούρ δεν είναι και τόσο εύκολη διότι τα σκούρα χρώματα μας φαίνονται χειμερινά και για τα ανοιχτά είναι λίγο νωρίς ακόμα. Σήμερα θα δείτε προτάσεις σε σχέδια νυχιών για την άνοιξη 2018 που είναι ιδιαίτερα κομψές και ουδέτερες ως προς την εποχή.

Οι τάσεις στα σχέδια νυχιών για την άνοιξη 2018 όπως έχουμε μιλήσει και σε προηγούμενο άρθρο  εδώ αναλυτικά επιτάσσουν απλότητα και κομψότητα. Οι nude και οι παστέλ αποχρώσεις είναι στη πρώτη θέση και ακολουθούν τα μεταλλικά ουδέτερα χρώματα όπως είναι το χρυσό και το ασήμι, τα διαφανή, το λευκό και φυσικά οι μεταλλικές λεπτομέρειες που χαρίζουν λάμψη και κομψότητα στα νύχια.

Τι θα λέγατε να υποδεχθούμε σιγά-σιγά το καλοκαίρι με μερικά chic σχέδια νυχιών για την άνοιξη 2018, κομψά, διακριτικά αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακά και πολυτελή. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι ουδέτερα έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι ούτε καλοκαιρινό αλλά ούτε χειμερινό.

Δείτε τα παρακάτω σχέδια νυχιών για την άνοιξη 2018

 

#1. Διάφανο μανικιού με φύλλα χρυσού

#2. Μανικιούρ με μεταλλικές ταινίες

#3. Half moon σχέδια νυχιών για την άνοιξη 2018

#4. Διαγώνιο Γαλλικό

#5. Marble nails γκρι-λευκό