Ρούχα για γάμο: 9+1 προτάσεις για statment εμφανίσεις

Αυτές τις μέρες, η επιλογή των ρούχων για γάμο ως καλεσμένη μπορεί να είναι μεγάλος μπελάς. Και ο λόγος δεν είναι επειδή ανησυχούμε ότι δεν έχουμε τι να φορέσουμε αλλά το γεγονός πως δεν πρέπει να ξαναφορέσουμε τα ίδια. Υπάρχει ένας άγραφος νόμος ως προς τα ρούχα για γάμο σαν καλεσμένες, που λέει ότι δεν πρέπει να φοράμε το ίδιο σύνολο σε κάθε γάμο. Αλλά όταν έχετε προσκληθεί σε πέντε γάμους σε ένα χρόνο, πως θα γίνει να επιλέξετε πέντε διαφορετικές και ταυτόχρονα άψογες εμφανίσεις.

Καλεσμένη σε γάμο: 100 φορέματα για να διαλέξεις

Για να σας βοηθήσουμε, σας προτείνουμε να ξεκολλήσετε από τις στερεότυπες ιδέες σχετικά με τα κλασσικά ρούχα για γάμο και αντίθετα να σκεφτείτε τις διαφορετικές συνθέσεις των παρακάτω προτάσεων γάμου. Θα μπορούσατε να επιλέξετε μία τολμηρή καζάκα-φόρεμα που ταιριάζει με τα παπούτσια σας, ή θα μπορούσατε να φορέσετε το αγαπημένο σας jumper με μια κομψή μεταλλική πλισέ φούστα.  Αυτό που λέμε είναι, κατ ‘ουσίαν, είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες, αισθανθείτε άνετα με αυτό που θα φορέσετε και κάντε τη διαφορά.

Για να σας βοηθήσουμε με ιδέες στυλ σε ρούχα για γάμο, βρήκαμε 10 ασφαλής επιλογές σε σύνολα (ρούχα για γάμο) που είναι εξίσου κομψά.

Προτάσεις σε ρούχα για γάμο

 # 1: Παστέλ Κίτρινο φόρεμα

ρούχα για γάμο

Το κίτρινο φόρεμα σηματοδοτεί μια μεγάλη τάση στο ντύσιμο γάμου.
Styling tip: Δεν έίναι μυστικό το γεγονός ότι ένα παστέλ κίτρινο φόρεμα είναι ακόμα μια ωραία επιλογή. Εάν έχετε ένα, σκεφτείτε να το φορέσετε σε γάμο.

 

 # 2: Paisley μοτίβα

ρούχα για γάμο

Styling tip:: Αυτό είναι το τέλειο ντύσιμο με paisley pattern. Φορέστε ένα κοστούμι με μακρύ σακάκι σε paisley μοτίβα με λευκό πουκάμισο, για να τονισθεί η πολυτέλεια του κοστουμιού.

 

# 3: Statement φόρεμα

ρούχα για γάμο

Ένα τολμηρό φόρεμα είναι μία εξαιρετική επιλογή στα ρούχα για γάμο.
Styling tip: Θέλετε ένα πραγματικό statement ρούχο; Δοκιμάστε ένα μεταλλικό φόρεμα ή σύνολο και συνδυάστε τα παπούτσια που ταιριάζουν.

 

# 4: Με αξεσουάρ

ρούχα για γάμο
Προσπαθήστε να πειραματιστείτε με αξεσουάρ, όπως με ένα κομψό τουρμπάνι (δες εδώ πως να τα δέσεις)
Styling tip: Γιατί ποιος άλλος θα σκεφτεί να ταιριάζει τα ρούχα για γάμο με ένα τουρμπάνι; Να είστε σίγουρες ότι ξεχωρίζετε από το πλήθος με αυτόν τον σούπερ συνδυασμό.

 

# 5: Μίνι φόρεμα

ρούχα για γάμο

Styling tip: Απλά φροντίστε να τη συνδυάσετε με όμορφες γόβες με χοντρό τακούνι.

 

# 6: statment φούστα

 # 7: Ροζ

ρούχα για γάμο

Styling tip: Εντάξει, αυτό το χρώμα έχει ταυτιστεί με το girly look αλλά υπάρχουν και οι κομψές αποχρώσεις του ροζ όπως το millenial pink που είναι και το αγαπημένο των σχεδιαστών. Ένα σύνολο γάμου σε αυτό το υπέροχο χρώμα είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται να το μετανιώσετε.

 

 # 8: Floral

Styling tip: Φορέστε το φλοράλ μοτίβο με ένα headpiece που είναι απλό αλλά εντυπωσιακό σαν αυτό.

 

 # 9: Shirtdress

Τα φορέματα πουκάμισα μπορούν να λειτουργήσουν και σαν έξυπνη εναλλακτική λύση
Styling tip: Το ριγέ ή το Denim είναι δύο από τις τάσεις που επικρατούν σε αυτά τα φορέματα, οπότε ένα φόρεμα σε αυτό το μοτίβο δεν είναι κακό.

 

 # 10: Μοβ

ρούχα για γάμο

Styling tip: Σύμφωνα με τη μόδα το μοβ είναι τάση – γι ‘αυτό χρησιμοποιήστε την ως απρόσμενη απόχρωση γιατί όλοι οι άλλοι θα είναι πιθανώς ροζ.