Συχνές ερωτήσεις για τη χρόνια μίσθωση – Πως μπορείτε να αφήσετε όλες τις απλές

Μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου

Αποκτήστε το δικό σας αυτοκίνητο, χωρίς να μπείτε σε έξοδα απόκτησης καινούργιου με τη χρόνια μίσθωση αυτοκινήτου και επιλέξτε το όχημα που πάντα θέλατε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ποια είναι τα οφέλη της λειτουργικής μίσθωσης;

Ο μισθωτής απολαμβάνει πολλά οφέλη, ανάμεσα στα οποία είναι πρωτίστως η απαλλαγή από τον οικονομικό παράγοντα. Η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου επιτρέπει τη σταθερή παρακολούθηση των εξόδων. Μπορείτε να επιλέξετε όχημα σύμφωνα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χωρίς περιορισμούς.

Πόσο καιρό μπορείτε να έχετε στα χέρια σας το συμβόλαιο ως ιδιώτης;

Η διάρκεια του συμβολαίου διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορεί να φτάσει μέχρι και 2-3 χρόνια ανάλογα με την εταιρεία που συνεργάζεστε. Αυτό σημαίνει ότι είστε ο οδηγός και ο κάτοχος ενός οχήματος, το οποίο αποφασίζεται εσείς πόσο καιρό θα το κρατήσετε και αν θα το επιστρέψετε όταν παρέλθει η ημερομηνία της μίσθωσης.

Πως συντηρείται το όχημα;

Συνήθως το γραφείο που μισθώνει το αυτοκίνητο υπολογίζει εξαρχής διάφορα έξοδα, αναλαμβάνοντας τυχόν επισκευές. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης πάντα θα είναι στη διάθεσή σας και θα σας απαλλάσσει από άγχη ή επιπλέον έξοδα.

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα είναι ότι ο κάτοχος του οχήματος στην χρόνια μίσθωση αυτοκινήτου δεν ασχολείται με τέλη και ασφάλιστρα καθώς όλα αυτά εμπεριέχονται στην τιμή. Το αποτέλεσμα είναι να γνωρίζετε εξαρχής το κόστος χρήσης του οχήματος και τα έξοδά σας.

Μπείτε στην ιστοσελίδα της drive-hellas για να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για τη χρόνια μίσθωση αυτοκινήτου. Η εταιρεία σας παρέχει Πανελλαδική εξυπηρέτηση, μικτή ασφάλιση, οδική βοήθεια όλο το 24ωρο και αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση ενδιαφέροντος online και ένας εκπρόσωπός θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας επεξηγήσει κάθε απορία και να σας βοηθήσει.